Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe winkel Belsimpel.nl Rotterdam

Nieuwe winkel Belsimpel.nl Rotterdam

In de tweede maand van dit jaar openen wij onze tweede winkel van dit jaar! Vanaf 5 februari kun je ook bij ons terecht in Rotterdam, op Lijnbaan 61a.

De afgelopen tijd hebben we al verschillende winkels geopend. In Groningen, Utrecht, Zwolle, Den Haag, Tilburg en Amsterdam kon je al bij ons terecht. Nu kunnen we daar nog een prachtige plaats aan toevoegen: vanaf 5 februari zijn we ook gevestigd in de havenstad Rotterdam! Je kunt nu dus ook daar toestellen bekijken en uitproberen. Onze winkelmedewerkers helpen je graag! Wil je weten waar al onze winkels precies zitten? Kijk dan hier voor de adressen en openingstijden van onze verschillende winkels. Hopelijk zien we je dan gauw in een van onze winkels.

Help ons tot het uiterste te gaan!

Terwijl de verf nog aan het drogen is, zijn wij op zoek naar toppers die ons winkelteam in Rotterdam willen komen versterken! We staan bij Belsimpel.nl te springen om leuke collega's die bereid zijn om tot het uiterste te gaan voor de klant. Ben jij zo'n persoon? Kom bij ons team! Kijk voor al onze winkelvacatures op werkenbijbelsimpel.nl. We zoeken nog collega's voor verschillende winkels, dus ook als je niet in Rotterdam woont kun je een kijkje nemen op deze site!

Adres Belsimpel.nl Rotterdam

Winkel Belsimpel.nl Rotterdam
Lijnbaan 61a
3012 EL Rotterdam

Openingstijden

Maandag: 10.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
Woensdag: 10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 18.00 uur
Zondag: 12.00 - 18.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A2 32GB Black

Xiaomi Mi A2 32GB Black

 
Apple iPhone SE 32GB Black

Apple iPhone SE 32GB Black

 
Sony Xperia XZ2 Compact Black

Sony Xperia XZ2 Compact Black

 
Huawei P Smart+ Black

Huawei P Smart+ Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.