‹ Alle nieuwsberichten

Actie: MicroSD Evo+ 64GB geheugenkaart cadeau bij een Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

Actie: MicroSD Evo+ 64GB geheugenkaart cadeau bij een Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

Bestel je de Samsung Galaxy S7 of S7 Edge bij Belsimpel.nl in de periode van 31 mei tot en met 3 juli 2016, dan ontvang je van Samsung een Micro SD Evo+ 64GB geheugenkaart met adapter ter waarde van €64,-! Let op: deze actie is verlopen

Met 64 GB extra geheugen heb je nooit meer last van te weinig opslagruimte op je Samsung Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge. Jij maakt binnenkort oneindig veel foto's of video's en er passen veel meer apps op je toestel. 

Deelnemen

Om de microSD-kaart met adapter te claimen ga je naar www.samsung.com/promoties. Klik op promoties en vul het online aanmeldformulier in. Upload een kopie van je aankoopbon en de streepjescode met de EAN code en het IMEI-nummer van de verpakking voor 17 juli 2016. Binnen 8 weken ontvang je van Samsung de Micro SD Evo+ 64GB kaart met adapter! 

Voorwaarden

Let op! Niet alle Samsung Galaxy S7 en S7 Edge toestellen doen mee aan deze actie. Kijk daarom goed of jouw EAN code en IMEI-nummer in aanmerking komt voor deze actie van Samsung. De EAN code is de cijferreeks die onder de barcode op het doosje van jouw Samsung Galaxy S7 of S7 Edge staat. Het IMEI-nummer staat onder de EAN code. Je ziet dus twee barcodes op je toesteldoosje staan. De nummers onder deze barcodes stuur je op naar Samsung via www.samsung.com/promoties. Hier vind je ook de EAN codes van de deelnemende S7 en S7 Edge modellen. Alle informatie vind je in de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden.

Heel veel plezier met jouw Samsung Galaxy S7 (Edge) en Micro SD Evo+ 64 GB geheugenkaart!