‹ Alle nieuwsberichten

Het laatste telecomnieuws van week 35 2015

Het laatste telecomnieuws van week 35 2015

Blijf altijd en overal op de hoogte van de leukste nieuwtjes van de afgelopen week! Je leest ze hier in één oogopslag in het wekelijkse overzicht van Belsimpel.nl. 

Nooit meer een foto bijsnijden op Instagram! instagram
Voor de Instagram-gebruikers klinkt het waarschijnlijk als muziek in de oren: liggende en staande foto’s zijn vanaf nu toegestaan op Instagram. Dit houdt in dat je geen foto meer hoeft bij te snijden tot een vierkant formaat. Instagram kondigde dit nieuws vorige week donderdag aan. Het bedrijf zegt dat ongeveer één op de vijf foto’s die via Instagram gedeeld werden niet in het kader pasten en ze beseften dat het niet praktisch was voor de gebruiker om elke foto vierkant te maken. 

Bron: Tweakers

Oprolbaar toetsenbord van LG rolly lg

LG kondigde vorige week de Rolly aan: een oprolbaar toetsenbord voor tablets en smartphones. Doordat de Rolly oprolbaar is, kan het makkelijk overal mee naar toe worden genomen. Via bluetooth kan het toetsenbord aan twee apparaten tegelijk worden gekoppeld. LG wil op deze manier het typen van lange teksten op tablets en smartphones comfortabeler maken. De Rolly wordt tijdens de IFA in Berlijn gepresenteerd. 

Bron: Tweakers 
 

4G+ voor T-Mobile in November dekkingskaart

T-Mobile meldde vorige week dat de provider in november gaat starten met het aanbieden van sneller 4G internet.. Het 4G+ internet zal op in eerste instantie op bepaalde plekken in Nederland worden aangeboden. Later zal het 4G+ netwerk volledig worden uitgerold. Naast het 4G+ netwerk verwacht T-Mobile aan het eind van het jaar ook betere mobiele dekking binnenshuis en groter bereik in uitgestrekte gebieden te hebben. Eind oktober verwacht de provider dat 95% van alle Nederlanders in het T-Mobile 4G-dekkingsgebied wonen.

Bron: Nu.nl 

Nieuwe functies in  WhatsApp whatsapp functies

Binnenkort komt er waarschijnlijk een update van WhatsApp die beschikt over een aantal nieuwe functies! Zo kan via het instellingenmenu het dataverbruik van de app worden aangepast, zijn er nieuwe talen toegevoegd en wordt het gemakkelijker om sneller een bericht te sturen aan contacten. Daarnaast zal er de optie komen om per chat te bepalen of je de melding wilt ontvangen en komen er weer heel veel nieuwe Emoji’s aan!  

Bron: All About Phones 

Meer nieuws over: