‹ Alle nieuwsberichten

Behaal je goede voornemens samen met Belsimpel!

Behaal je goede voornemens samen met Belsimpel!

Het einde van het jaar is in zicht en dat vraagt om goede voornemens! Vind jij het ook altijd lastig om deze vol te houden? Geen zorgen. Samen met Belsimpel zorg je er dit jaar voor dat niet-geslaagde goede voornemens verleden tijd zijn. Belsimpel heeft speciaal voor jou weer de beste producten en deals op een rijtje gezet om je te helpen je doelen voor 2023 te behalen! 

 

Voel je fit

Wordt 2023 het jaar waarin je meer wilt gaan sporten en bewegen? Maak het jezelf gemakkelijk én leuk met een van onze smartwatches! De Samsung Galaxy Watch 4 4mm houdt je volledig up-to-date over je hartslag, bloeddruk, bloedzuurstof en zelfs je dagelijkse stappen en calorieën. Hierdoor is je progressie gemakkelijk te meten en is de inspanning, die soms bloed, zweet en tranen kan kosten, het helemaal waard. Haal het horloge nog snel voor het einde van het jaar in huis en profiteer van hoge goede voornemens-korting!

Wil je naast het meten van je gezondheid ook bereikbaar zijn tijdens het sporten? Dan is de Garmin Venu 2S misschien wel wat voor jou! Met deze smartwatch kun je je telefoon in je broek laten zitten en verschijnen notificaties en inkomende oproepen direct op je horloge. Geen behoefte aan je telefoon tijdens het sporten? Met de ingebouwde zelfstandige muziekspeler heb je deze ook helemaal niet nodig.

Blijf gefocust

Om je doelen te behalen is een goede focus belangrijk. Geluid is hierop van grote invloed en daarom zijn goede oordopjes essentieel. Met de noise cancelling functie van de Google Pixel Buds Pro heb je nooit meer last van geluid van buitenaf. Hierdoor kun je je goed focussen of optimaal genieten van je favoriete muziek.

Laat je nooit meer afleiden door vervelende draden of oortjes die niet goed passen met de Samsung Galaxy Buds 2. Door de verwisselbare eartips vind je altijd een formaat dat perfect in jouw oren past. Daarnaast bevatten de oortjes een functie om je telefoongesprekken op te nemen of op te hangen en kan je je muziek bedienen door middel van de touchpad. Hierdoor hoef je je telefoon niet aan te raken en raak je niet afgeleid door binnenkomende appjes. Maak gebruik van de goede voornemens-deal en wacht niet te lang, want op=op!

Investeer en bespaar

Wil je aankomend jaar besparen en enkel investeren in goede producten? Dan ben je bij de Samsung Galaxy S22 S901 aan het goede adres. Deze high-end smartphone staat aan de top van de smartphonemarkt en heeft een kwaliteit waarmee je lang vooruit kunt. Met een krachtige processor, ontzettend goede camera en vloeiende beelden is deze telefoon zeker een goede investering voor 2023. De goede voornemens-deal zorgt ervoor dat je ook nog eens bespaart!

Je goede voornemen om te besparen makkelijk en snel behalen? Dat doe je met de Google Pixel 7 en de Google Pixel 7 Pro in combinatie met een KPN-abonnement! Wanneer je kiest voor de Google Pixel 7 bespaar je namelijk tot wel €283,-. Kies je voor de Google Pixel 7 Pro? Dan ontvang je tot maar liefst €461,- goede voornemens-korting! Beide modellen zijn gemaakt voor sterke prestaties en zijn uitermate geschikt voor de echte smartphone liefhebber. Mis deze deals niet en wees er snel bij want op=op!

Benieuwd naar meer accessoires en telefoons die jou kunnen helpen met het behalen van je doelen? Neem dan een kijkje tussen al onze accessoires en maak gebruik van goede voornemens-korting t/m 31 december. Namens Belsimpel een gelukkig en gezond 2023 gewenst, waarin je je goede voornemens zeker gaat behalen!

Meer nieuws over: