‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe geruchten over nieuw Nexus-toestel!

Nieuwe geruchten over nieuw Nexus-toestel!

Er is nieuwe informatie gelekt over de nieuwste Nexus-smartphone! De Nexus Sailfish is opgedoken in een benchmarktest – een test voor de specificaties van een toestel, die wordt gezien als een betrouwbare bron als het gaat om informatie over nog niet gelanceerde telefoons. We nemen de resultaten van de test met je door!

De test lijkt te bevestigen dat de smartphone met codenaam Sailfish waarschijnlijk 32 GB aan opslagcapaciteit krijgt met een werkgeheugen van 4 GB. Het beeldscherm van het toestel heeft vermoedelijk een resolutie van 1920x1080, wat betekent dat het display full HD wordt. Verder laten de resultaten van de benchmarktest zien dat de Nexus Sailfish waarschijnlijk op de Snapdragon 820 draait. Deze chip vinden we terug in veel high-end toestellen die dit jaar zijn uitgekomen, zoals de LG G5 en Motorola Moto Z. Als we de test mogen geloven, wordt het toestel verder uitgerust met een 13-megapixelcamera achterop en een 8-megapixelcamera aan de voorkant voor de mooiste selfies.

De Sailfish en Marlin worden waarschijnlijk één van de eerste toestellen met Android 7.0 Nougat, het nieuwste besturingssysteem van Google. Verder kunnen we op beide Nexus-toestellen een interessante verbeterde feature verwachten – de smartphones worden namelijk vermoedelijk uitgerust met een vernieuwde vingerafdrukscanner.

Het is niet met zekerheid te zeggen dat de informatie uit deze benchmarktest juist is, maar het ziet er veelbelovend uit. Veel van de genoemde specificaties hebben we namelijk al eerder in geruchten naar voren zien komen. De geruchten lijken met de resultaten uit deze test dus bevestigd te worden.

De nieuwste Nexus-toestellen laten gelukkig niet lang meer op zich wachten. De twee smartphones die ontstaan zijn uit een samenwerking tussen Google en HTC worden in september verwacht. Houd Belsimpel.nl in de gaten, zodat jij straks de eerste bent met dit veelbelovende toptoestel!

Bronnen: Androidworld, All About Phones

Meer nieuws over: