‹ Alle nieuwsberichten

Google Pixel 8a: Betaalbare telefoon van topkwaliteit

Google Pixel 8a: Betaalbare telefoon van topkwaliteit

Ontmoet de nieuwe Google Pixel 8a verkrijgbaar vanaf 7 mei, met wel €150,- inruilkorting bij het inleveren van jouw oude, nog werkende toestel. De Google Pixel 8a is het instapmodel van de Google Pixel 8, maar dat maakt de kwaliteit niet minder. Je schiet namelijk geweldige foto’s dankzij de verbeterde camera. Met de ingebouwde Google AI-functies ontvang je boordevol handige features die jou het leven makkelijker maken, zoals het ontblurren van foto’s. Ook bevat het toestel eersteklas beveiliging features om jouw data te beschermen. De Pixel 8a is verkrijgbaar in de kleuren beige, blauw, groen en zwart. Met keuze tussen 128GB of 256GB opslagruimte heb je genoeg ruimte voor apps en games. De Google Pixel 8a is in het kort samengevat een kwaliteit toestel voor een mooie prijs.

Google AI-functies

AI is de toekomst voor het ‘normale leven’ en de Pixel 8a is hierin de koploper. Het meest betaalbare toestel met alle AI-functies, die zijn grotere broers ook hebben. Met de Pixel 8a kan je bijvoorbeeld AI-functies als Best Take, Circle to Search of Live Translate gebruiken om je leven soepeler te maken.

Best Take
Met de Best Take AI-functie kan je in groepfoto’s de beste foto’s samenvoegen om per persoon de beste foto te kiezen om dit vervolgens samen te voegen tot één foto.

Circle to Search: 
Zoek gemakkelijk objecten op door de Circle to Search AI functie. Met de AI-functie kan je objecten omcirkelen in foto’s en vervolgens online opzoeken.

Live Translate: 
Makkelijker communiceren in andere talen met de Live Translate AI functie. De AI-functie vertaalt automatisch telefoongesprekken, persoonlijke gesprekken en sms-berichten naar de taal van je voorkeur.

De Google Pixel 8a bevat nog veel meer AI-functies, zoals de Video Boost functie om de belichting van je video te verbeteren, of de Audio Magic Eraser Ai-functie, waarmee achtergrondgeluiden bij video’s gesplitst kunnen worden in categorieën en je de audio kan controleren per categorie.

Het toestel zelf

Je vraagt je natuurlijk af wat de Google Pixel 8a allemaal met zich meebrengt. De Google Pixel 8a is een compacter toestel dan de Pixel 8, dit komt door het 6.1 inch beeldscherm. Het toestel bevat een goede camera die meer megapixel bevat dan de Pixel 8. Zo bevat de hoofdcamera 64 megapixel ten opzichte van de 50 MP van de Pixel 8. Ook de selfiecamera is van 10.5 megapixel naar 13 megapixel verbeterd. Wat kan je nou precies met meer megapixel? Het is geen garantie voor betere foto’s, maar een hogere resolutie merk je wel als je de foto’s op groter formaat afdrukt, of als je de foto’s bewerkt in Photoshop.

Beveiliging:
De Google Pixel 8a is gebouwd voor langdurig gebruik, dankzij de eersteklas beveiliging features. Je ontvangt bij de Google Pixel 8a voor 7 jaar lang aan OS en beveiligingsupdates. Hierdoor wordt het toestel op lange termijn beveiligd en verouderd het toestel minder snel.

Opslag: 
Net zoals de Google Pixel 8 komt de Pixel 8a in twee verschillende opslagtypes. Namelijk 128GB en 256GB. Zo bevat het toestel genoeg ruimte voor apps, games en foto’s.

Kleuren: 
De Google Pixel 8a is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: beige, blauw, groen en zwart. Omdat Google diverse kleuren aanbiedt kan je gemakkelijk de kleur kiezen die het best bij jou past.

Het geld waard?

Als je het aan ons vraagt of dit toestel het geld waard is dan antwoorden wij daarop met een sterke ja! De prijs-kwaliteit van dit toestel is namelijk van hoge klasse. De features die de Google Pixel 8a bevat, zoals de AI-functies en de verbeterde camera laten de telefoon niet aanvoelen als een instapmodel. Ben je dus opzoek naar een kwaliteit telefoon voor een mooie prijs, dan raden wij de Google Pixel 8a zeker aan.

Ben je van plan om de Google Pixel 8a in huis te halen? Dan ontvang je bij het inleveren van jouw oude, nog werkende toestel  €150,- extra inruilkorting. De actie loopt van 7 mei t/m 3 juni 2024 en bekijk Belsimpel.nl. Heb je geen toestel om in te leveren, of wil je extra korting ontvangen op de Google Pixel 8a? Dan kan je i.c.m. een abonnement van Ben er ook nog eens 250 euro toestelkorting bij krijgen. Zo haal je de Google Pixel 8a voor minder geld in huis bij Belsimpel.nl.

 

Bronnen:

Google
Tweakers