‹ Alle nieuwsberichten

Kerst vier je samen met Belsimpel

Kerst vier je samen met Belsimpel

De feestdagen staan weer voor de deur! Bij Belsimpel scoor je de beste kerstcadeaus voor je familie en vrienden. Ook vind je hier wat inspiratie voor je eigen verlanglijstje. Hieronder hebben we een aantal van onze leukste kerst-deals voor je op een rijtje gezet. Extra leuk zijn natuurlijk de kortingen op smartphones, smartwatches en andere accessoires.

Kerst staat in het teken van gezelligheid, lekker eten en drinken en vooral het samen zijn met je familie en vrienden. Dit is dan ook het perfecte moment om mooie cadeaus te geven aan je dierbaren. Want hoe leuk is het om op Kerstavond naar bed te gaan, wetende dat je de volgende dag alle pakjes onder die mooi versierde kerstboom mag uitpakken! Een cadeau van Belsimpel is niet alleen een leuk of lief gebaar; je geeft ook iets waar iemand echt wat aan heeft.

Samsung Santa 

Bij Samsung houden ze van uitpakken. Waar ze nóg meer van houden: blije klanten die hun mooie producten uitpakken. Bij Belsimpel krijg je nu hoge kortingen op verschillende Samsung-producten. Check bijvoorbeeld eens de Samsung Galaxy Buds 2, nu voor maar €68,95. De Active Noise Cancelling functie onderdrukt achtergrondgeluid, zodat je volledig op kunt gaan in je muziek of je favoriete podcast. Heb je deze Galaxy Buds 2 al op je verlanglijstje gezet?

Samsung is ook fan van goede voornemens. Met een smartwatch registreer je allerlei gegevens over je gezondheid en word je gestimuleerd om bijvoorbeeld meer te gaan bewegen. Het perfecte cadeau om iemand te helpen met de goede voornemens voor 2023 dus! Bij Belsimpel is de Samsung Galaxy Watch 4 44mm nu extra scherp geprijsd. Erg leuk om te geven, maar misschien nog wel leuker om te krijgen, het minimalistische design van deze smartwatch past namelijk bij iedere outfit!

Smartphone-deals

Wil je groots uitpakken of jezelf een mooi cadeau geven? Ontvang tijdelijk tot wel €461,- korting op de Google Pixel 7 Pro in combinatie met een abonnement van KPN. De Google Pixel 7 Pro is het meest verfijnde ontwerp van de Google smartphones tot nu toe, met dit cadeau maak je dus echt indruk!

Daarnaast hebben we nog een mooie deal bij de Google Pixel 6a. De Google Pixel 6a is het kleine broertje in de Google Pixel 6-serie. Deze budget-proof smartphone heeft alle bekende Google specificaties en is verkrijgbaar in het groen, zwart of wit. Hierbij ontvang je tijdelijk gratis de Fitbit Inspire 3 ter waarde van €99,- cadeau. Dat zijn dus eigenlijk twee cadeaus voor de prijs van één!

Hoge kortingen op accessoires

Voor de echte muziekliefhebbers scoor je bij Belsimpel de nieuwste Google Pixel Buds Pro voor een scherpe prijs. De sportfanaten in je familie maak je blij met een nieuwe smartwatch. Bij Belsimpel krijg je nu hoge korting op de Garmin Venu 2S en op de Fitbit Versa 4. Beide smartwatches zijn geschikt voor veel verschillende sporten, zoals fietsen, fitness, hardlopen, wandelen en zwemmen.

Op zoek naar een cadeau voor iemand die net een nieuwe smartphone heeft? Dan kan een telefoonhoesje goed van pas komen. Of bijvoorbeeld een handige snellader of powerbank. Heb je een cadeautje nodig voor iemand die veel onderweg is? Dan is een telefoonhouder voor op de fiets of in de auto een goed idee. 

Actieproduct cadeau bij je nieuwe Sim Only-abonnement

Wil je zeker weten dat je een cadeautje krijgt? Ga dan voor een Sim Only-abonnement. Deze maand krijg je bij een 2-jarig Lebara abonnement vanaf 5000MB een Fitbit Luxe ter waarde van €149,95. Bij Youfone krijg je een Sennheiser Sport True Wireless cadeau bij een 2-jarig Sim Only-abonnement vanaf 12GB.

Als je vandaag voor 23.59 uur bestelt, versturen we je bestelling dezelfde dag nog. Wil je zeker weten dat je cadeautjes op Eerste Kerstdag onder de kerstboom liggen? Door de drukte voorafgaand aan de feestdagen kan het iets langer duren voordat de postbezorger je bestelling aflevert. Wacht dus niet te lang met bestellen! 

 

 

Meer nieuws over: