‹ Alle nieuwsberichten

De toptoestellen van 2016: lees alle informatie en geruchten op de blogs van Belsimpel.nl

De toptoestellen van 2016: lees alle informatie en geruchten op de blogs van Belsimpel.nl

Ook in 2016 zullen de smartphonefabrikanten weer met nieuwe toptoestellen komen. Op Belsimpel.nl kan je terecht voor alle informatie en geruchten over de belangrijkste toestellen van Apple, Samsung, LG, Sony en HTC voor dit jaar.

Apple iPhone 7

Elk jaar is de iPhone één van de meest besproken telefoons. In september 2016 zal het jaarlijkse Apple evenement plaatsvinden. De verwachting is dat de fabrikant dan de iPhone 7 en iPhone 7 Plus gaat presenteren. Wat we allemaal kunnen verwachten en alle geruchten rondom de nieuwe iPhone kan je lezen in onze speciale blog.

Samsung Galaxy S7

Ook over de Samsung Galaxy S7 wordt veel geschreven en gespeculeerd. Het toekomstige vlaggenschip wordt in het eerste kwartaal van 2016 verwacht. Mogelijk wordt de telefoon in februari al gepresenteerd. Het lijkt erop dat de Galaxy S7 net als de Galaxy S6 in verschillende varianten zal verschijnen. Waarschijnlijk krijgen we de originele S7, de S7 Edge en de S7 Edge+. Blijf op de hoogte van alle geruchten en nieuwtjes via deze pagina.

LG G5

De LG G5 wordt ook begin dit jaar verwacht: waarschijnlijk in het eerste kwartaal. Wat we vaker zien bij LG is dat de fabrikant nieuwe, interessante features eerst uitbrengt bij andere modellen. Als deze positief ontvangen zal het vlaggenschip deze features ook krijgen. Zo is de verwachting dat de LG G5 een tweede scherm gaat krijgen, dit hebben we eerder gezien bij de LG V10. Geruchten gaan rond dat de knoppen aan de achterkant weer verhuizen naar de zijkant. Nieuwsgierig geworden? Je leest alles hier.

Sony Xperia Z6

In het tweede kwartaal van 2016 wordt de Sony Xperia Z6 verwacht. Volgens de geruchten zal het toestel in maar liefst vier of vijf modellen verschijnen. Hiermee wil Sony inspelen op de verschillende wensen van gebruikers. Het kleinst model, onder de naam Sony Xperia Z6 Mini, zou een 4.0-inchbeeld scherm krijgen. De Sony Xperia Z6 Ultra zou de grootste variant uit de familie moeten worden met een scherm van een 6.4 inch groot. Benieuwd naar de Sony Xperia Z6? Bekijk alle informatie en geruchten op deze pagina.

HTC One M10

Rond de HTC One M10 is het nog redelijk rustig gebleven. De smartphone wordt in het eerste kwartaal van 2016 verwacht. In februari zou de presentatie zijn en de lancering zou dan in maart plaatsvinden. Met een volledig metalen behuizing en verbeterde camera’s kunnen we met de One M10 een volwaardig high-end telefoon verwachten. Lees hier meer over de HTC smartphone.