‹ Alle nieuwsberichten

Poco introduceert de Poco X5 en de Poco X5 Pro

Poco introduceert de Poco X5 en de Poco X5 Pro

Poco heeft zojuist de nieuwe Poco X5 en de Poco X5 Pro aangekondigd. Deze smartphones zijn de opvolgers van de Poco X4 Pro van 2022. De nieuwe X5 & X5 Pro bieden beide een goede prijs-kwaliteitverhouding waardoor ze een uitstekende keuze zijn wanneer je liever niet te veel uit wilt geven, maar toch een goed toestel wilt.

Poco X5

De Poco X5 is de basisvariant van de twee smartphones die Poco heeft aangekondigd. Ondanks dat dit de goedkopere basisversie is, ondersteunt deze telefoon toch 5G!

De Poco X5 treedt in de voetsporen van de Poco X4 Pro uit 2022, wat onder andere te zien is aan de processor. Deze is hetzelfde als die van de X4 Pro van vorig jaar, namelijk de Snapdragon 695. Ook heeft de Poco X5 hetzelfde haarscherpe 6.67-inch AMOLED-scherm, en dezelfde accucapaciteit van 5000mAh als zijn Pro-voorganger. Terwijl de afmetingen van de Poco X5 vergelijkbaar zijn met die van de X4 Pro, is de Poco X5 wel een stuk lichter. Het toestel beschikt verder over drie cameralenzen, waaronder de 48MP hoofdcamera, een ultra-groothoeklens en een macrolens. Het geheugen van de telefoon is uit te breiden met een microSD-kaart, en als vanouds is er een 3.5mm-audiopoort aanwezig.

De Poco X5 is zeer geschikt als je op zoek bent naar een betaalbare, prima werkende smartphone die het 5G-netwerk ondersteunt. Bij Belsimpel bestel je de Poco X5 met een werk/opslaggeheugen van 6GB/128GB of 8GB/256GB in de kleuren zwart, blauw of groen.

Poco X5 Pro

Net als de basisvariant ondersteunt ook de X5 Pro het 5G-netwerk. Wat opvalt is dat de X5 Pro een stuk sneller is dan zijn voorganger: de nieuwe smartphone is voorzien van de Snapdragon 778G als processor. Met deze chip geniet je van een ontzettend soepele gebruikservaring en speel je de zwaarste games. Verder bouwt de X5 Pro op de sterke punten van de X4 Pro: de telefoon beschikt over een prachtig vloeiend 6.67-inch AMOLED-scherm, een accucapaciteit van 5000mAh en dezelfde drie cameralenzen: de 108MP hoofdlens, 8MP ultra-groothoeklens en de 2MP macrolens. Net als de basisversie Poco X5 is het geheugen uitbreidbaar met een microSD-kaart, en kan je bedraad muziek luisteren via de 3.5mm-audiopoort. De Poco X5 Pro is ten slotte een stuk lichter dan de Poco X5 en de Poco X4 Pro.

Voor gebruikers die willen verbinden met het 5G-netwerk en een snelle, mooie gebruikservaring willen, maar wél willen genieten van een vriendelijk prijskaartje, is de Poco X5 Pro een goede keuze. Bij Belsimpel bestel je de Poco X5 Pro met een werk/opslaggeheugen van 6GB/128GB of 8GB/256GB in de kleuren zwart, blauw of geel.

Early-bird korting

Bij Belsimpel bestel je de Poco X5 en de Poco X5 Pro van 6 februari tot en met 12 februari met tot €50,- Early Bird korting!