Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

T-Mobile informatie over abonnementen, bundels, T-Mobile Samen en mobiel internet

T-Mobile Abonnement & bundels

T-Mobile biedt verschillende soorten abonnementen aan in combinatie met een toestel: Stel Samen & Stel Bij, Toptoestellen en Basis.

Met Stel Samen & Stel Bij krijg je de volledige vrijheid om zelf te bepalen wat goed voor je is. Je stel je abonnement namelijk helemaal zelf samen: je abonnement ziet er dus precies uit zoals jij het wilt. Met Stel Samen & Stel Bij van T-Mobile geniet je van maximale flexibiliteit, ook tijdens de looptijd van je abonnement. Je stelt je internet- en belbundels namelijk maandelijks bij: omhoog, omlaag of zelfs helemaal uit. Zo betaal je dus alleen voor wat je echt nodig hebt. Met Stel Samen & Stel Bij kan je bovendien een deel van je belminuten en MB’s meenemen op reis binnen de EU. Je gebruikt maandelijks tot 120 minuten en tot 2 GB uit je eigen bundels, zonder extra kosten. Je krijgt standaard een onbeperkt aantal sms’jes, die bruikbaar zijn in zowel Nederland als de rest van de EU.

Met de Toptoestellen-abonnementen van T-Mobile geniet je van dezelfde voordelen als bij Stel Samen & Stel Bij. Het enige verschil is dat je bij deze abonnementen de allerbeste en allernieuwste toestellen krijgt! Basis-abonnementen zijn ideaal wanneer je een gericht beeld hebt van wat je wilt. Er is namelijk een ongelooflijk breed aanbod aan abonnementen met bel- en internetbundel variërend van voldoende tot grote hoeveelheden. Bij de Basis-abonnementen zit geen standaard sms-bundel, maar deze kan wel toegevoegd worden.

Ben je niet toe aan een nieuwe telefoon, maar wil je wel graag een abonnement? Maak dan gebruik van T-Mobile Sim Only! Hiermee bel, sms en internet je voor een zeer voordelige prijs per maand. T-Mobile biedt verschillende voordeelbundels aan. Er zijn extra internetbundels, bel- en sms-bundels en bundels voor muziek, Cloud-opslag of toestelverzekering.


T-Mobile Internet op je mobiele telefoon

Bij T-Mobile kies je bij je abonnement een internetbundel om buiten WiFi om ook te internetten op het 4G-netwerk. Wil je internet bij je abonnement, dan heb je genoeg keus bij T-Mobile. Voor alle T-Mobile-abonnementen met internetbundel, dus zowel Sim Only als met toestel, geldt dat de downloadsnelheid omlaag gaat als je door je bundel heen bent. Je kunt dus bijvoorbeeld blijven whatsappen zonder extra kosten te maken! Bovendien heb je met T-Mobile Stel Samen & Stel Bij ook in het buitenland toegang tot je data. Je beschikt namelijk standaard over ‘Neem je data mee op reis’. Hiermee kun je elke maand tot wel 2 GB uit je eigen internetbundel binnen de EU gebruiken, zonder extra kosten.


T-Mobile Samen

Je wilt natuurlijk graag contact houden met de mensen die het belangrijkst voor je zijn. Daarom biedt T-Mobile nu extra voordeel aan voor familie en vrienden. Met T-Mobile Samen vorm je een groep samen met je vrienden en familie. Met deze groep profiteer je samen van leuke voordelen. Onderling bellen met je groep is sowieso gratis binnen Nederland. Maar dat is niet het enige: iedere maand ontvangt elk groepslid een zelf gekozen cadeau. Hierbij heb je de keuze uit extra MB’s op het supersnelle T-Mobile 4G-netwerk, €2,50 korting op je factuur of dubbele T-Mobile Extra-punten op je maandfactuur. Elke maand bepaal je zelf welk cadeau je helemaal gratis ontvangt! T-Mobile Samen pas je simpel aan in My T-Mobile of de app. Hier bekijk je je groep, stel je een groep samen en kies je je eigen cadeau. Een T-Mobile Samen-groep bestaat uit twee tot zes mensen, dus je geniet al heel snel van deze extra voordelen. Voor een volledig overzicht van alle voordelen die je krijgt bij T-Mobile samen, hebben we bij Belsimpel.nl een handig dossier voor je gemaakt.


Voordelen van T-Mobile

Best geteste netwerk van Nederland

Het netwerk van T-Mobile is het best geteste netwerk van heel Nederland volgens P3, een onafhankelijk onderzoeksbureau. Op dit moment biedt de provider landelijke 4G-dekking en woont 99% van alle inwoners van Nederland in een 4G-dekkingsgebied van T-Mobile. Deze mensen kunnen als T-Mobile-klant dus allemaal profiteren van razendsnel internet. Zo heb je dus altijd toegang tot een uitstekend netwerk, ook onderweg en op moeilijk bereikbare plekken in Nederland, zowel binnen- als buitenshuis.

Maandelijks aanpassen

Bij de Stel Samen & Stel Bij en Toptoestellen-abonnementen van T-Mobile stel je je internet- en belbundels maandelijks eenvoudig bij. Dit kan omhoog, omlaag of zelfs helemaal uit. Zo betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt. Ideaal als je op vakantie gaat en je bundels even helemaal uit kunnen of als je een maand juist extra veel wilt bellen of internetten. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte internetkosten, omdat je een sms’je ontvangt zodra je bundel bijna op is. Daarnaast wordt je internetsnelheid vertraagd zodra je bundel op is, in plaats van extra te betalen voor MB’s buiten je bundel.

Gratis gebruik in EU

Met een Stel Samen & Stel Bij of Toptoestellen-abonnement bel en internet je zoals thuis. Je maakt namelijk gratis gebruik van een deel van je bundels in de rest van de EU. Zo gebruik je iedere maand tot 2 GB uit je eigen internetbundel en belt tot 120 minuten uit je eigen belbundel, zonder extra kosten! Hier valt onder: bellen vanuit Nederland naar andere EU-landen, van het ene naar het andere EU-land en vanuit een EU-land naar Nederland. Zijn je belminuten op, dan betaal je hetzelfde buiten-de-bundel-tarief als in Nederland. Sms’en doe je bovendien in de gehele EU altijd onbeperkt en gratis!

Upgrade naar abonnement met toestel

Met Toestelflexibiliteit van T-Mobile stap je voor het einde van je Sim Only-abonnement over op een Stel Samen & Stel Bij-abonnement mét toestel. Handig als je toestel het tijdens de looptijd van je Sim Only-abonnement begeeft of als er in die periode een nieuw toestel uitkomt dat precies voldoet aan je wensen. Je hoeft in dat geval niet te wachten tot je Sim Only-abonnement afloopt, T-Mobile beëindigt deze direct voor je. Het allergrootste voordeel: je behoudt je voordelige Sim Only-tarieven!


T-Mobile Klantenservice

Als T-Mobile-klant bel je de klantenservice met je mobiele T-Mobile nummer op 1200. Bel je met een vast nummer of vanuit het buitenland? Dan is de klantenservice bereikbaar op +316 2400 1200. Bellen kan voor abonnement- en prepaid klanten op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur. Daarnaast is de klantenservice voor klanten met een abonnement ook nog bereikbaar op zaterdagen van 09.00 tot 17.30 uur. Nog geen klant bij T-Mobile? Dan bel je met de klantenservice op het nummer 0800 7123. Dit nummer is open voor geïnteresseerden in abonnementen en prepaid van 08.00 tot 20.00 uur op werkdagen.

Liever online contact? Neem dan een kijkje op de website van T-Mobile. Hier vind je veel oplossingen voor allerlei problemen. Daarnaast is er onder andere een forum waar T-Mobile-klanten elkaar helpen met allerlei problemen en een chat waarmee je direct online contact hebt met een T-Mobile-medewerker. Daarnaast is T-Mobile te bereiken via Twitter en Facebook.