‹ Alle nieuwsberichten

Winactie: Wileyfox Swift 2 en 2 Plus. Krachtig, snel en betaalbaar!

Winactie: Wileyfox Swift 2 en 2 Plus. Krachtig, snel en betaalbaar!

We zijn ontzettend te spreken over de twee nieuwste toestellen van Wileyfox, de Swift 2 en Swift 2 Plus. Alles wat je moet weten over de opvolgers van de Wileyfox Swift vind je hier! Let op: deze actie is verlopen

CyanogenOS 13.1

Wileyfox is een vrij nieuwe speler op de smartphonemarkt. Dit neemt niet weg dat de Britse smartphonefabrikant toestellen met ongelofelijk goede specificaties tegen hele scherpe prijzen op de markt brengt. Een goede prijs-kwaliteitverhouding staat bij Wileyfox hoog in het vaandel. Het bijzondere aan de Wileyfox-toestellen is dat ze draaien op CyanogenOS 13.1. Dit besturingssysteem is gebaseerd op Android, maar is voornamelijk op het gebied van functionaliteit wat vrijer. Je kunt je smartphone helemaal naar jouw smaak aanpassen en het is zelfs mogelijk om toegang te krijgen tot verschillende toepassingen zonder dat je je toestel hoeft te ontgrendelen.

Wileyfox Swift 2

De Swift 2 heeft een schermformaat van 5 inch. Het toestel is dus niet al te groot met als gevolg dat het toestel prettig in de hand ligt. Het scherm heeft een resolutie van 1280x720 pixels en geeft beelden dus in HD-kwaliteit weer. De hoofdcamera aan de achterzijde van het toestel heeft 13 megapixels, de selfiecamera heeft er 8. De twee flitsers naast de hoofdcamera zorgen voor genoeg belichting en een mooie kleurweergave van de foto’s. Onder de motorkap is de Swift 2 voorzien van 2 GB aan werkgeheugen en een Snapdragon 430-processor. Het toestel heeft 16 GB aan opslaggeheugen maar is uitbreidbaar met een MicroSD-kaartje. In de praktijk is de Swift 2 een supersnel toestel dat zonder haperingen tussen je favoriete apps schakelt!

Wileyfox Swift 2+

Je zou verwachten dat de Plus-variant van de Swift 2 groter is dan de ‘normale’ Swift 2, maar dit is niet het geval. De toevoeging van ‘Plus’ zit ‘m erin dat deze variant is uitgerust met 3 GB aan werkgeheugen en dus nog sneller schakelt tussen verschillende apps. Ook de opslagcapaciteit is bij de Plus-variant groter: 32 GB. Het grootste pluspunt is de betere camera. Deze heeft bij de Swift 2+ namelijk 16 megapixels!

Doe mee en win!

Wil jij de troste bezitter worden van één van deze mooie toestellen? Doe dan mee aan onze winactie en misschien win jij wel de Wileyfox Swift 2 of Swift 2+! Je kunt de toestellen uiteraard ook los kopen of in combinatie met een abonnement.

Hoe werkt het?

  1. Surf snel naar onze Facebookpagina;
  2. Like de Facebookpagina van belsimpel.nl;
  3. Deel met ons jouw beste Android tip of trick;
  4. Heb je gewonnen? Schrijf een creatieve en leuke review over je mooie prijs!

*Klik hier voor de details, spelregels en algemene voorwaarden. Voor het versturen van het toestel vragen wij tien euro borg. Na inlevering van de review wordt het bedrag teruggestort.

Meer nieuws over: