‹ Alle nieuwsberichten

De Zomerdeals zijn begonnen!

De Zomerdeals zijn begonnen!

Ben je nog op zoek naar een nieuwe smartphone en/of abonnement, smartwatch of oordopjes voor de zomer? Tot en met 29 juni kun je bij Belsimpel terecht voor de Zomerdeals! We hebben de beste deals hieronder uitgelicht. Je vindt een overzicht van alle aanbiedingen op de Zomerdeals-pagina.

Belsimpel trapt deze zomer af met de Zomerdeals, met ruim een week lang hoge kortingen op smartphones, abonnementen en accessoires. Heb je je vakantie al geboekt of blijf je dit jaar thuis? Hoe je jouw zomer ook invult: met de Zomerdeals van Belsimpel wordt je zomer nóg leuker!

Accessoires en gadgets

Met de Charge 5 van Fitbit of de stijlvollge Amazfit GTS 2 houd je je wandelingen of andere sport-activiteiten moeiteloos bij. Daarnaast zijn er tijdens de Zomerdeals-periode een aantal Samsung-watches en Apple-watches in prijs verlaagd, zoals de Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm en de Apple Watch Series 7 45mm Beige. Wel een Samsung-fan, maar niet op zoek naar een smartwatch? Dan zijn de Samsung Galaxy Buds Live misschien wel iets voor jou!

Natuurlijk hebben we ook een aantal headsets en oordopjes geselecteerd, zoals de LG Tone Free DP9 met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, de populaire Beats Fit Pro en de de vriendelijk geprijsde Jlab JBuds Air Sport True Wireless. Deel je je favoriete nummers liever met je vrienden? Bekijk dan de bluetooth speakers die tijdelijk zijn afgeprijsd tijdens de Zomerdeals!

Scherp geprijsde telefoons

Ook voor de scherpste telefoonaanbiedingen ben je deze week bij Belsimpel aan het juiste adres. Zo is de nieuwe Samsung Galaxy A33 5G nu éxtra voordelig. Met de uitgebreide camera-setup schiet je deze zomer de mooiste vakantiefoto's. Ook met de Sony Xperia 5 III en de realme GT2 Pro 256GB kun je je fotocamera gerust thuislaten! Liever een budgettoestel? Dan is de afgeprijsde TCL 30 of Xiaomi Redmi Note 11 Fan Festival Edition misschien wel wat voor jou. 

Extra voordelige abonnementen

Wil je er deze zomer zeker van zijn dat je over voldoende data beschikt? Bekijk dan de Sim Only-abonnementen van Simyo, waarop je tijdelijk €35,- cashback ontvangt. Wil je bij je abonnement een gratis product ontvangen? Bij de aanschaf van een Lebara-abonnement ontvang je deze week een Amazfit-smartwatch twv €88,95 cadeau. Ook KPN pakt groots uit: tijdens de Zomerdeals ontvang je bij het afsluiten van een 2-jarig KPN Sim Only-abonnement met minimaal 10 GB data een Bang & Olufsen Beosound Explore ADE edition t.w.v. €198,95 cadeau!

Zit er iets voor je tussen? Zoals altijd geldt voor alle aanbiedingen: OP = OP. Wacht dus niet te lang!