‹ Alle nieuwsberichten

Bizarre kortingen tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen

Bizarre kortingen tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen

Ja ja, het is zover: de Bizarre Belsimpel Dagen zijn er weer! Dat betekent zeven dagen lang, bizar hoge kortingen op geselecteerde producten. Zit er iets voor jou bij? Je vindt een overzicht van alle producten op onze speciale Bizarre Belsimpel Dagen-pagina! Kijk snel, want op = op!

Bij Belsimpel ben je natuurlijk altijd aan het goede adres voor voordelige telefoons, abonnementen, gadgets en accessoires, en dat voor de beste prijs. Tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen hebben we geselecteerde producten nóg goedkoper gemaakt dan je van ons gewend bent. Bekijk hier welke producten mee doen: zowel Sim Only’s, accessoires, losse toestellen als telefoons in combinatie met abonnement, er zit voor iedereen wat tussen. Wees er snel bij, want op is ook echt op! De Bizarre Belsimpel Dagen duren van woensdag 20 mei t/m woensdag 27 mei. Dat betekent dus 7 dagen lang, bizar goede aanbiedingen!

Losse toestellen

De geselecteerde producten komen uit alle prijsklassen, dus of je nu op zoek bent naar een high-end toestel of juist naar een midrange model, er is genoeg keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Alcatel 3X (2019) 64GB Black? Het goedkoopste toestel dat mee doet, met een prijs van maar €119,-. Voor deze prijs heb je een prima telefoon met een werkgeheugen van 4GB, een scherm van maar liefst 6.52 inch én ontvang je tijdelijk ook nog een TCL bluetooth koptelefoon t.w.v. €39,99 cadeau! Verder doen onder andere de OnePlus 7T, de Sony Xperia 5 en de Samsung Galaxy A30s 128GB mee.

Ben je toch meer van high-end toestellen van bekende merken? Dan heb je geluk, want ook deze bieden we aan tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen. Zo hebben Apple-fans de Apple iPhone XS 256GB voor maar €775,- in huis en hebben we voor de Samsung-fans de Samsung Galaxy S20+ 128GB 4G voor €779,-.

Combineer je toestel met een abonnement

Is je abonnement bijna afgelopen en ben je van plan te gaan verlengen of overstappen met een nieuwe telefoon? Dan is dit het perfecte moment. Eerder genoemde toestellen kun je gewoon combineren met een abonnement. Daarnaast hebben we meer dan 20 aanbiedingen in combinatie met een abonnement van verschillende providers. T-mobile, Ben, Tele2Vodafone, KPN, Lebara, Simyo; ze doen allemaal mee! Als klap op de vuurpijl, indien je huidige telefoon nog wel een ronde mee kan, ontvang je op alle nieuwe Sim Only-abonnementen €25 cashback én betaal je geen aansluitkosten! Dit geldt op alle nieuwe 1- en 2-jarige Sim Only-abonnementen.

Accessoires en gadgets

Niet alleen telefoons en abonnementen doen mee, maar ook op geselecteerde accessoires ontvang je hoge kortingen tijdens de Bizarre Belsimpel Dagen! Zo hebben we de Apple iPad 2019 Wifi 128GB los voor €465 in de aanbieding. De Samsung Galaxy Tab A 10.0 (2019) kun je combineren met een T-mobile Data Only-abonnement, voor maar €22,00 per maand. Verder hebben we speakers, koptelefoons en oordopjes van onder andere Beats, Apple, JBL, Huawei en Marshall, en nog veel meer! Misschien is de bluetooth speaker JBL Flip 5 (voor maar €75!) wel iets voor jou. En voor degenen die hun muziek liever voor zichzelf houden, hebben we de populaire Apple AirPods 2019 (met oplaadcase) én de Apple Airpods Pro geselecteerd.

Al met al, vele producten met hoge kortingen. Wees er snel bij, want op = op!