‹ Alle nieuwsberichten

Terugkeer van een icoon: Nokia komt met groot nieuws op MWC 2017

Terugkeer van een icoon: Nokia komt met groot nieuws op MWC 2017

Dat het merk Nokia net zo onverwoestbaar blijkt als die goede oude 3310-toestellen, hebben ze de afgelopen tijd wel bewezen. Na talloze geruchten lijkt er nu concreet nieuws te komen vanuit het bedrijf zelf!

We hebben al een aantal keren geschreven over Nokia-nieuwtjes die via de grote telecom-geruchtenmolen naar buiten zijn gebracht. Zo waren er geruchten over een nieuw mid-rangetoestel, de Nokia D1C, en leken eerder al specificaties de ronde te doen van twee toptoestellen. Destijds schreven we nog dat deze nieuwe Nokia-vlaggenschepen waarschijnlijk eind dit jaar uit zouden komen. Inmiddels lijkt het er echter op dat we nog iets langer moeten wachten.

Nokia heeft via hun officiële twitteraccount laten weten dat het bedrijf tijdens het Mobile World Congress met "spannend nieuws" komt. Deze grote telecombeurs vindt volgend jaar plaats van 27 februari tot en met 2 maart. Veel grote telefoonmerken tonen tijdens het MWC hun allernieuwste toestellen en andere gadgets. Of we Nokia aan dit lijstje mogen toevoegen is nog niet helemaal zeker – het kan immers ook gaan om een meer algemene aankondiging over de koers van het bedrijf. Wij houden echter hoop op die prachtige high end-toestellen met hun OLED-displays en 22-megapixelcamera's!

Zoals men zegt: geduld is een schone zaak – maar wij kunnen niet wachten tot het grote nieuws! Monotone ringtones en Snake houden samen, met dank aan Nokia, toch voor altijd een speciaal plekje in ons hart.

Meer nieuws over: