Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Nokia bevestigt comeback

Nokia bevestigt comeback
Donderdag 18 augustus 2016

Nokia werkt aan een grootse comeback op de smartphonemarkt! Volgens geruchten worden nog dit jaar twee toestellen met Android uitgebracht. De Nokia-vlaggenschepen worden naar verwachting in het vierde kwartaal van 2016 gepresenteerd.

Na twee jaar radiostilte lijkt de comeback van Nokia nu toch eindelijk een feit. In mei meldden we al dat het Finse HMD Global Oy de rechten van de merknaam Nokia kocht. Daarnaast werd de smartphonetak van Microsoft overgenomen, die eenvoudige toestellen met een fysiek toetsenbord onder de naam Nokia verkocht. Na de Finse overname hebben we niet veel meer gehoord over mogelijke Nokia-producten. Daar lijkt nu echter verandering in te komen: er is informatie gelekt dat nog dit jaar twee telefoons van Nokia op de markt komen.

Wat we precies van de smartphones met Nokia-stempel kunnen verwachten, is nog niet helemaal duidelijk. Misschien wordt het weer mogelijk om Snake te spelen of je eigen beltonen te ontwerpen. Als we de geruchten mogen geloven krijgt één van de twee toestellen een 5.2-inchbeelscherm en de ander een display van 5.5-inch. Het zou in beide gevallen gaan om OLED-displays met een resolutie van 2560x1440 pixels. Uit de informatie lijkt ook opgemaakt te kunnen worden dat de smartphones voorzien zijn van een 22,6-megapixelcamera. Verder draaien de toestellen vermoedelijk op de Qualcomm Snapdragon 820 chip en kunnen we een metalen behuizing verwachten, die zowel stof- als waterdicht is!

Wanneer we de nieuwe vlaggenschepen van Nokia precies mogen verwachten is nog niet bekend. Houd Belsimpel.nl in de gaten voor het laatste nieuws over deze Nokia-toptoestellen en misschien ben jij straks de eerste die er één in huis heeft!

Bron: AndroidWorld

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl