‹ Alle nieuwsberichten

Samsung introduceert de nieuwe Galaxy S23-serie!

Samsung introduceert de nieuwe Galaxy S23-serie!

Samsung heeft zojuist haar nieuwe vlaggenschepen geïntroduceerd in de vorm van de Galaxy S23, Galaxy S23+ en de Galaxy S23 Ultra. De telefoons zijn logische opvolgers ten opzichte van de toestellen van vorig jaar met een paar verbeteringen, waaronder een verbeterde batterij en een helderder scherm.

Samsung Galaxy S23

De Samsung Galaxy S23, het basis model van de nieuwe S23-serie, heeft een kleine visuele update gekregen ten opzichte van het model van vorig jaar. De camera’s zitten nu los van elkaar achterop, zonder een rechthoekig eiland er omheen. Daarnaast heeft Samsung de accuduur en de helderheid van het scherm ten opzichte van de Galaxy S22 verbeterd, hierdoor gebruik je de S23 langer op één acculading en is het makkelijker om het scherm in daglicht af te lezen.

Je bestelt de Samsung Galaxy S23 bij Belsimpel met 128GB of 256GB opslaggeheugen in de kleuren groen, paars wit of zwart.

Samsung Galaxy S23+

Ook de Galaxy S23+ maakt gebruik van het nieuwe ontwerp met losse camera’s aan de achterzijde. Eén van de veranderingen ten opzichte van het plus-model van vorig jaar is dat de S23+ begint met een opslaggeheugen van 256GB waardoor je altijd genoeg ruimte hebt voor je foto’s video’s en apps. Ook de accu van de S23+ heeft een boost gekregen, de capaciteit is namelijk met 200 mAh vergroot naar 4700 mAh. Samen met de efficiëntere processor zal dit ervoor zorgen dat de S23+ aanzienlijk langer op mee gaat op één batterijlading dan zijn voorganger. Als laatste heeft Samsung het plus-model een verbeterde selfiecamera van 12 megapixel gegeven zodat je nóg mooiere plaatjes van jezelf kunt schieten!

De Samsung Galaxy S23+ is verkrijgbaar bij Belsimpel met 256GB of 512GB opslaggeheugen in het zwart, wit, groen en paars.

Samsung Galaxy S23 Ultra

De grootste veranderingen die de Galaxy S23 Ultra met zich mee brengt zijn een iets platter scherm, een verbeterde chip en een hoofdcamera van maar liefst 200 megapixel! Het vlakkere scherm moet ervoor zorgen dat je het toestel makkelijker kunt bedienen met de S Pen en minder vaak per ongeluk iets aan de zijkant van het scherm aanklikt. Met de verbeterde hoofdcamera leg je nog meer detail vast dan voorheen en komen je foto’s dus scherper uit de verf. De batterij van de S23 Ultra is hetzelfde als die van zijn voorganger maar dankzij de nieuwe, zuinigere chip gaat hij wel langer mee op één acculading.

De Samsung Galaxy S23 Ultra is beschikbaar in het groen, wit, zwart en paars met drie opslagvarianten: 256GB, 512GB en 1TB.