‹ Alle nieuwsberichten

Samsung: Productlancering en winactie!

Samsung: Productlancering en winactie!

Elk jaar lanceert Samsung op verschillende momenten nieuwe producten. In het begin van het jaar worden gewoonlijk nieuwe Galaxy S-toestellen gelanceerd, zoals de Galaxy S24-serie dit jaar. In de zomer houdt Samsung normaal gesproken ook altijd een grote lancering van nieuwe producten. Daarom is de verwachting dat Samsung binnenkort met een nieuwe generatie vouwbare telefoons, smartwatches en oordopjes komt! Via onze website houden we je op de hoogte van deze nieuwe producten.

Ben je benieuwd geraakt naar één van deze producten, schrijf je dan in op de geruchtenpagina om op de hoogte gehouden te worden! Dan maak je kans op een Harman Kardon Studio Onyx7 speaker (t.w.v. €299,99).

De nieuwe Samsung Galaxy Z Flip

Samsung’s Galaxy Z Flip-serie is een serie telefoons die je kunt dichtklappen. Uitgeklapt is die zo groot als een reguliere telefoon, maar ingeklapt is hij lekker compact en past hij dus goed in je broekzak. Volgens geruchten krijgt deze opvolger van de huidige Samsung Galaxy Z Flip 5 onder andere een betere camera-setup. De hoofdlens zou 50MP krijgen in plaats van 12MP. Verder zou ook de processor een upgrade krijgen. Alhoewel de processor in de Flip 5 al ontzettend krachtig is, zou die in de opvolger hiervan dus nog sneller zijn. Verder zou Samsung van plan zijn de vouwrand in het scherm beter te verbergen. Al met al zal dit nieuwe toestel dus een flinke upgrade zijn ten opzichte van de Galaxy Z Flip 5.

Bron: Android World

De nieuwe Samsung Galaxy Z Fold

De Galaxy Z Fold-serie kan gezien worden als de grotere broer van de Galaxy Z Flip-serie. De Fold is ingeklapt namelijk ongeveer even groot als een reguliere telefoon, maar heeft uitgeklapt de grootte van een tablet. Android Planet meldt dat Samsung van plan is om ook binnen deze serie een nieuw model uit te brengen. Dit zou dan de opvolger worden van de huidige Samsung Galaxy Z Fold 5. Dit model zou vooral een ander design krijgen. Zo zou het design hoekiger zijn dan dat van zijn voorganger. Verder zou het buitenste scherm iets breder worden. Dit is vooral handig wanneer je veel typt of video’s kijkt met dit scherm. De camera-opstelling zou min of meer gelijk blijven, maar ook van dit toestel krijgt de processor een upgrade naar één van de snelste chips van dit moment.

Bron: Android Planet

De nieuwe Samsung Galaxy Watch

De nieuwe smartwatch van Samsung zal mogelijk de Samsung Galaxy Watch 6 opvolgen. Dit horloge staat bekend om zijn stijlvolle ontwerp in combinatie met zijn uitgebreide gezondheidsfuncties. Aan het ontwerp van de nieuwe Galaxy Watch zou volgens de geruchten niet veel veranderen. De chipset zou daarentegen wel gewijzigd worden, wat ervoor zorgt dat deze nieuwe watch efficiënter en sneller werkt. Verder zou Samsung een tweede Galaxy Watch-model willen introduceren met zeer indrukwekkende specificaties. Zo zou dit horloge beschikken over een militaire certificering voor stof- en waterdichtheid.

Bron: Smartwatchbanden & Android Planet

De nieuwe Samsung Galaxy Buds

Tot slot zitten er volgens geruchten nieuwe oordopjes in de pijplijn van Samsung, die de Samsung Galaxy Buds 2 zouden moeten opvolgen. Deze nieuwe Galaxy Buds zouden onder andere beter bestand zijn tegen water. Ook zou de adaptive noise cancelling verbetert zijn, waardoor je nog minder hoort van je omgevingsgeluid. Verder worden deze mogelijke opvolgers van de Galaxy Buds 2 volgens geruchten voorzien van lampjes. Waar die lampjes voor dienen en wat hun functies precies zijn, is echter onduidelijk.

Bron: Galaxy Club