Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

iPhone 7-aanbiedingen, de beste iPhone 7 deals voor €0,- bij abonnement!

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Maandag tot en met zondag van 9.00 tot 23.30 uur

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

Apple

Bestellen, verlengen of overstappen?

Bij Belsimpel.nl krijg je altijd de beste deal!

Apple accessoires bij Belsimpel.nl

Het laatste nieuws over de iPhone 7

iPhone 7

De Apple iPhone 7 wordt verwacht in 2016. Hoewel dit toestel nog even op zich zal laten wachten wordt er al het een en ander gespeculeerd over de iPhone 7. Alles over iPhone 7 prijzen, release, geruchten en specificaties kan je op deze pagina lezen.

iPhone 7 scherm

Over het algemeen kiest Apple sinds jaar en dag voor IPS-LCD-schermen. Dit verwachten we bij de iPhone 7 weer te zien. Over de grootte van de iPhone 7 is nog niet veel bekend. Wel schijnt Apple in 2016 een toestel uit te willen brengen zonder homeknop. Deze verdwijnt geheel onder het scherm. Op deze manier bestaat de mogelijkheid dat de iPhone 7 stof- en waterdicht is.

iPhone 7 behuizing

Apple viert in 2016 zijn tienjarig jubileum voor het uitbrengen van de iPhone. We verwachten dan ook een toestel met een opvallend nieuw design. Met de iPhone 6SE wordt in 2016 voor het eerst niet gekozen voor de tweejarige cyclus van iPhone-toestellen. Zij kiezen voor de derde keer een naam in de 6-serie, omdat dit toestel wat betreft uiterlijk niet veel gaat veranderen. Pas wanneer er grote vernieuwingen gemaakt worden, kiest Apple voor de naam iPhone 7. Dat belooft wat!

iPhone 7 release

De afgelopen jaren vond de iPhone release altijd plaats in september. Met redelijke zekerheid kunnen we daarom zeggen dat de opvolger van de iPhone 6SE, de iPhone 7 het najaar van 2016 uitkomt. Waarschijnlijk zal de smartphonegigant uit Cupertino ergens in de eerste twee weken van september het nieuwe toestel aankondigen. In de tweede helft van september zal de Apple iPhone 7 dan daadwerkelijk op de markt komen. Het is dus nog even wachten, maar met de huidige informatie lijkt het erop dat deze iPhone het wachten meer dan waard is!

iPhone 7 kopen

Wil je de iPhone 7 kopen? Hoewel je daar nog even op moet wachten, ben je bij Belsimpel.nl aan het juiste adres! We hebben op deze pagina een hoop handige dingen voor je verzameld. Je vindt hier nieuwtjes en informatie over Apples nieuwste toestel en we bieden je ook een overzicht van accessoires, abonnementen en prijzen voor de nieuwe iPhone.

 

iPhone 7 Liveblog 07-09-2016

18.52 Over acht minuten begint Apple met de presentatie van de iPhone 7, wellicht de Apple Watch 2 en iOS 10. Stay tuned!
19.00 Tim Cook, CEO van Apple, trapt het event af met James Corden van Carpool Karaoke. Onlangs werd de serie overgenomen door Apple.
19.15 Super Mario Run komt voor de feestdagen naar de App Store. Na de Pokémon Go hype, kunnen we nu allemaal in het leven stappen van Super Mario.
19.30 De populaire game Pokémon Go komt naar de Apple Watch. Zo kun je nog makkelijker Pokémon vangen terwijl je onderweg bent.
19.44 Een nieuwe Apple Watch is aangekondigd: de Watch Series 2. Deze is waterproof tot wel 50 meter.De Watch is voorzien van GPS, een nieuwe tweede-generatie scherm en twee nieuwe workouts: binnen- en buiten zwemmen.
19.50 Apple brengt weer verschillende modellen van de Apple Watch 2 uit. O.a. een nieuwe witte band van technisch keramiek en de Hermes-versie.
19.51 De Apple Watch Nike+ is zojuist aangekondigd. De Watch Nike Plus komt er in vier verschillende kleuren.
19.53 De Apple Watch Series 2 kunnen binnenkort gepre-orderd worden. WatchOS 3 is beschikbaar op 13 september. Apple Watch Nike Plus kunnen we eind oktober pas verwachten.
19.55 Next up: de nieuwe iPhone! Hoewel de geruchtenmolen op volle toeren heeft gedraaid, horen we nu echt alles over de nieuwe iPhone 7
20.01 De beste iPhone tot nu toe: de iPhone 7. De antennestrepen zijn verdwenen, het toestel is waterdicht en de nieuwe kleur is Jet Black!
20.05 Dankzij de IP67-certificering is de iPhone 7 en 7 Plus water-en stofdicht.
20.06 De camera van beide toestellen is uitgerust met een beeldstabilisator. de Iphone 7 is voorzien van een 12-megapixelcamera.
20.10 Alleen de iphone 7 Plus is uitgerust met een dubbele 12-megapixelcamera, zodat je nog betere en mooiere foto's kunt maken. De 12-megapixelcamera is nu ook voorzien van een flikkersensor.
20.11 De iPhone 7 beschikt ook over een 7-megapixelfrontcamera.
20.21 Er gingen veel geruchten rond over het verdwijnen van de 3,5mm koptelefoonaansluiting. Apple heeft deze inderdaad afgeschaft.
20.23 Voor het eerst is de iPhone voorzien van stereo speakers. Aansluiting voor je oude vertrouwde oordoppen is nu via een Lightning-kabel. Apple levert vanaf nu een wireless luister ervaring via zijn nieuwe AirPods!
20.31 Via de user interface van de iPhone 7 verbind je de AirPods met je iPhone en Apple Watch. 1x opladen = 5 uur luisterplezier.
20.36 Volgens Apple is de iPhone ieder jaar weer het snelste toestel op de markt. De iPhone 7 en & 7 Plus zijn voorzien van een nieuwe chip: de A10 Fusion. De chip is 50% sneller dan zijn voorganger: de A9.
20.43 De iPhone 7 gaat twee uur langer mee dan de iPhone 6S. Heb je nu een iPhone 6S Plus, dan gaat de iPhone 7 een uur langer mee.
20.50 Dat was alles over de iPhone 7 en 7 Plus. Nederland zit bij de eerste golf landen. Het toestel is vanaf 16 september verkrijgbaar in Nederland!
20.53 Zoals we gewend zijn van Apple sluit een grote artiest het iPhone 7-event af. Dit jaar is het de beurt aan Sia. Belsimpel.nl bedankt onze volgers en we hopen dat jullie net zo uitkijken naar het gebruik van de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus als wij!
 

‘Nederland als eerste in bezit van nieuwe iPhone 7? 07-09-2016 14:55

Foxconn, Apple’s productiepartner, heeft 371.000 nieuwe iPhones op transport gezet naar Westerse landen. Chinese media schrijven dat de iPhone 7 onderweg is naar Italië, de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en… Nederland! Het lijkt erop dat je binnen niet al te lange tijd in het bezit kunt zijn van het nieuwste toestellen van Apple, de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus.

Bron: iCulture

 

Apple Store offline voor iPhone 7 en Apple Watch 2 07-09-2016 11:50

Als de Apple Store offline staat, dan weet je dat er iets groots aan zit te komen. Op dit moment worden de nieuwste eyecatchers van Apple op de site geplaatst. De iPhone 7, iPhone 7 Plus en de Apple Watch 2 worden vanavond officieel aangekondigd. Waarschijnlijk is het nog niet mogelijk om de producten vanavond al te reserveren in de Apple Store, maar je kunt in ieder geval al wegdromen bij alle afbeeldingen!

Bron: iCulture

 

iPhone 7 in ‘Glossy Black’? 05-09-2016 15:07

Volgens Apple-analist Ming-Chi Kuo kunnen we maar liefst vijf kleuropties van de iPhone 7 verwachten! We kennen allemaal de kleuren roségoud, goud en zilver. Volgens Ming-Chi Kuo komt Apple nu ook met de kleuren matzwart en glimmend zwart! Die laatste kleur zagen we ook al bij de Mac Pro. De kleur ‘Glossy Black’ zou wel eens het meest gewilde model onder Apple fans kunnen worden. Volgens de Apple-analist zal de voorraad beperkt zijn en is de kleur alleen terug te vinden bij de duurdere iPhone 7 modellen met meer opslag.

Bron: iCulture

 

Gerucht: draadloze Beats-oordoppen bij iPhone 7 5-9-2016 15:09

De geruchten over het verdwijnen van de 3.5mm-aansluiting op de iPhone 7 doen al even de ronde. Nu gaan er nieuwe geruchten rond over draadloze Beats-oordoppen die bij de nieuwe iPhone geleverd zullen worden. De oordoppen hebben iets weg van de draadloze Motorola Hint-doppen. De oordoppen zijn draadloos te verbinden met de iPhone 7, waardoor je geen last meer zult hebben van kabeltjes die in de weg zitten.

