Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Beelden en specificaties van Nexus 5X en Nexus 6P gelekt

Beelden en specificaties van Nexus 5X en Nexus 6P gelekt
Donderdag 24 september 2015

Er gaan al een tijdje geruchten rond over de twee nieuwe Nexus toestellen van LG en Huawei die naar alle waarschijnlikjheid Nexus 5X en Nexus 6P gaan heten. Onderstaande foto's en diverse specificaties van de nieuwe Nexus 5X en Nexus 6P zijn onlangs gelekt. Volgende week zullen de toestellen worden gepresenteerd op het Google evenement. 

Dat de nieuwe Nexus toestellen door LG en Huawei gemaakt zullen worden was al eerder bekend. LG zal de Nexus 5X uitbrengen en Huawei de Nexus 6P. LG bracht eerder al de succesvolle Nexus 5 uit. Verwacht wordt dat de Nexus 5X een dunnere en krachtigere versie zal worden van de Nexus 5. Onlangs zijn er meerdere specificaties gelekt over de Nexus 5X. Als we de geruchten mogen geloven, zal het toestel met 5,2 inch scherm beschikken over een vingerafdrukscanner, een processor van Qualcomm en 3GB werkgeheugen. Het scherm zal beschikken over een hoge resolutie van 1920x1080 pixels en de vingerafdrukscanner zal aan de achterkant van het toestel zitten. Verder draait de Nexus 5X vermoedelijk op de stockversie van Android Marshmallow. 

Voor Huawei is het de eerste keer dat ze een Nexus smartphone gaan ontwerpen. Het is niet verrassend dat Huawei voor een Nexus toestel zou kiezen aangezien een goede prijs-kwaliteitsverhouding een belangrijk element is in de visie van Huawei. Nu zijn er onlangs beelden en specificaties gelekt van de Nexus 6P. Deze beelden zijn te zien op de site van Android Police, het zou gaan om een officiele persfoto. Op de foto is te zien dat er ook bij de Nexus 6P een vingerafdrukscanner op de achterzijde is gevestigd. Deze kan worden gebruikt om betalingen te autoriseren of het toestel te ontgrendelen.

Verder lijkt 'de grotere broer van de Nexus 5X' aan de voorzijde twee luidsprekers te hebben en zal het beschikken over een 5,7 inch scherm met QHD-resolutie, wat ontzettend scherp is! De smartphone heeft een strak en eenvoudig ontwerp, een ontwerp dat we gewend zijn van de toestellen in de Nexus-familie. Wat opvalt is het zwarte glazen paneel aan de achterzijde waarin de camera en flitser zijn verwerkt. 

Let op: alle genoemde specificaties en feitjes zijn op basis van geruchten. Er is dus nog niks zeker over deze toestellen.

 

Bron: Tweakers.net & Android Planet 

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl