‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe winkel Belsimpel.nl Amsterdam

Nieuwe winkel Belsimpel.nl Amsterdam

Een leuk nieuwtje aan het begin van het jaar: Belsimpel.nl opent een winkel in de hoofdstad Amsterdam! Vanaf 23 januari 2016 ben je welkom in onze nieuwe winkel aan de Ferdinand Bolstraat 83.

Na de winkels in Groningen, Utrecht, Zwolle, Den Haag en Tilburg zijn we heel trots op winkel nummer zes in Amsterdam. Je kunt dus nu ook in de hoofdstad bekijken of dat ene toestel nou écht iets voor jou is. Bovendien is het mogelijk om je online bestelling kosteloos af te halen in de winkel! In Amsterdam zijn we elke week van maandag t/m zaterdag en op koopzondagen open. Let op! Aanstaande zondag 24 januari 2016 zijn we gesloten. Kijk hier voor meer informatie over onze nieuwe winkel in Amsterdam en andere Belsimpel.nl-winkels. De verwachting is dat we binnenkort filiaal nummer zeven gaan openen in Rotterdam. Houd onze site dus in de gaten.

Tot het uiterste met ons?

Voor onze spiksplinternieuwe winkel in Amsterdam zijn we nog op zoek naar een aantal fulltime én parttime collega's. Woon je niet in de buurt van Amsterdam? Er staan ook nog vacatures open voor winkels in andere plaatsen door het hele land heen. Lijkt het je leuk om winkelmedewerker bij Belsimpel.nl te worden? Kijk dan hier voor al onze winkelvacatures!

Adres Belsimpel.nl Amsterdam

Ferdinand Bolstraat 83
1072 LC
Amsterdam

Meer nieuws over: