Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Sony Xperia Z6-aanbiedingen, de beste Sony Xperia Z6 deals voor €0,- bij abonnement!

Sony Xperia Z6

De Sony Xperia Z6 wordt, na de populaire Z5, het nieuwe vlaggenschip van Sony. Deze nieuwe Xperia brengt weer enkele interessante verbeteringen en features met zich mee. Het lijkt er vooral op dat de Xperia Z6 beschikbaar zal zijn in verschillende formaten. Zo is er voor elk wat wils! Wanneer de Sony Xperia Z6 beschikbaar is, is nog niet bekend. Hoe daarom vooral deze pagina in de gaten. We houden het nieuws namelijk goed in de gaten!

Sony Xperia Z6 scherm

De Sony Xperia Z6 krijgt waarschijnlijk een aanbod van drie modellen. De "standaard" Z6 zal een display van 5.2 inch hebben, maar daarnaast zullen er nog varianten zijn die schermen hebben van 4.6 tot 6.4 inch. Dit is een logische gedachte gezien recente trends binnen zowel Sony als telecomland in het algemeen. Het 4.6-inch-model zal de naam Sony Xperia Z6 Compact hebben, waarmee Sony als enige een kleine vlaggenschiptelefoon op de markt brengt. De grote 6.4-inch-variant zou daar tegenover in lijn zijn met recente smartphone-trends. De telefoons zullen beschikken over een resolutie van 4k. Ook zeggen ingewijden dat de Xperia Z6 voorzien zal zijn van Gorilla Glass 4. Hiermee is het scherm van de Z6 beter bestand tegen krassen.

Sony Xperia Z6 camera

Sony heeft in het verleden altijd goede camera's afgeleverd. Hierom is er qua hardware niet veel veranderd tussen de verschillende modellen, maar zijn er met name softwareverbeteringen doorgevoerd. De Z5 had bijvoorbeeld een 23-megapixelcamera en deze verwachten we ook tegen te komen op de Sony Z6. Wel zit er waarschijnlijk een verbetering op het gebied van de frontcamera aan te komen. Sony heeft namelijk al een mid-rangetoestel met een 13-megapixelcamera aan de voorkant. Natuurlijk zeggen megapixels niet alles, maar het zou een strategische verbetering zijn.

Sony Xperia Z6 behuizing

Sony Xperia-telefoons staan bekend om hun mooie Omnibalance-design. Dit houdt in dat er geprobeerd is om de toestellen zoveel mogelijk gebalanceerd en symmetrisch te ontwerpen. Hierdoor zal het design van de Sony Xperia Z6 strakker en mooier zijn dan ooit. De materialen die Sony voor de behuizing gebruikt zijn nog niet bekend. Waarschijnlijk wordt dit een aluminium-variant.

Sony Xperia Z6 sensoren

Net zoals de Z5, zal de Z6 waarschijnlijk een vingerafdrukscanner krijgen. Of Sony deze weer slim verwerkt in de aan-/uit-knop is nog afwachten. Daarnaast lijkt het erop dat het scherm van de Xperia Z6 drukgevoelig zal zijn. Sony heeft ongetwijfeld interessante plannen voor drukgevoeligheid, waar hun eigen Xperia UI waarschijnlijk mooie dingen mee gaat doen.

Sony Xperia Z6 Android

De Sony Xperia Z6 wordt geleverd met Android 6.0 Marshmallow, die voorzien is van de nieuwste updates en upgrades. De Z5-lijn wordt binnenkort namelijk ook voorzien van een update naar Googles nieuwste besturingssysteem. Wellicht kiest Sony ervoor om de Z6 in eerste instantie uit te rusten met Android 5.1.1 Lollipop, om vervolgens te upgraden naar Marshmallow.

Sony Xperia Z6 release

De datum waarop Sony de Xperia Z6 zal aankondigen en vervolgens op de markt zal brengen, is voorlopig nog even niet bekend. Sommige bronnen beweren dat een release in het tweede kwartaal waarschijnlijk is, gezien Sony's release-schema tot nu toe. Anderen beweren echter dat Sony eerst een verbeterde versie van de Z5 zal uitbrengen. De Sony Xperia Z6 wordt in dat geval op een lager pitje gezet en pas veel later dit jaar uitkomen.

Sony Xperia Z6 kopen

Denk je erover om een Sony Xperia Z6 te kopen? Dan hoef je niet verder te zoeken! Op deze pagina vind je namelijk alles wat je nodig hebt. We hebben hier een hoop interessante nieuwtjes en informatie voor je op een rij gezet. Daarnaast hebben we een overzicht gemaakt van accessoires voor de Sony Xperia Z6. Ook vind je hier een handig overzicht van prijzen van de Sony Xperia Z6. Of je nu een telefoon zoekt met of zonder abonnement: bij Belsimpel.nl is altijd wel iets passends te vinden!

 

Namen en afmetingen van Sony Xperia Z6 gelekt 04-12-2015 09:06

De populaire Chinese benchmark-applicatie AnTuTu heeft onlangs de namen en schermgroottes van de Sony Xperia Z6-lijn gepost. Op hun Weibo-pagina (een Chinees sociaal netwerk) laten ze weten dat er maar liefst vijf verschillende modellen zullen zijn. In volgorde, van klein naar groot, zijn dit: Sony Xperia Z6 Mini (4.0 inch), Sony Xperia Z6 Compact (4.6 inch), Sony Xperia Z6 (5.2 inch), Sony Xperia Z6 Plus (5.8 inch) en de Sony Xperia Z6 Ultra (6.4 inch). Sony heeft hiermee een uitgebreid aanbod bestaande uit zowel superkleine smartphones, als phablets.

 

Onduidelijkheid releasedatum Sony Xperia Z6 01-12-2015 10:31

We zitten hier allemaal in spanning te wachten tot de Sony Xperia Z6 officieel bekendgemaakt wordt. Wij zijn echter niet de enigen: verscheidene bronnen proberen in hun enthousiasme de releasedatum te voorspellen. Dit houdt vooral in dat iedereen iets anders zegt en er veel onduidelijkheid heerst. Enerzijds zijn er geruchten dat Sony de eerste leden van de Xperia Z6-familie zal aankondigen op het MWC, eind februari. Andere bronnen spreken dit tegen, en stellen dat Sony dan een Ultra-variant van hun huidige Z5-vlaggenschip zal uitbrengen. Weer anderen beweren dat er rond die tijd eerst een Sony Xperia Z6 Lite op de markt gebracht wordt. Voorlopig is het hoe dan ook afwachten. Advies: houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Bron: Android Standard