Prijzen

Wij werken met dagprijzen. Dit betekent dat prijzen op ieder moment kunnen veranderen, zowel omhoog als omlaag. Door de snelle omloop van onze voorraad kunnen wij op elk moment de beste prijs geven. De prijzen die op dit moment op de website staan zijn leidend. Alle prijzen die gecommuniceerd worden als je bent ingelogd met een zakelijk account zijn exclusief btw.

Heb je een vraag over onze prijzen? Lees dan verder bij de veelgestelde vragen hieronder.


Veelgestelde vragen

 • Het toestel dat ik gister heb gekocht is vandaag goedkoper. Hoe zit dat?

  Wij werken met dagprijzen. Het kan voorkomen dat dagprijzen verschillen, bijvoorbeeld doordat een bepaald type toestel minder goed beschikbaar is. Om deze reden krijg je altijd de scherpste prijs van dat moment.

 • Moet er over producten op de Belsimpel website thuiskopieheffing worden betaald?

  Belsimpel is contractant bij Stichting De Thuiskopie en voor alle heffingsplichtige producten heeft Belsimpel de betaling van de heffing op zich genomen.

 • Ik woon niet in Nederland. Hoe werkt dit met de belasting?

  Als klant met afleveradres buiten Nederland betaal je geen btw. Bij het plaatsen van de bestelling wordt in eerste instantie wél btw gerekend. Wij stellen na de bestelling handmatig een 0% btw-proforma op, dit kun je zelf aanvragen door het ordernummer te mailen naar zakelijk@belsimpel.nl.

 • Kan ik extra korting krijgen op mijn bestelling?

  Bij bestellingen vanaf 10 identieke toestellen bekijken wij of extra korting mogelijk is. Voor accessoires geldt dit ook vanaf vanaf 10 identieke producten, met een uitzondering van Mobilize-accessoires: hier geldt een minimum van 100 identieke producten. Mail zakelijk@belsimpel.nl voor een offerte van de gewenste toestellen. Bij kleinere aantallen hanteren wij de prijs die zichtbaar is met het Belsimpel Zakelijk-account.

 • Ik heb een offerte ontvangen. Hoe lang is deze geldig?

  Wij werken met dagprijzen. Bevestig de offerte dus zo snel mogelijk op de dag van ontvangst om zeker te zijn van de aangeboden prijs. Indien het om een grote aanvraag gaat, zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment. Mochten we de prijs niet meer kunnen hanteren dan zullen we dit zo snel mogelijk communiceren.

 • Ik zie dat de prijzen voor zakelijke afnemers gelijk zijn aan de consumentenprijzen. Klopt dit?

  Dit klopt niet. Wanneer je ingelogd bent met je Belsimpel Zakelijk-account, worden op de website automatisch de prijzen voor zakelijke afnemers ingeladen, exclusief btw. Om de zakelijke en consumentenprijzen te vergelijken kun je gebruik maken van een andere browser of een incognito-venster.