Assortiment

Het assortiment van Belsimpel telt meer dan 20 telefoonmerken, zowel bekend als minder bekend. Met ons uitgebreide assortiment vind je als zakelijke afnemer bij Belsimpel altijd de telefoons, tablets en accessoires die je zoekt. Weet je nog niet welk toestel voor jou de beste optie is, of ben je op zoek naar een toestel met bepaalde specificaties? Maak dan gebruik van onze handige allesvergelijker.

Heb je een vraag over ons assortiment? Kijk dan hieronder bij de veelgestelde vragen.


Veelgestelde vragen

 • Zijn de toestellen die Belsimpel uitlevert Nederlandse stock?

  Wij verkopen gemixte stock. Deze toestellen zijn uitsluitend bestemd voor de Europese markt, waaronder dus Nederland. Bij grotere afname kunnen we in opdracht enkel NL stock uitleveren indien dit beschikbaar is. Stuur hiervoor een mail naar zakelijk@belsimpel.nl. .

 • Kan ik ook kiezen voor Europese stock?

  Regelmatig zitten op bepaalde toestellen speciale acties waarvoor zakelijke klanten niet in aanmerking komen. In sommige gevallen zorgen deze acties er wel voor dat de prijs van het product hoger wordt. Daarom hebben we nu voor een aantal producten de mogelijkheid om voor uitsluitend Europese stock in plaats van de standaard gemixte stock te kiezen. Je herkent deze producten aan de toevoeging “EU” in de productnaam als je zoekt in onze zoekbalk, en vindt een overzicht op deze pagina

 • Zijn de toestellen die Belsimpel uitlevert voorzien van originele seals?

  Ja, de toesteldozen van alle telefoons en tablets die we uitleveren zijn voorzien van originele seals. Wel kan het voorkomen dat de seals gebroken zijn en herplakt zijn met een dubbel seal. Dit heeft te maken met steekproeven die wij uitvoeren om te garanderen dat er goede producten in de dozen zitten. De toestellen worden niet uit de verpakking gehaald en zijn ook in geval van keuring nog gloednieuw.

 • Kan ik Device Enrolment Program (DEP) gebruiken op iPhones die bij Belsimpel gekocht zijn?

  Ja, dat kan op zowel iPhones als iPads. Voor een scherpe prijs installeren wij op verzoek Apple DEP op je bestelde devices. Zo hoef je niet meer om te kijken naar de implementatie van je managementsoftware op nieuwe hardware. Je beheert zelf de software en stelt alles naar eigen wens in. Wil je gebruik maken van deze service? Geef dit aan tijdens het bestelproces door dit aan te vinken. We kunnen Apple DEP niet achteraf installeren.

 • Kan ik Samsung Knox gebruiken op Samsung-toestellen die bij Belsimpel gekocht zijn?

  Ja, dat kan wanneer het toestel of de tablet Knox ondersteunt. Voor een scherpe prijs installeren wij op verzoek Samsung Knox op je bestelde devices. Zo hoef je niet meer om te kijken naar de implementatie van je managementsoftware op nieuwe hardware. Je beheert zelf de software en stelt alles naar eigen wens in. Wil je gebruik maken van deze service? Geef dit aan tijdens het bestelproces door dit aan te vinken. We kunnen Samsung Knox niet achteraf installeren.

 • Wat is een outletmodel en hoe bestel ik deze?

  Outlettoestellen, -tablets of -accessoires bestel je gewoon via onze website. Log in met je zakelijke account en kies in het productoverzicht voor lijstweergave om onze (outlet-)voorraad in te zien.

  Outletmodellen zijn eerder besteld en geretourneerd. Deze producten kunnen niet meer als nieuw verkocht worden en bieden we daarom voor een extra scherpe prijs aan. Outletmodellen werken altijd zoals een nieuw product, maar bevatten in meer of mindere mate gebruikssporen. Dit kan ook in de vorm van een beschadigde verpakking of missende accessoires zijn. Het kan dus voorkomen dat er geen headset bij een toestel wordt geleverd. Wel wordt er altijd een lader bijgeleverd. Soms is dit echter geen originele lader, maar een vervangend model. Op outletmodellen garanderen we voor zakelijke afnemers geen fabrieksgarantie.

 • Kom ik als zakelijke afnemer in aanmerking voor promotieacties bij toestellen?

  De actievoorwaarden van een promotie vanuit Belsimpel, fabrikanten of providers zijn te vinden op de toestelpagina op onze website. Doorgaans zijn zakelijke afnemers uitgesloten van acties.

 • Kan ik met een zakelijk account een abonnement bestellen?

  Ja, dat kan. In onze allesvergelijker vind je de zakelijke abonnementen die wij aanbieden. Voor vragen over abonnementen kun je terecht bij onze reguliere klantenservice.

 • Kan ik met een zakelijk account accessoires bestellen?

  Ja, dat kan. Op onze accessoirespagina vind je hoesjes, screenprotectors, headsets, smartwatches en nog veel meer.

 • Wat is een Samsung Enterprise Edition?

  De Samsung Enterprise Edition is een toestel dat gemaakt is voor zakelijk gebruik. Het toestel heeft daarom een aantal handige voordelen voor bedrijven. We hebben deze voor je op een rijtje gezet:

  • Deze zakelijke telefoon is tot 4 jaar uitgerust met alle beveiligingsupdates. Zo blijft je toestel dus super veilig.
  • Geniet 1 jaar lang gratis van het complete pakket van Samsung Knox Suite. Knox Suite is een platform van Samsung dat je toestel beveiligd houdt. Na het eerste jaar krijg je dan korting op je factuur.
  • Ontvang 2 jaar garantie op de productielevencyclus van je telefoon. Dit houdt in dat het toestel 2 jaar na introductie beschikbaar is. Handig dus, als je op een later moment dezelfde toestellen wil aanschaffen.