‹ Alle nieuwsberichten

Sla je slag tijdens Black Friday bij Belsimpel!

Sla je slag tijdens Black Friday bij Belsimpel!

Het is weer half november en dat betekent: Black Friday! Van maandag 13 t/m zondag 26 november profiteer je van extreem hoge kortingen op producten die je niet wilt missen. Benieuwd naar welke deals we voor je in petto hebben? Je vindt ze allemaal op onze Black Friday-pagina. Of je nou op zoek bent naar een telefoon in combinatie met abonnement, accessoires als smartwatches en oortjes of een tablet, tijdens Black Friday vind je altijd een product dat bij je past met meer korting dan de rest van het jaar. Sla daarom nu je slag, want op = op!

 

De beste smartphone-deals

Is het tijd voor een nieuwe telefoon? Scoor dan een high-end smartphone tijdens Black Friday! Door ons ruime assortiment aan telefoons met een extra scherpe prijs vind je altijd een telefoon die aan jouw wensen voldoet. Zo ontvang je €160,- korting op de Honor Magic5 Pro 8GB/256GB, verkrijgbaar in het zwart en het beste van het beste uit de smartphonewereld. Ook scoor je de Samsung Galaxy A54 nu met extra veel korting, dus neem snel een kijkje.

Ben je op zoek naar een high-end toestel van Samsung in combinatie met een abonnement? Goed nieuws, Wanneer je de Samsung Galaxy S23 Ultra in combinatie met een abonnement van KPN en de Samsung Galaxy Z Fold 5 samen met een Odido-abonnement bestelt, ontvang je €150,- cashback.

Abonnementen met hoge kortingen

Op zoek naar een Sim-Only? We hebben de beste abonnementen-deals voor je uitgezocht! Wanneer je als nieuwe klant een 2-jarig abonnement afsluit bij Odido krijg je de JBL Tour Pro 2 cadeau. Ook Ben heeft een cadeautje voor Sim-Only abonnementen klaarstaan. Bij het afsluiten van een 2-jarig abonnement ontvang je de Sony WF-C700N t.w.v. €99,- en bij een Simyo-abonnement krijg je €50,- cashback. Benieuwd naar de rest? Een overzicht van alle Sim-Only-deals vind je hier.

Accessoires en gadgets nu éxtra scherp geprijsd

Belsimpel heeft een groot assortiment aan gadgets en accessoires die tijdelijk nu nóg scherper geprijsd zijn! Hieronder hebben we de beste deals op draadloze oordopjes, bluetooth speakers en smartwatches voor je uitgelicht.

Op zoek naar een stijlvolle smartwatch met vele verschillende functies zoals het meten van je gezondheid en het tracken van je workouts? Dan is de Samsung Galaxy Watch 6 in het grijs echt iets voor jou! Je bestelt deze nu met extra hoge korting. Een andere manier om je fitness te checken en je hartslag te meten is de Garmin Vivomove Trend in het zwart. Met dit horloge betaal je gemakkelijk contactloos en door de lange batterijduur gaat het horloge voor meerdere dagen mee. Je bestelt hem nu met Black Friday-korting.
 

De Bang & Olufsen Beosound A1 in het zwart is perfect voor bij het zwembad vanwege zijn waterdichtheid. Deze box bestel je nu maar liefst €84,- korting. Luister je je muziek liever alleen zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden? Dat kan met de Sony WF-1000XM5 in de kleur zwart. Door de ruisonderdrukking van deze koptelefoon ga je helemaal op in de liedjes van je favoriete artiest of je meest beluisterde podcast. Je bestelt deze koptelefoon nu met bizar hoge korting! Zijn draagcomfort en muziekkwaliteit voor jou essentieel? Bekijk dan eens de Samsung Galaxy Buds FE zwart. Deze oordopjes zijn nu extra scherp geprijsd van €108,95,- naar €88,95,-.

Alle deals tijdens Black Friday 2023

Ben je nieuwsgierig geworden naar de rest van onze acties? Bekijk dan de Black Friday-pagina. Je hebt tot en met 26 november de tijd, maar onthoud dat voor alle deals geldt: op = op. Wil je er dus zeker van zijn dat dat éne product met hoge korting op je deurmat terecht komt? Aarzel dan niet en ga nu naar de website!

Meer nieuws over: