‹ Alle nieuwsberichten

DELTA Mobiel is vanaf nu ook verkrijgbaar bij Belsimpel!

DELTA Mobiel is vanaf nu ook verkrijgbaar bij Belsimpel!

Goed nieuws! Sinds kort zijn de mobiele abonnementen van DELTA verkrijgbaar via Belsimpel. DELTA is twintig jaar geleden van start gegaan met het aanleggen van internet in Zeeland en is sindsdien steeds verder uitgebreid. Zo zijn zij inmiddels vijf jaar geleden begonnen met het aanbieden van DELTA Mobiel. We zijn blij dat we DELTA nu aan ons assortiment van providers kunnen toevoegen!

DELTA Mobiel

In 2018 begon DELTA met het aanbieden van mobiele abonnementen en toestellen onder de naam DELTA mobiel. Hiermee werd DELTA een provider die alle telecomdiensten - TV, internet en vaste en mobiele telefonie - gecombineerd aanbiedt aan hun klanten. DELTA Mobiel maakt gebruik van het netwerk van T-mobile, het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland.

Mobiel en internet combineren

Heeft een klant thuis al internet van DELTA? Dan is DELTA Mobiel erbij éxtra voordelig. Zo profiteren internetklanten van dubbel zoveel data en onbeperkt bellen in Nederland en vanuit EU-landen. Daarbovenop krijgen ze een gratis extra tv-zenderpakket met o.a. ESPN Compleet en maandelijks 5 euro korting op hun complete internetpakket. 

De abonnementen van DELTA zijn vanaf nu te vinden in ons assortiment als Sim Only of in combinatie met een toestel.

Meer nieuws over: