Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

T-Mobile - informatie over abonnementen, T-Mobile Samen en voordelen van T-Mobile

T-Mobile Abonnementen

T-Mobile staat voor flexibiliteit, je weet immers zelf het beste hoeveel belminuten, sms’jes en data je nodig hebt. Bovendien heeft T-Mobile het best geteste netwerk van heel Nederland! Met een eigen netwerk met een goede dekking in Nederland hoef je je bij T-Mobile geen zorgen te maken over je bereik. Er zijn vercshillende T-Mobile abonnementen met smartphone en T-Mobile Sim Only-abonnementen: Go en Basis.

T-Mobile Go

Waarom zou je een limiet stellen aan de mogelijkheden van je abonnement? Verleg de grenzen met T-Mobile Go! Onbegrensd gebruikmaken van je smartphone doe je door je maandelijkse bundels vrijblijvend te gebruiken in de rest van de EU. De abonnementen zijn ook uiterst flexibel: je stelt alle T-Mobile Go-abonnementen namelijk maandelijks omhoog en omlaag bij als dat voor jou nodig is. Handig als je de ene maand onbeperkt gebruik wilt maken van internetten en bellen en de andere maand af kan met wat minder MB’s en minuten. Alle databundels bij Go Basic, Go Next en Go Up gebruik je in de gehele EU. Je belt bij deze abonnementen volledig onbeperkt in Nederland en krijgt 120 minuten per maand om te gebruiken in de rest van de EU. Go Up biedt daarnaast kosteloos de extra optie Datavrije Muziek, waarmee je onbeperkt muziek streamt zonder dat het MB’s uit je bundel kost!

Wil je echt alles uit je smartphone halen, kies dan voor een van de Go Unlimited-abonnementen. Waarom zou je nog denken binnen grenzen als je ongelimiteerd gebruik kan maken van je abonnement? Met Go Unlimited EU krijg je een onbeperkte bundel voor internetten, bellen en sms’en in Nederland, onbeperkt bellen en sms’en plus zestig dagen onbeperkt internetten in de rest van de EU. Na deze zestig dagen krijg je vervolgens maandelijks 10GB data om te gebruiken in de gehele EU. Ook op vakantie hoef je dus niet op een MB’tje meer of minder te letten. Voor Go Unlimited EU + USA gelden dezelfde voorwaarden, maar dan zijn je bundel met 10 GB geldig in zowel de hele EU als in de Verenigde Staten op het netwerk van T-Mobile USA.

T-Mobile Basis

Al die uitgebreide bundels voor bellen en internetten – terwijl jij slechts behoefte hebt aan een simpel abonnement. Gelukkig is er T-Mobile Basis, waarbij je uit bundels kunt kiezen die perfect bij jouw situatie passen. De belbundels variëren zo dat zowel de kleine als grote beller uit de voeten kan met een Basis-abonnement. Bij de internetbundels heb je keuze van weinig tot ruim voldoende internet. Je bundels kun je altijd nog aanpassen, omhoog en omlaag tot je instapniveau. Ook met T-Mobile Basis maak je gebruik van 4G, mits je toestel daar geschikt voor is.

Ben je niet toe aan een nieuwe telefoon, maar wil je wel graag een abonnement? Maak dan gebruik van T-Mobile Sim Only! Hiermee bel, sms en internet je voor een zeer voordelige prijs per maand. Voor een T-Mobile Sim Only of T-Mobile verlenging kies je uit dezelfde abonnementen.


T-Mobile Voordeelbundels

T-Mobile biedt verschillende extra opties voor het aanvullen van je maandelijkse abonnement. Voordeelbundels activeer je via de My T-Mobile App, tenzij anders vermeld.

MB-aanvuller

Met de MB-aanvuller koop je flexibel en gemakkelijk extra MB’s als dat nodig is. Handig als je de vaste internetbundel van je abonnement volledig verbruikt hebt en je wilt blijven internetten met hoge snelheid. Door een MB-aanvuller aan te schaffen kom je bovendien niet voor verrassingen te staan, omdat je een eenmalig vast bedrag betaalt per bundel. Zo heb je optimale grip op je internetkosten! Let er wel op dat de grootste MB-aanvuller die je kan aanschaffen nooit hoger is dan de bundel die je bij je abonnement hebt gekozen. Het is mogelijk om je databundel tot maar liefst 5000 MB aan te vullen.

Toestel Flexibiliteit

Sim Only-abonnementen zijn erg voordelig, maar als je toestel kapot gaat en je hebt een nog lopend contract is dat erg vervelend. Als je dan een nieuw toestel wil kan het een flinke uitgave zijn om deze in één keer te betalen. T-Mobile heeft voor jou de oplossing: Toestel Flexibiliteit. Heb je een T Mobile Stel Samen en Stel Bij Sim Only-abonnement en wil je een nieuwe telefoon? Je kan nu overstappen naar een Stel Samen & Stel Bij-abonnement mét toestel. Je oude contract houdt op te bestaan en je geniet direct van een abonnement inclusief nieuwe smartphone. Let op: dit geldt alleen voor Sim Only-abonnementen die zijn afgesloten na 27 oktober 2015 of zijn verlengd na 5 oktober 2015.

MB verdeler

Met de MB verdeler maak je gebruik van je internetbundel op meerdere apparaten. Je betaalt hiervoor eenmalig een bedrag, waarna één of twee simkaarten worden opgestuurd. Deze gebruik je vervolgens in meerdere verschillende apparaten. Zo internet je op smartphone én tablet vanuit dezelfde bundel, zonder extra maandelijkse kosten.

Sms Maximaal

Met de Sms Maximaal bundel krijg je voor een vast bedrag per maand 1000 extra sms'jes. De bundel is minimaal één maand geldig en daarna gemakkelijk aan en uit te zetten. Wanneer je wilt weten hoeveel sms'jes er nog over zijn van de bundel, kijk je op My T-Mobile. Let op, bij een Stel Samen & Stel Bij en Toptoestellen-abonnement sms je al onbeperkt in Nederland en de EU en heb je deze bundel dus niet nodig.

Sms Verdubbelaar

Met de SMS Verdubbelaar krijg je 50% korting op sms'jes en mms'jes. Je kunt dus dubbel zoveel sms'en! Als je twee sms’jes verstuurt, wordt dit met je abonnement verrekend als één sms. Deze bundel kan je maandelijks aan- en uitzetten. Let op, bij een Stel Samen & Stel Bij en Toptoestellen-abonnement sms je al onbeperkt in Nederland en de EU en heb je deze bundel dus niet nodig.

Travel & Surf

Als je voor een korte tijd naar het buitenland gaat, bijvoorbeeld voor vakantie, dan kun je de Travel & Surf bundel aanschaffen. Deze bundel zorgt ervoor dat je geen onverwachte internetkosten hebt. Bovendien kun je voor een vast bedrag een aantal MB's aanschaffen. Travel & Surf kun je aanschaffen via de Travel & Surf-app of via de welkomst-sms die je ontvangt zodra je de grens over gaat.

Altijd EU Internet

Als je regelmatig in het buitenland komt en ook daar gebruik wilt maken van internet, dan kun je kiezen voor de Internet Europa bundel. Bij deze bundel ontvang je iedere maand een vaste hoeveelheid internet om te gebruiken binnen de EU, Als de bundel op is, houdt je dataverbinding automatisch op. Je voorkomt zo die vervelende buitenbundelkosten. Toch verder blijven surfen? Dan kun je kiezen uit verschillende varianten van de MB-aanvuller voor Zone 1, die je eenmalig aanschaft voor de rest van de kalendermaand.

Altijd Wereld Internet

Voor de echte wereldreizigers heeft T-Mobile de voordeelbundel Altijd Wereld Internet. Hiermee ben je over de hele wereld online. Je hebt iedere maand drie internetbundels zolang je contract loopt, die je verbruikt afhankelijk van waar je bent. Zo houd je dus altijd makkelijk contact met het thuisfront – waar je ook bent! T-Mobile heeft de wereld opgedeeld in een aantal zones. Binnen verschillende landenzones beschik je over een verschillend aantal MB’s. Kijk op de site van T-Mobile voor de landen die onder de verschillende zones vallen en de precieze grootte van de betreffende internetbundels voor iedere zone.

Deezer muziekbundel

T-Mobile werkt samen met de populaire muziekdienst Deezer om ervoor te zorgen dat je maximaal kunt genieten van je favoriete muziek. Je luistert onbeperkt muziek via je smartphone, tablet of pc. Daarnaast kun je je favoriete nummers offline beschikbaar maken, zodat het geen MB's kost om ze te beluisteren. Je kiest uit Deezer Vast, Deezer Flexibel of Deezer Famillie. Je betaalt een vast bedrag per maand voor Deezer Vast, zolang je abonnement loopt. Wil je Deezer eerst uitproberen? Kies dan voor Deezer Flexibel. Deze dienst is maandelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast. Met Deezer Familie kan je tot zes gebruikers tegelijkertijd naar je muziek luisteren. Iedereen krijgt een eigen profiel met zijn of haar favoriete muziek. Daarnaast kun je een Familie Mix maken: een lijst met jullie gezamenlijke favoriete nummers. Alleen de hoofdgebruiker van Deezer hoeft T-Mobile klant te zijn.

Datavrije Muziek

Voor de echte muziekfanaten heeft T-Mobile de ideale service: Datavrije Muziek. Hiermee luister je via verschillende streamingsdiensten naar je muziek, zónder dat er MB’s van je internetbundel gaan. Je krijgt namelijk maandelijks een extra internetbundel met 6GB, die specifiek bedoeld is voor het gebruik van de verschillende muziekstreamingsdiensten. T-Mobile heeft deals met verschillende streamingsdiensten, zoals bijvoorbeeld Spotify. Voorkom verrassingen en houd het actuele aanbod van de streamingsdiensten die door Datavrije Muziek worden ondersteund in de gaten. Datavrije Muziek is er gratis voor iedereen met een T-Mobile Stel Samen & Stel Bij (Tablet)-abonnement met een internetbundel van 6GB of hoger of een T-Mobile Go Up (Tablet)-abonnement.

Visual Voicemail voor iPhone

Met de bundel Visual Voicemail voor iPhone heb je volledige controle over je eigen voicemail. Deze bundel is een upgrade die geïntegreerd wordt in je standaard bel-applicatie. Dankzij de visuele voicemail inbox kies je welke voicemails je als eerste beluistert en ook zie je van te voren precies wie jouw voicemail heeft ingesproken. Je kunt voicemails pauzeren en terugspoelen. Het beluisteren van de voicemails gaat niet van je belbundel af, ook niet in het buitenland.

Extra Veilig Online

Met Extra Veilig Online internet je zorgeloos via het mobiele netwerk van T-Mobile. Deze firewall beschermt je telefoon tegen schadelijke data. Onveilige apps en websites worden geblokkeerd, zodat je telefoon hier niet aan bloot wordt gesteld. Apps downloaden, online winkelen en geldzaken regelen doe je zonder risico’s. Je krijgt een melding als je op het punt staat een onveilige website te bezoeken. Je bepaalt vervolgens zelf of je verder wil surfen op deze website.

ACE Toestelverzekering Basis

Met de Toestelverzekering Basis is jouw toestel verzekerd tegen val-, stoot- en waterschade. Voor een vast bedrag per maand per toestel krijg je bij defecten binnen 24 uur nadat de claim is goedgekeurd hetzelfde type toestel terug.

ACE Toestelverzekering Plus

Ace Toestelverzekering Plus is een verzekering voor jouw toestel waarbij je voor een vast bedrag per maand veel service krijgt. Je toestel is verzekerd tegen val-, stoot- en waterschade en diefstal. Je accessoires zijn bij deze bundel ook meeverzekerd en gesprekskosten na diefstal worden tot €2000 vergoed. Je krijgt voor 12 uur 's middags nadat de claim is goedgekeurd hetzelfde type toestel terug.


T-Mobile Mobiel internet

Met Go van T-Mobile kies je precies de ideale databundel voor je laptop of tablet helemaal zelf. Er is keuze tussen verschillende bundels, variërend van ruim voldoende tot een onbeperkte hoeveelheid data. Daarbij kies je uit een abonnement van één of twee jaar. T-Mobile Go Basic is bijvoorbeeld zeer geschikt als je vaak gebruikmaakt van wifi, maar ook af en toe buiten de deur wilt internetten. Met T-Mobile Go Unlimited maak je ook buitenshuis ongelimiteerd gebruik van je tablet. Je kijkt onbeperkt series en streamt je favoriete muziek waar en wanneer je maar wilt, zonder rekening te houden met wifi-punten. Je databundel is bovendien geldig in alle landen van de EU! Alle abonnementen maken gebruik van het 4G-netwerk van T-Mobile, dat bovendien als beste getest is van heel Nederland. Daardoor heb je altijd goed bereik en razendsnel internet. Bij elke databundel kun je een deel in de gehele EU gebruiken. Als je buiten de bundel internet, maak je geen hogere kosten. Zodra je buiten je bundel gaat, wordt alleen de internetsnelheid verlaagd naar 64 Kb/s.


T-Mobile Samen

Je wilt natuurlijk graag contact houden met de mensen die het belangrijkst voor je zijn. Daarom biedt T-Mobile nu extra voordeel voor familie en vrienden. Met T-Mobile Samen vorm je een groep samen met je vrienden en familie. Met deze groep profiteer je samen van leuke voordelen. Onderling bellen met je groep is sowieso gratis binnen Nederland. Maar dat is niet het enige: elk groepslid profiteert van kortingen tot wel €5! Hoeveel korting je ontvangt, hangt af van het abonnement. Heb je een T-Mobile Go-abonnement en vorm je een groep met minstens twee vrienden of familieleden, dan ontvang je €5 korting. Vorm je een groep met één ander persoon, dan krijg je maandelijks €2,50 korting op je factuur. T-Mobile Samen pas je simpel aan in My T-Mobile of de app. HEen T-Mobile Samen-groep bestaat uit twee tot zes mensen, dus je geniet al heel snel van deze extra voordelen. En heb je geen vrienden of familieleden met een abonnement van T-Mobile? Geen probleem! Meld je aan voor een van de besloten T-Mobile Samen facebookgroepen. Daar vind je gemakkelijk andere T-Mobile klanten om een T-Mobile Samen groep mee te vormen. Voor een volledig overzicht van alle voordelen die je krijgt bij T-Mobile samen, hebben we bij Belsimpel.nl een handig dossier over T-Mobile Samen voor je gemaakt.


Voordelen van T-Mobile

Best geteste netwerk van Nederland

Het netwerk van T-Mobile is door P3, een onafhankelijk onderzoeksbureau, getest als beste netwerk van Nederland. Op dit moment biedt de provider landelijke 4G-dekking en woont 99% van alle inwoners van Nederland in een 4G-dekkingsgebied van T-Mobile. Deze mensen kunnen als T-Mobile-klant dus allemaal profiteren van razendsnel internet. Zo heb je dus altijd toegang tot een uitstekend netwerk, ook onderweg en op moeilijk bereikbare plekken in Nederland, zowel binnen- als buitenshuis.

Maandelijks aanpassen

Bij alle Go-abonnementen van T-Mobile stel je je internet- en belbundels maandelijks eenvoudig bij. Dit kan omhoog, omlaag of zelfs helemaal uit. Zo betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt. Ideaal als je abonnement even helemaal uit kan of als je een maand juist extra veel wilt bellen of internetten. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte internetkosten, omdat je een sms’je ontvangt zodra je bundel bijna op is. Je internetsnelheid wordt vertraagd, zodra je bundel op is, en hoef je dus niet extra te betalen voor MB’s buiten je bundel.

Gratis gebruik in EU

Met de T-Mobile Go-abonnement bel en internet je in het buitenland zoals thuis. Je maakt namelijk gratis gebruik van een deel van je bundels in de rest van de EU. Zo maak je in alle andere EU-landen gewoon gratis gebruik van je eigen internetbundel. Je ontvangt daarnaast een extra belbundel met minuten om te gebruiken in de EU, zonder extra kosten! Zijn je belminuten op, dan betaal je hetzelfde buiten-de-bundel-tarief als in Nederland. Sms’en doe je bovendien in de gehele EU altijd onbeperkt en gratis!

Upgrade naar abonnement met toestel

Met Toestelflexibiliteit van T-Mobile stap je voor het einde van je Sim Only-abonnement over op een T-Mobile Go-abonnement mét toestel. Handig als je toestel het tijdens de looptijd van je Sim Only-abonnement begeeft of als er in die periode een nieuw toestel uitkomt dat precies voldoet aan je wensen. Je hoeft in dat geval niet te wachten tot je Sim Only-abonnement afloopt, T-Mobile beëindigt deze direct voor je. Het allergrootste voordeel: je behoudt je voordelige Sim Only-tarieven!


T-Mobile Klantenservice

Als T-Mobile-klant bel je de klantenservice met je mobiele T-Mobile nummer op 1200. Bel je met een vast nummer of vanuit het buitenland? Dan is de klantenservice bereikbaar op +316 2400 1200. Bellen kan voor abonnement- en prepaid klanten op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur. Daarnaast is de klantenservice voor klanten met een abonnement ook nog bereikbaar op zaterdagen van 09.00 tot 17.30 uur. Nog geen klant bij T-Mobile? Dan bel je met de klantenservice op het nummer 0800 7123. Dit nummer is open voor geïnteresseerden in abonnementen en prepaid van 08.00 tot 20.00 uur op werkdagen.

Liever online contact? Neem dan een kijkje op de website van T-Mobile. Hier vind je veel oplossingen voor allerlei problemen. Daarnaast is er onder andere een forum waar T-Mobile-klanten elkaar helpen met allerlei problemen en een chat waarmee je direct online contact hebt met een T-Mobile-medewerker. Daarnaast is T-Mobile te bereiken via Twitter en Facebook.