‹ Alle nieuwsberichten

Geniet van bizar hoge kortingen tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen!

Geniet van bizar hoge kortingen tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen!

Ze zijn er weer, de Bizarre Belsimpel Dagen! Dat betekent dat je tot en met 1 oktober bizarre aanbiedingen op telefoons, abonnementen en accessoires vindt bij Belsimpel. Omdat er deze keer weer heel veel producten scherp geprijsd zijn, hebben we onze favorieten voor je op een rijtje gezet. Kun je niet wachten om alle bizarre prijzen te zien? Vind hier alle deals op de Bizarre Belsimpel Dagen-pagina.

 

Hoge kortingen op telefoons

Is je huidige telefoon toe aan vervanging? Scoor dan nu extra volledig een nieuwe telefoon bij Belsimpel! Door ons ruime assortiment vind je altijd een telefoon die perfect bij je past. Benieuwd naar de aanbiedingen? We gaan de beste aanbiedigen even voor je langs.

Tot en met 1 oktober scoor je de Honor Magic5 Pro 12GB met 512GB opslag met een bizarre korting van €200,-. Je bestelt deze telefoon in het zwart of groen. Heb je al een Google Pixel? Kies dan voor de Google Pixel 7 en ontvang maar liefst €100,- cashback! Dit geldt voor de telefoon met 128GB en 256GB in alle kleuren. Daarnaast ontvang je €50 cashback op de Google Pixel 7a 128GB in alle kleuren.

Je oude telefoon is ook nog geld waard bij Belsimpel! Wanneer je een nieuwe telefoon koopt, kun je je oude telefoon bij Belsimpel inleveren. Zo krijgt je oude telefoon een tweede leven, en is dat lekker duurzaam! Lees hier meer over het inruilen van je telefoon.

Topdeals op telefoon in combintie met een abonnement

Ben je niet alleen op zoek naar een telefoon, maar ook naar een abonnement? Bij Belsimpel scoor je dit nu ook voor bizarre prijzen!

Deze keer zijn er ook weer verschillende providers die mooie deals klaar hebben staan. Bij de nieuwe provider Odido ontvang je nu extra voordelig een abonnement in combinatie met de Apple iPhone 14, of met de Samsung Galaxy S23.

KPN heeft niet alleen bizarre prijzen voor de Apple iPhone 12 Pro en Mini en 14 Pro en de Samsung Galaxy S22 en S23, maar heeft nu ook een mooie deal voor de Xiaomi, Google en OnePlus telefoons. Wanneer je als nieuwe klant een 1- of 2- jarig KPN abonnement afsluit vanaf 3GB, geniet je niet alleen van een voordelige prijs, maar krijg je ook een JBL Live Flex cadeau! Daarnaast hebben andere providers zoals Ben, Lebara en Vodafone enorm mooie deals voor een telefoon in combinatie met een abonnement. Het overzicht van alle aanbiedingen vind je hier.
 

Bizarre deals op accessoires

Maak je toestel compleet met een van onze accessoires. Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen geniet je van de beste deals op draadloze oortjes, smartwatches, speakers en nog veel meer!

Met deze Apple Watch SE heb je alles bij de hand voor een voordelige prijs. Zo houd je gemakkelijk je hartslag, slaap en stappen bij en kan er automatisch hulp ingeschakeld worden wanneer je valt of betrokken bent bij een auto-ongeluk. Ook scoor je een van de nieuwste horloges van Huawei met bizarre korting. Dit horloge is begin dit jaar geïntroduceerd en heeft zelfs een 1.5 inch touchscreen.

Op zoek naar nieuwe oortjes? Dan zijn deze aanbiedingen voor jou! Tot en met 1 oktober scoor je de draadloze over ear koptelefoon van Bose met wel €25 korting. Deze koptelefoon heeft Active Noise Cancellig, waarmee je geluiden om je heen op stil zet. Je luistert tot wel 24 uur naar muziek of je favoriete podcast zonder op te laden.

Met de speaker van Ultimate Ears Boom 3 luister je tot 15 uur lang muziek. Deze waterdichte speaker bestel je nu ook met een mooie korting! Kies voor de paarse, rode of zwarte speaker.
 

Benieuwd naar alle aanbiedingen?

Ben je nieuwsgierig geworden? We hebben nog veel meer aanbiedingen op je wachten. Kijk snel op deze pagina en vind alle bizarre deals. Wees er snel bij, want op=op! De aanbiedingen zijn geldig tot en met 1 oktober 2023.