Prijzen

Wij werken met dagprijzen. Dit betekent dat prijzen op ieder moment kunnen veranderen, zowel omhoog als omlaag. Door de snelle omloop van onze voorraad kunnen wij op elk moment de beste prijs geven. De prijzen die op dit moment op de website staan zijn leidend. Alle prijzen die gecommuniceerd worden als je bent ingelogd met een zakelijk account zijn exclusief btw.

Heb je een vraag over onze prijzen? Lees dan verder bij de veelgestelde vragen hieronder.


Veelgestelde vragen

 • Het toestel dat ik gisteren heb gekocht is vandaag goedkoper. Hoe zit dat?

  Wij werken met dagprijzen. Het kan voorkomen dat dagprijzen verschillen, bijvoorbeeld doordat een toestel minder goed beschikbaar is. Wij willen je altijd voorzien van de scherpste prijs van dat moment, daarom verschillen onze prijzen elke dag.

 • Moet er over producten op de Belsimpel website thuiskopieheffing worden betaald?

  Belsimpel is contractant bij Stichting De Thuiskopie en voor alle heffingsplichtige producten heeft Belsimpel de betaling van de heffing op zich genomen. Deze kosten hoeven bij aankopen via Belsimpel dus niet meer betaald te worden.

 • Ik woon niet in Nederland. Hoe werkt dit met de belasting?

  Als klant met afleveradres buiten Nederland betaal je geen btw. Bij het plaatsen van je bestelling wordt in eerste instantie wél btw gerekend. Wij zullen na de bestelling handmatig een 0% btw-proforma opstellen, de bestelling kan vervolgens zonder btw betaald worden. Stuur je ordernummer naar business@gomibo.com, dan stellen wij een proforma met 0% btw op.

  Het is ook mogelijk de bestelling inclusief btw te betalen, wij zullen vervolgens een credit voor de betaalde btw uitvoeren, en een factuur met 0% btw opmaken.

 • Kan ik extra korting krijgen op mijn bestelling?

  Bij bestellingen vanaf 10 toestellen of accessoires bekijken wij of extra korting mogelijk is. Met een uitzondering van Mobilize-accessoires: hier geldt een minimum van 50 identieke producten. Mail zakelijk@belsimpel.nl voor een offerte van de gewenste producten. Bij kleinere aantallen hanteren wij de prijs die zichtbaar is in de Zakelijke portaal met het Belsimpel Zakelijk-account.

 • Ik heb een offerte ontvangen. Hoe lang is deze geldig?

  Wij werken met dagprijzen. Bevestig de offerte dus zo snel mogelijk op de dag van ontvangst om zeker te zijn van de aangeboden prijs. Indien het om producten gaat die ingekocht moet worden, zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment. Het voordeel hiervan is dat we altijd de meest accurate prijs kunnen aanbieden.

 • Ik zie dat de prijzen voor zakelijke afnemers gelijk zijn aan de consumentenprijzen. Klopt dit?

  Dit klopt niet. Wanneer je ingelogd bent met je zakelijke Belsimpel-account, worden op de website automatisch de prijzen voor onze zakelijke afnemers ingeladen, exclusief btw. Om de zakelijke en consumentenprijzen te vergelijken kun je gebruik maken van een andere browser of een incognito-venster.

 • Kan de prijs voor zakelijke afnemers hoger zijn dan de consumentenprijs?

  In de meeste gevallen zijn onze producten lager geprijsd voor zakelijke afnemers dan voor consumenten. Toch komen er ook uitzonderingen voor. Het kan namelijk zijn dat er een consumentenactie gaande is, waardoor de particuliere verkoopprijs lager komt te liggen. Verder kan het zijn dat een toestel erg schaars is en er meer vraag dan aanbod is. Hierdoor zijn de prijzen automatisch hoger, maar door hogere bijkoop van bijvoorbeeld accessoires, verzekeringen en abonnementen bij particuliere bestellingen, is de prijs aan de particuliere kant soms lager. Ook kunnen we hiermee snellere lokale activaties stimuleren. Hierdoor kunnen we meer voorraad krijgen vanuit fabrikanten en dus ook weer betere prijzen hanteren. Daarnaast is het voor particulieren vaak maar mogelijk 1 toestel te bestellen, waar je als zakelijke afnemer minder vaak met restricties te maken hebt.

  Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan vooral contact met ons op via +31 (0)50-7001991