‹ Alle nieuwsberichten

Back To School met Belsimpel

Back To School met Belsimpel

De Back To School-deals van Belsimpel zijn begonnen! Voor alle studenten, scholieren en werkpaarden die het aankomende jaar nóg een stukje leuker en makkelijker willen maken, hebben we de beste deals verzameld. Denk hierbij aan mooie aanbiedingen op telefoons, tablets, abonnementen, wearables, smartwatches en powerbanks. Wil jij het jaar goed beginnen? Lees dan snel verder!

Smartwatches en activity trackers

Ben je op zoek naar een nieuwe smartwatch? De onlangs uitgebrachte Samsung Galaxy Watch5 en Samsung Galaxy Watch5 Pro zijn nu uit voorraad leverbaar bij Belsimpel! Deze nieuwe smartwatches zijn voorzien van een groot OLED-scherm, zijn waterdicht met IPX8-certificering en beschikken over ingebouwde hartslagmeters. Wil je een smartwatch of activity tracker waarmee je je wandelingen en andere sportactiviteiten kunt bijhouden? Bekijk dan ook eens de tijdelijk afgeprijsde Charge 5 van Fitbit of de stijlvollge Amazfit GTS 3. Daarnaast vind je deze week onder meer Samsung-, Huawei- en Honor-smartwatches die in prijs zijn verlaagd, zoals de Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm en de Huawei Watch GT 3 46mm Zilver!

Oordopjes en koptelefoons met active noice cancelling

Wil jij je volledig kunnen focussen op je studie? Met de active noise cancelling van de Samsung Galaxy Buds2 Pro en de LG Tone Free DFP9 Zwart sluit je jezelf volledig af van je omgeving. Hetzelfde geldt voor de Beats Fit Pro, die door de zogenoemde 'wing tips' extra goed in je oor blijven zitten. Liever een voordeliger paar oortjes? De Huawei FreeBuds 4 Zilver (met draadloze oplaadcase) met het klassieke earbud-ontwerp hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. 

Vind je het comfort van een koptelefoon fijner? Dan is de Sennheiser Momentum 4 Wireless Zwart misschien wel de perfecte kandidaat voor jou. Deze koptelefoon heeft een geweldige geluidskwaliteit en gaat maar liefst 60 uur mee zonder tussentijds op te laden!

Telefoons en abonnementen

Ook voor de scherpste telefoonaanbiedingen ben je deze week bij Belsimpel aan het juiste adres. Zo is de Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB G990 nu éxtra voordelig. Met de uitgebreide camera-setup schiet je mooie foto's en dankzij de Snapdragon 888-processor is de telefoon razendsnel.

Ben je naast een telefoon ook op zoek naar een nieuw abonnement? Dan hebben we goed nieuws! Je profiteert deze week van hoge kortingen op telefoons in combinatie met geselecteerde abonnementen. Zo is de Apple iPhone 13 Pro in combinatie met een KPN-abonnement met onbeperkt internetten, bellen en SMS'en tijdelijk afgeprijsd. Liever een Android-toestel? Bekijk dan het nieuwe toptoestel van Honor, de Honor Magic4 Pro 256GB, in combinatie met een Vodafone Red-abonnement! 

Zit er iets voor je tussen? Zoals altijd geldt voor alle aanbiedingen: op = op. Wacht dus niet te lang!