Dankzij een ingebouwde microfoon is het ook mogelijk om handsfree te bellen en kun je opdrachten geven aan assistent Siri. Apple heeft onlangs de naam ‘AirPods’ vastgelegd. Vermoedelijk zullen we de nieuwe oordoppen onder deze naam leren kennen.

Bron: Nu.nl

 

Gerucht: geen fysieke knop voor iPhone 7/6SE 27-7-2016 10:58

Terwijl we nog steeds in dubio zijn over hoe de iPhone van september 2016 nou gaat heten, lekken er ondertussen nog steeds interessante dingen over hoe het toestel eruit gaat zien. Eerder waren er geruchten dat de homeknop in 2016 volledig van het toestel zal verdwijen – nu lijkt het erop dat de iPhone van 2016 nog wel een homeknop zal hebben, alleen kun je hem niet indrukken. Apple gebruikt hiermee Force Touch technologie die we in 2015 zagen in de MacBook, dankzij haptische feedback. Deze aanpassing zou een route kunnen openen naar de dunste en meest waterdichte iPhone ooit. Klinkt goed!

Bron: AppleInsider

 

Naam nieuwe iPhone mogelijk niet iPhone 7! 20-07-2016 10:58

Geruchten over de naam van het nieuwe Apple toestel laaien weer op! Zoals we al eerder meldden gaat de nieuwste iPhone waarschijnlijk niet de naam iPhone 7 krijgen. Hoewel Apple dit patroon al jaren hanteert, krijgt het toestel vermoedelijk de naam iPhone 6SE. Dit is een combinatie van de eerder verschenen iPhone SE en de iPhone 6S. Naar verwachting kiest Apple dus voor het eerst voor deze driejarige cyclus van iPhone-toestellen. De reden is waarschijnlijk dat de smartphone qua design weinig verschilt van de iPhone 6S van vorig jaar, in het uiterlijk van het nieuwe toestel worden namelijk geen schokkende veranderingen aangebracht. Volgens bronnen worden de antennestrepen beter weggewerkt, verdwijnt de koptelefoonaansluiting waarschijnlijk en beschikt de iPhone 6SE over een 4.7-inchbeelscherm. Het grotere model krijgt dan de naam iPhone 6SE Plus. Pas wanneer er grote vernieuwingen gemaakt worden, kiest Apple voor de naam iPhone 7. Dit toestel verschijnt waarschijnlijk in 2017. De eerste levering van de iPhone 6SE begint vermoedelijk in de week van 12 september. Meer informatie over dit toestel vindt je terug op deze pagina.

Bron: iCulture

 

iPhone 7 camera: groter en dual-camera? 20-07-2016 10:58

De camera van de iPhone 7 lijkt een upgrade te krijgen ten opzichte van de camera van de 6S. Wat vooral opvalt aan de gelekte foto’s is dat de camera groter van formaat is. Het doel hiervan is nog niet helemaal duidelijk, maar we hebben er wel een idee over. Een grotere camera vangt namelijk meer licht, waardoor je betere foto’s maakt bij weinig licht.

De geruchten over de toepassing van een dual-camera op de iPhone 7 zijn hardnekkig. Dat is natuurlijk niet raar nu onder andere concurrenten LG en Huawei telefoons hebben uitgebracht met een dubbele camera. Het ligt dus in de lijn der verwachtingen dat ook Apple dit jaar een telefoon met deze technologie uitbrengt. Het is alleen nog niet duidelijk welke van de modellen hier mee uitgerust is.

Andere vlaggenschepen hebben al soortgelijke verbeteringen doorgevoerd. Met deze camera-upgrades zou de iPhone 7 dus helemaal klaar zijn voor de strijd met deze andere telefoons!

Bron: PhoneArena

 

Vernieuwd design voor iPhone 7 19-07-2016 20:33

Apple lijkt met het ontwerp van de iPhone 7 de uitspraak ‘less is more’ eer aan te doen. In het design zijn een aantal opvallende veranderingen doorgevoerd. Zo wordt waarschijnlijk het mute-knopje uit het ontwerp gelaten. Bovendien zijn de antennestrepen die bij de iPhone 6 nog redelijk prominent aanwezig waren, bij de iPhone 7 beter weggewerkt. Dit zorgt voor een zeer strak afgewerkt design, waar de Apple-fans ongetwijfeld erg blij mee zijn.

Bron: Bright

 

Apple iPhone 7 komt in twee modellen 19-07-2065 16:25

Eerder leek het erop dat er van de iPhone 7 drie modellen uit zou komen: de iPhone 7, iPhone Plus en iPhone 7 Pro. Maar nu is het toch waarschijnlijker dat het toestel in twee versies op de markt komt. Deze telefoons dragen volgens de geruchten de codenamen Sonora en Dos Palos. De toestellen zouden vernoemd zijn naar twee dorpjes in Californië. Het is mogelijk dat Apple onderzoek heeft gedaan naar het uitbrengen van drie modellen en hier ook prototypes van heeft gemaakt, maar dat idee toch heeft verworpen. Waarschijnlijk houdt Apple het dus gewoon bij de vertrouwde tweedeling die we ook kennen van vorige generaties!

Bron: iCulture

 

iPhone 7 net zo snel als de iPad Pro 15-7-2016 10:19

Het nieuwe vlaggenschip van Apple wordt uitgerust met een A10-chip van TSMC. De fabrikant zou er voor zorgen dat de A10-chip een stuk kleiner is dan de andere chips die Apple heeft verwerkt in zijn toestellen. Hierdoor is de smartphonegigant in staat is om de iPhone 7 een stuk dunner te maken dan zijn voorganger, de iPhone 6S. De A10 zou 18% sneller zijn dan de A9-chip in de iPhone 6S. De nieuwe chip moet ervoor zorgen dat de iPhone 7 minder warm wordt en beter presteert dan zijn voorganger. Volgens benchmarks is de A10-chip gelijk aan de A9X-chip die in de grote en kleine iPad Pro zit.

iCulture
 

Geen 16 GB-versie van de iPhone 7? 06-07-2016 08:14

Het gerucht gaat dat er met de iPhone 7 veel verandert wat betreft de opslagruimte. Eerder waren er altijd instapmodellen met 16 GB intern geheugen. Van de iPhone 7 komt echter waarschijnlijk geen 16 GB-variant uit. Voor de mensen die op zoek zijn naar veel opslagruimte rekt Apple de bovengrens van de aangeboden opslagruimte op met een nieuw model. Volgens de geruchten wordt er namelijk voor het eerst een iPhone met maar liefst 256 GB intern geheugen aangeboden.

Bronnen: Nu.nl

 

Gerucht: iPhone 7 krijgt twee broers en een grotere camera 28-06-2016 16:03

Nieuws! Er zijn weer een aantal geruchten in de molen gestopt en de Apple-fans kunnen weer los. Eerder vermeldden we al dat de naam iPhone 7 Pro genoemd werd in plaats van de iPhone 7 Plus. Nu blijkt uit een nieuw gerucht dat er drie varianten zouden kunnen komen – de iPhone 7, 7 Plus en 7 Pro. De 7 Pro zou dan beschikken over betere specificaties en wellicht over een even groot scherm als de iPhone 7 Plus. Uit deze geruchten zijn ook wat plaatjes voortgekomen. Op deze plaatjes is te zien dat de modellen een grotere camera-lens hebben, en een enkeling ook voor een dubbele camera. Dit zou betekenen dat in ieder geval één van de drie modellen gebruik zou maken van een dubbele camera. Ook is te zien dat de camera een stukje uitsteekt, wat we tegenwoordig bij veel high-end telefoons terugzien. Dit zou betekenen dat het toestel in zijn geheel nog dunner wordt.

Bronnen: iCulture en All About Phones

 

Nieuwe iPhone krijgt grotere telefoonspeaker 23-06-2016 14:02

Hoewel we nog blijven gissen naar de naam van de nieuwe iPhone, duiken er alweer geruchten op dat Apple kiest voor een grotere telefoonspeaker. Hierdoor krijgen de licht- en nabijheidssensor een nieuwe plek op het toestel. Volgens de Japanse geruchtensite Macotakara verhuist de lichtsensor naar de rechterkant van de telefoonspeaker. De nieuwe nabijheidssensor bestaat waarschijnlijk uit twee onderdelen. Eerder meldde we al dat de nieuwe iPhone vrijwel hetzelfde is als de iPhone 6/6s. Het verschuiven van de sensoren heeft als gevolg dat je toch een nieuw hoesje of screenprotector moet aanschaffen voor deze nieuwe iPhone.

