‹ Alle nieuwsberichten

Google presenteert nieuwe Pixel toestellen!

Google presenteert nieuwe Pixel toestellen!

Google heeft tijdens zijn oktober evenement de nieuwe Pixel telefoons bekend gemaakt. Namelijk de Pixel 7 en 7 Pro. Deze toestellen bevatten welkome verbeteringen ontvangen tegenover de Pixel 6-serie. Ze bevatten bijvoorbeeld de gloednieuwe Tensor G2-chip en verbeterde camera’s voor professionele foto’s.

Pixel 7

De Pixel 7 bevat een prachtig 6,3 inch OLED scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz. Hierdoor voelen animaties en scrollen erg soepel aan. Ze zijn uitgerust met de Google Tensor G2 processor. Deze zorgt voor prestaties van topniveau en bevat de Titan beveiligingschip. Het camerasysteem is dit jaar ook weer verbeterd, zo kun je met de primaire en ultragroothoeklens prachtige foto’s en video’s maken. De slimme software zorgt er ook voor dat foto’s er nog beter uit komen te zien. Verder is de behuizing van de Pixel 7 is gemaakt van krasbestendig glas en zijn de camera’s omgeven met mat aluminium. De Pixel 7 is beschikbaar met 128GB en 256GB opslag en in de kleuren zwart, wit en geel.

Pixel 7 Pro

De pro variant van de 7-serie breidt verder uit op het goede van de Pixel 7. Zo heeft het een groter formaat van 6,7 inch en een scherm met een variabele verversingssnelheid van 120 Hz. Dit houdt in dat de telefoon kan kiezen om het beeld minder vaak te vernieuwen als er geen verandering plaatsvind om stroom te besparen. De 7 Pro bevat ook een telefotocamera van 48 megapixel waardoor je 30 keer zoomen met hoge kwaliteit. De achterkant van de 7 Pro heeft een iets andere uitstraling dan de Pixel 7, zo heeft de aluminium plaat een gepolijste afwerking. De Pixel 7 Pro is beschikbaar met 128GB en 256GB opslag en in de kleuren zwart, wit en groen.

Pixel Buds Pro

Google heeft ook nieuwe oortjes op de markt gebracht, de Pixel Buds Pro. Deze bieden premium geluid wat zich aanpast naar hoe jij muziek luistert. Je oren horen bijvoorbeeld niet op elk geluidsniveau alle elementen van de muziek even luid. Om de betere luisterervaring te geven heeft Google ervoor gezorgd dat de hoge, midden- en lage noten gebalanceerd klinken op elk niveau. De Buds Pro bevatten ook actieve ruisonderdrukking, hierdoor worden omgevingsgeluiden goed gedempt en kun je blijven genieten van je muziek. De Buds Pro hebben verder een frisse uitstraling gekregen en zijn beschikbaar in de kleuren zwart en grijs.