‹ Alle nieuwsberichten

Back to work!

Back to work!

Nog even en het is zover: de zomer is over en je begint weer aan je school of werk. Je wilt natuurlijk helemaal voorbereid weer aan de slag, daarom hebben we de handigste accessoires voor je verzameld.

Focus

Waar je in je vakantie lekker tot rust kon komen, is het op je werk misschien weer een drukte van jewelste. Dan is het fijn om je even te kunnen focussen op je (huis)werk met je eigen muziek of podcast. Deze producten kunnen daarbij van pas komen!

Oortjes van Anker
De Anker Soundcore Liberty Air 2 Black levert goede muziek waarmee je je helemaal af kunt sluiten. De oortjes zijn draadloos en verbinden automatisch met je smartphone wanneer je ze uit de meegeleverde oplaadcase haalt. Met deze case kun je tot wel 28 uur luisteren. De driver in de oortjes is bovendien gecoat met een diamanten laagje, waardoor het geluid extreem helder is.

Huawei Freebuds
Met de Huawei Freebuds Pro Black en Huawei Freebuds 4 wit luister je in stijl naar je muziek. De Freebuds Pro zijn premium oortjes die heel goed geluid leveren en makkelijk in het gebruik zijn. Dankzij de noise-cancelling heb je geen last van omgevingsgeluiden. Ook geniet je natuurlijk van uitstekende geluidskwaliteit. De Freebuds 4 wit kun je met gemak de hele dag gebruiken, ze hebben namelijk een Open-fit ontwerp. Dat houdt in dat ze goed in je oren passen en niet gaan irriteren. Ook wegen ze slechts 4.1 gram! Net als de Freebuds Pro hebben deze oortjes ruisonderdrukking.

Oortjes van Samsung
Net gepresenteerd: de Samsung Galaxy Buds 2! Deze compacte in-ear oordopjes worden geleverd met drie verschillende eartips; zo weet je zeker dat ze goed passen. Met de touch-functie kun je telefoongesprekken opnemen, ophangen en je muziek bedienen zonder dat je daarvoor je telefoon hoeft te pakken. Door het compacte formaat zien ze er stijlvol uit en zie je ze op het eerste gezicht niet direct zitten. 

LG-oortjes
De LG Tone Free HBS-FN7 Zwart hebben een unieke feature met de bijgeleverde case. De oplaadcase is namelijk uitgerust met een uv-lamp in de case, die een deel van de bacteriën doodt. Zo blijven je oortjes dus langer schoon en hygiënisch. Ook hebben ze active noise cancelling en kun je Google Assistant en Siri gebruiken met de oortjes.

Skullcandy oortjes
De Skullancy Indy ANC Zwart hebben Active Noise Cancelling! Zo kun je afleidende omgevingsgeluiden blokkeren en helemaal opgaan in je werk. Ook beschikken ze over Personal Sound. Dit houdt in dat je je gehoor kunt analyseren in de Skullcandy-app. De audio wordt dan aangepast op jouw gehoor. Met de meegeleverde oplaadcase kun je trouwens tot wel 32 uur naar je muziek luisteren. Na 10 minuten in het doosje, kun je ze weer anderhalf uur gebruiken.

Sport

In de zomer was je wellicht iets minder gefocust op sporten, óf je had misschien juist extra tijd om flink te gaan sporten. In ieder geval: een smartwatch of activity tracker is superhandig om je sportieve prestaties bij te houden en je aan te moedigen om te (blijven) sporten. Bij Belsimpel hebben we een groot assortiment smartwatches en activity trackers; er zit dus altijd iets voor je tussen. Hier lichten we er een paar voor je uit.

Samsung Watches
Ook net gelanceerd: de nieuwe Samsung Galaxy Watches! De Samsung Galaxy Watch 4 is verkrijbaar in verschillende edities. Zo is er de sportievere Samsung Galaxy Watch 4 40mm zwart die voorzien is van alle functies om jouw sportprestaties bij te houden. Ga je voor meer een klassieke uitstraling? Dan is de Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm zwart misschien wel wat voor jou. Deze watch werkt als een verlengde van jouw smartphone en is ook uitgerust met slimme sensors, zoals een hartslagsensor. Alle watches uit de Samsung Galaxy Watch 4-serie zijn inmiddels te bestellen bij Belsimpel!

Huawei Watches
De Huawei Watch 3 Active en Huawei Watch 3 Pro Elite Zilver Titanium Band zijn je ideale sportmaatjes. Zo heeft de Watch 3 Active een hartslagsensor en kan hij ’s nachts meten hoe goed je slaapt. Ook ondersteunt hij eSIM. Dat houdt in dat je met je watch kunt bellen zonder dat je telefoon in de buurt is. Zo hoef je je telefoon dus niet mee te nemen als je gaat sporten of een blokje om loopt. De Huawei Watch 3 Pro Elite lijkt qua functies op de Watch 3 Active, maar ziet er wat klassieker uit dankzij de behuizing en de stijlvolle titanium band.

Fitbit
Wil je graag je gezondheid bijhouden? Dan is een Activity Tracker van Fitbit misschien wel wat voor jou. De stijlvolle Fitbit Versa 3 Black monitort je gezondheid, slaap en stress tijdens je drukke werkleven.

Voor de fietsers
Zit je veel op de fiets? Dan is een fietshouder een handige toevoeging. Zo fiets je veilig op onbekende routes met je navigatie op het stuur. De BoneSport Bike Tie 3 Pro heeft stevige rubberen banden die ervoor zorgen dat je handsfree kunt navigeren tijdens het fietsen. Deze houder is geschikt voor telefoons tussen de 5.8 en 7.2 inch.

Thuis

Thuis kun je natuurlijk ook wel een steuntje in de rug gebruiken! Met de Google Nest Hub 2 wit haal je een persoonlijke assistent in huis. Vraag Google met je stem om het licht te dimmen of om je favoriete serie op de tv te starten: je hoeft zelf niet meer op te staan van de bank! En is je huiswerk lastig vandaag? Vraag Google dan wat het antwoord op die moeilijke rekensom is, of hoe je die lastige tekst moet vertalen! Ben je een muziekliefhebber? Breid je slimme huis dan uit met Google Nest Audio-speakers. Hiermee bedien je je slimme apparaten én luister je in het hele huis naar muziek.