Bron: iCulture

 

Geen ‘iPhone 7’ in 2016 22-06-2016 15:24

De geruchtenmachine is weer op volle kracht: volgens een betrouwbare bron brengt Apple aanstaande september geen iPhone 7 uit. Dat is verrassend, want tot nu toen kwam Apple om het jaar met een nieuwe iPhone-naam die grote veranderingen had ten opzichte van zijn voorganger. Deze werden het jaar erop gevolgd door de S-variant, die weer een aantal verbeteringen had ten opzichte van de standaardversie. Evan Blass, de bron die er zelden naast zit, zegt dat er dit maal te kleine veranderingen zijn ten opzichte van zowel de iPhone 6S als de iPhone 6 om de opvolger de naam ‘iPhone 7’ te geven. Dit zou betekenen dat Apple met de iPhone 6-reeks overstapt op een driejarige cyclus. Een alternatieve naam die wordt genoemd voor de iPhone die in september uitkomt, is ‘iPhone 6X’. In 2017, als Apple het tienjarig bestaan van de iPhone viert, zal dan de iPhone 7 met een volledig glazen ontwerp en nieuwe functies uitkomen.

Bron: Venture Beat

 

iPhone 7 eerste iPhone met dual-sim-optie? 20-06-2016 9:49

Er zijn afbeeldingen uitgelekt van wat mogelijk de simkaart-houder van de iPhone 7 is. Hieruit is op te maken dat het in de iPhone 7 waarschijnlijk mogelijk is om twee simkaarten tegelijkertijd te gebruiken. Hiermee zou de iPhone 7 het eerste iPhone-toestel zijn met deze optie.

Bron: Phone Arena

 

Toch een 3.5mm-aansluiting op de iPhone 7? 20-06-2016 9:46

Er is nog veel onduidelijk over welke soort aansluiting de iPhone 7 zal krijgen. In tegenstelling tot wat we eerder schreven lijkt het toestel tóch een 3.5mm-koptelefoonaansluiting te krijgen. Hoewel deze eerst leek te worden vervangen door een Lightning-aansluiting, lijkt de 3.5mm-aansluiting nu dus toch realistischer. Dat is op te maken uit afbeeldingen van een iPhone 7-accessoire geproduceerd door een Chinese fabrikant. Deze lijkt namelijk een 3.5mm-aansluiting te hebben.

Bron: Phone Arena

 

Apple iPhone 7 krijgt blauwe variant 13-06-2016 9:23

Al een tijd worden iPhones aangeboden in zowel Silver als Space Grey. Beide kleuren lijken enigszins op elkaar en daar komt met de iPhone 7 verandering in. De nieuwe iPhone wordt zeer waarschijnlijk niet meer aangeboden in Space Grey. Die kleur wordt vervangen door Deep Blue. Het gerucht is afkomstig van een betrouwbare bron, die in het verleden vaak goed zat met voorspellingen over nieuwe iPhones. Met de toevoeging van blauw zal de iPhone 7 beschikbaar komen in vier verschillende kleuren. De Gold, Rose Gold en Silver varianten blijven namelijk bestaan. Het is nog niet duidelijk of er een helemaal zwarte iPhone 7 geproduceerd wordt, maar het lijkt er met de introductie van Deep Blue niet op.

Bron: AppleInsider

 

Nieuwe plaatjes van iPhone 7 en iPhone 7 Plus laten het eindresultaat zien 09-06-2016 10:01

Deze nieuwe plaatjes zijn gemaakt door grafisch ontwerper Martin Hajek. Deze is bekend onder trouwe Apple-fans en heeft vaker plaatjes geproduceerd die uiteindelijk bizar veel weg hadden van het eindresultaat. Hij heeft de plaatjes gefabriceerd aan de hand van eerder gelekte 3D-renders en schematische tekeningen. Op de plaatjes zien we de eerder gelekte Smart Connector aan de onderkant van de iPhone zitten, en op de plaatjes van de iPhone 7 Plus zien we de eerder gelekte dubbele camera. Martin Hajek noemt de Plus-variant overigens de iPhone 7 Pro - gaat Apple een nieuwe naam geven aan de grootste iPhone?

Bron: BGR

 

Goedkoopste iPhone 7-model krijgt 32 GB opslaggeheugen 31-05-2016 09:27

Al jarenlang hebben de goedkoopste iPhone-varianten 16 GB aan opslaggeheugen. Volgens analisten zal dit met de iPhone 7 veranderen; de goedkoopste variant van dit model heeft waarschijnlijk 32 GB opslagruimte. Daar zijn we erg blij mee, want 16 GB raakt helaas gauw vol. Daarnaast hebben bijna alle vlaggenschepen van Apple's concurrenten minimaal 32 GB. Bovendien is meer opslagruimte wel nodig als Apple daadwerkelijk een dubbele camera gaat gebruiken. Fotobestanden zullen door de twee lenzen namelijk meer ruimte innemen dan bij een enkele lens. Bij het 32 GB-opslaggeheugen zou een werkgeheugen komen van 2 GB, net zoals bij de iPhone 6S en SE.

Bron: GSMarena

 

Nieuwe foto’s van eventuele achterkant iPhone 7 23-05-2016 13:47

Er is een nieuwe foto online verschenen van wat mogelijk de definitieve achterkant van de iPhone 7 gaat worden. De foto is verschenen op Weibo, de Chinese variant van Twitter. Hierop worden vaker juiste foto’s gelekt. Degene die de foto heeft gelekt is dezelfde die vorig jaar als eerste een juiste foto van de iPhone 6 lekte, wat de betrouwbaarheid vergroot. Wat opvalt is dat de camera iets uitsteekt en iets groter is dan bij eerdere iPhone-modellen. Bekijk de foto hier.

Bron: Tweakers

 

iPhone krijgt in 2017 een glazen ontwerp met een metalen frame 20-05-2016 06:59

Een toeleverancier van Apple heeft informatie prijsgegeven over de behuizing van de telefoon die Apple in 2016 zou gaan leveren. Zo zou het gaan om een glazen iPhone, met een metalen frame. Als we logisch doortellen zou dit de iPhone 7S moeten worden, maar zoals in een eerder gerucht vermeld zou Apple ook de S-versie kunnen overslaan en meteen de naam iPhone 8 kunnen gaan gebruiken. De toeleverancier is de directeur van Catch Technology, het bedrijf dat de metalen behuizing van de huidige iPhone produceert. Apple zou iets fris en nieuws willen proberen, aangezien heel veel telefoons (dus ook hele goedkope) gebruik maken van een aluminium frame.

Bron: Tweakers

 

Toch twee camera’s voor álle iPhone 7-modellen? 11-05-2016 20:41

Als je een klein beetje de grote Apple-geruchtenmolen rondom Apple volgt, dan komt de naam Ming-Chi Kuo je vast bekend voor. Deze analist volgt al jarenlang trends binnen het productieproces van Apple. Aan de hand daarvan doet Kuo vaak betrouwbare voorspellingen over nieuwe producten van het bedrijf. Eerder voorspelde Kuo dat alleen de duurdere variant, die schijnbaar de iPhone 7 Pro gaat heten, zou beschikken over een dubbele camera. Hier is hij nu op teruggekomen. De analist zegt nu dat alle modellen van de iPhone 7 beschikken over een dubbele camera. Voorlopig is het zoals altijd een kwestie van afwachten wat hiervan klopt. Krijgen we een, twee, of misschien dus drie iPhones? En hoeveel camera’s zullen er achterop de toestellen zitten? In september weten we meer!

Bron: Nu.nl

 

iPhone 7: geen Smart Connector, wel een koptelefooningang? 07-05-2016 17:12

Op 15 maart lieten we al weten dat er wellicht een Smart Connector op de iPhone 7 zou zitten. Nu heeft de Japanse website Mac Otakara laten weten dat die Smart Connector er toch niet komt. Enkele dagen geleden is bovendien vanuit China een foto gelekt die schijnbaar de circuits en schakels binnenin de nieuwe iPhone tonen. Hierop zijn geen aanwijzingen te zien voor een Smart Connector, maar wel voor een 3,5mm-koptelefooninang. Dit is het eerste gerucht over de iPhone 7 dat we tot nu toe hebben gehoord waarin het nieuwe toptoestel wel zal beschikken over deze ingang. Zoals altijd blijft het voorlopig giswerk. In september kondigt Apple hoogstwaarschijnlijk deze nieuwe iPhone aan.

Bron: PhoneArena

 

iPhone 7 mogelijk zonder homeknop 02-05-2016 13:48

Eén van de aspecten die bepalend is voor het uiterlijk van de iPhone, is de homeknop. Het zou mogelijk zijn dat Apple met de iPhone 7 afstand doet van dit kenmerkende detail. Volgens geruchten is er namelijk kans op een homeknop onder de glasplaat. Ook de vingerafdrukscanner zou hiermee onder glas geplaatst worden. De knop en scanner zitten echter niet onder het scherm; daarvoor is de techniek nog niet ver genoeg gevorderd. Je kunt de knop door de plaatsing onder het glas niet indrukken. Als je erop drukt krijg je een reactie in de vorm van een trilling. Door de verplaatsing van de knop staat de mogelijkheid open dat de iPhone 7 water- en stofdicht is.

Bron: iCulture

 

Geen iPhone 7S, direct door naar iPhone 8? 26-04-2016 14:57

De iPhone 7 is nog niet eens aangekondigd of er zijn alweer geruchten over zijn opvolger. Logischerwijs zou je verwachten dat dit de iPhone 7S wordt, maar volgens insiders zou Apple deze S-variant dit keer overslaan. In plaats daarvan zouden ze direct doorgaan naar de iPhone 8. Dat zou een breuk betekenen in de lange geschiedenis van iPhone-tradities. De reden hiervoor is volgens insiders dat de iPhone 8 grote veranderingen met zich meebrengt en, dat is dan wel weer volgens traditie, dat gebeurt altijd bij de niet-S-variant.

Bron: Fortune

 

Designgeruchten: iPhone 7 is glazen iPhone 6 look-a-like 24-04-2016 16:13

We zijn erg benieuwd wat Apple voor ons in petto heeft met de iPhone 7. Ook op het designvlak, want een nieuw cijfer in de naam van de iPhone betekent meestal veranderingen in de looks. Wat betreft de iPhone 7 zou dit een glazen design betekenen. Voor de rest zou er veel gelijkenis zijn met de iPhone 6. Apple gebruikte bij de behuizing van de iPhone 4 en 4S al glas en dit was erg geliefd bij gebruikers. Dat zou de reden zijn dat Apple de stap naar glas weer zou willen maken.

Bron: All About Phones

 

Apple-patent hint naar dubbele camera 21-04-2016 09:40

De geruchten rond een mogelijke dubbele camera op de iPhone 7 gaan vrolijk door! Dit keer is de aanleiding een patentaanvraag van Apple. Hierin spreekt men over een combinatie van een telefoto-lens en een duale lens. Hierdoor focus je beter zonder dat de camera extra ruimte inneemt. Hierdoor zou Apple dan toch die camera-bump tegengaan. Of dit patent inderdaad betrekking heeft op de nieuwe iPhone 7, of pas op een latere generatie, valt nog te zien. Houd in elk geval Belsimpel.nl in de gaten voor meer iPhone 7 nieuws!

Bron: TechRadar

 

iPhone 7: de dunste smartphone ooit? 12-04-2016 09:22

Volgens de laatste geruchten gaat de iPhone 7 Apples dunste smartphone ooit worden! De iPhone 6S en 6S Plus werden fracties van een millimeter dikker werden door de 3D Touch-displays. Voorlopig is de iPhone 6 dus Apples dunste smartphone. Maar met de iPhone 7 lijkt daar verandering in te komen! De nieuwe iPhone gaat volgens geruchten ergens tussen de 6,0 en 6,5 millimeter dik zijn. Ter vergelijking: de iPhone 6 is een goede 6,9 millimeter. Het lijkt erop dat Apple nu dus weer met een superstrak ontworpen smartphone komt!

Bron: PhoneArena

 

Dubbele camera alleen op iPhone 7 Plus? 04-04-2016 15:30

Vorige maand lieten we al weten dat er een mogelijke eerste foto is opgedoken van de iPhone 7 Plus met een dubbele camera. We lieten toen al weten dat het niet duidelijk was in hoeverre deze foto’s betrouwbaar waren. Nu beweren ingewijden dat die dubbele camera inderdaad naar de iPhone 7 komt – maar alleen de 7 Plus-variant. De “normale” variant moet het stellen met een enkele camera. Een van de personen die dit beweert is Ming-Chi Kuo. Deze analyst doet aan de hand van beschikbare data vaak ontzettend betrouwbare voorspellingen over Apple. Of Kuo ook dit keer weer gelijk heeft zullen we over een maand of vijf pas met zekerheid kunnen zeggen.

Bron: MacRumors

 

Eerste foto iPhone 7 Plus gelekt 15-03-2016 18:16

We hebben nog meerdere maanden te gaan tot de iPhone 7, maar dat weerhoudt ingewijden er niet van nu al tipjes van sluiers op te lichten. Dit keer schijnen er foto’s gelekt te zijn van de iPhone 7 Plus. Er zijn twee dingen die opvallen aan deze nieuwe iPhone: allereerst is er de dubbele cameralens, die bovendien in een duidelijke camera-bump zit. Dit gaat in tegen eerdere geruchten over een volledig vlakke achterkant. Daarnaast lijkt aan de onderkant van het toestel een Smart Connector te zitten – een feature die we al kennen van de iPad Pro. Of dit inderdaad de uiteindelijke iPhone 7 Plus is, is nog niet bekend. Bovendien schijnt het dat de iPhone 7 van zijn grotere broer verschilt in onder andere de camera. Hoe deze eruit gaat zien is dus nog helemaal niet duidelijk. Zoals altijd is het weer een kwestie van afwachten.

Bron: MacRumors

 

Gerucht: iPhone 7 kan draadloos laden – op afstand? 18-02-2016 15:55

De titel van dit bericht klinkt misschien nogal fantastisch en om heel eerlijk te zijn: zo klinkt dit verhaal ook. Er is namelijk een gerucht opgedoken dat Apple samenwerkt met een klein bedrijfje genaamd Energous. Dit bedrijf is erin geslaagd om een chip te ontwikkelen die draadloos laden op afstand toestaat. Volgens Energous is hun WattUp technologie in staat om telefoons tot op wel 4 meter afstand op te laden! Het is echter nog niet zeker dat ze een contract met Apple hebben gesloten- dit zijn alleen nog maar geruchten. Mocht het waar zijn, dan lijkt het erop dat Apple draadloos laden eindelijk heeft omarmd- en er dan nog een schepje bovenop doet!

Bron: PhoneArena

 

iPhone 7: zonder koptelefooningang, met extra speaker? 12-02-2016 21:22

We hebben het al eerder genoemd: er gaan hardnekkige geruchten dat de 3.5mm-ingang voor de iPhone 7 verdwijnt. Nu is er meer nieuws over deze vrij grondige verandering in iPhone-functionaliteit. Volgens ingewijden krijgt de iPhone 7 in plaats van een koptelefooningang een extra speaker op de plek waar je voorheen de koptelefoon zou inpluggen. Geluidskwaliteit van de iPhone-speakers zou hiermee drastisch verbeteren. Zien of dit gerucht klopt is vooral een kwestie van tijd.

Bron: PhoneArena

 

iPhone 7 Plus krijgt dubbele camera 27-01-2016 09:38

Apple-analist Ming-Chi Kuo heeft in een rapportage geschreven dat de volgende grote iPhone een dubbele lens gaat krijgen. Apple gaat volgens deze geruchten technologie gebruiken die het bedrijf LinX heeft ontwikkeld. Dit bedrijf is vorig jaar door Apple overgenomen en specialiseerde zich in onderzoek naar algoritmes die het mogelijk maken meerdere lenzen in smartphone-camera’s te integreren. De dubbele lens zou optisch zoomen stimuleren en fotograferen bij minder licht zou kunnen met minder ruis.

Bron: Tweakers

 

In bad met Apple: iPhone 7 waterdicht? 31-12-2015 09:51

Meerdere bronnen vermelden dat de iPhone 7 waterproof zal zijn. Een deel van deze geruchten is afkomstig vanuit een van Apples fabrieken. Volgens de verhalen die nu de ronde doen, zal de iPhone 7 niet volledig waterproof zijn, maar “slechts” bestand zijn tegen tijdelijke onderdompelingen. Dit is het voornaamste verschil tussen een IP-x7- en een IP-x8-certificering, dus het zou voor de hand liggen dat Apples nieuwe telefoon een van beide keurmerken meekrijgt. Hoe dan ook: een beetje waterproof is nog altijd beter dan niet waterproof.

Bron: GSMArena

 

Revolutionair iPhone-design op video: hoax of waarheid? 28-12-2015 10:08

In een gelekte video uit een van Apples fabrieken lijkt de iPhone 7 qua design behoorlijk te verschillen van diens voorgangers. Zo heeft het model in de video geen fysieke home-knop en lijkt het scherm zijn ruimte horizontaal bijna volledig tot de randen op te vullen. Of deze video daadwerkelijk uit een van Apples fabrieken komt is absoluut niet zeker, meerdere bronnen hebben de video al als nep bestempeld.

Bron: MacWorld

 

Eerste renders tonen iPhone 7 13-11-2015 19:05

De eerste renders van de iPhone 7 tonen het mogelijke design van de iPhone 7. In de meeste gevallen zijn renders niet reëel, maar ze geven wel een beeld van hoe een telefoon er wellicht uit komt te zien. Meerder bronnen spreken verder dat de iPhone 7 camera vermoedelijk optische stabilisatie gaat krijgen. Er gaan geruchten dat de camera 16-megapixel zou hebben, maar de kans is ook aanwezig dat het, net als in de iPhone 6S, een 12-megapixel camera wordt.

Bron: All About Phones