‹ Alle nieuwsberichten

Vanaf nu te bestellen bij Belsimpel.nl: Xiaomi toestellen!

Vanaf nu te bestellen bij Belsimpel.nl: Xiaomi toestellen!

Nog niet eerder kon je in Nederland toestellen aanschaffen van de Chinese smartphonefabrikant Xiaomi. Vandaag brengen wij daar verandering in, want je kunt de Xiaomi Mi5 Dual 32GB, de Max 32GB en de Redmi 3S 32GB vanaf nu bestellen bij Belsimpel.nl!  

Xiaomi-toestellen zijn geschikt voor de gevorderde smartphonegebruiker. Dit heeft een aantal redenen.

Xiaomi, kun je dat eten?

Xiaomi is geen chinees gerecht, maar een smartphonefabrikant! Het bedrijf is in 2010 opgericht door Lei Jun. In een razendsnel tempo is Xiaomi een van de grootste smartphone verkopers ter wereld geworden. In 2010 bracht Xiaomi ook haar eigen software uit genaamd MIUI en deze staat ook wel bekend als een van de grootste alternatieve versies van Android. In 2014 besloot Lei Jun de internationale markt op te gaan en begon met de verkoop van producten in Singapore, Maleisië, de Filipijnen en in India. In Europa zijn de toestellen van Xiaomi zeer schaars. Xiaomi heeft de Europese markt nog niet echt gevonden, dit komt mede door de MHz-frequentie die in Nederland wordt gebruikt voor het 4G netwerk. De toestellen hebben wel een 4G-ontvanger maar deze werkt niet optimaal in Nederland, waardoor je geen gebruik kunt maken van 4G. Xiaomi-toestellen kunnen wel gewoon gebruik maken van het 3G netwerk. Verder is het nog belangrijk om te weten dat er geen Nederlandse handleiding bij de toestellen zit en tijdens de setup kun je Nederland ook niet als land instellen. Door de grote vraag naar deze toestellen hebben we besloten om Xiaomi-toestellen te gaan leveren. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer gunstig en mochten bovenstaande punten geen deal-breaker zijn, dan haal je een mooi Xiaomi-toestel in huis.

Xiaomi staat voor perfectie, het voortdurend verfijnen en verbeteren van producten en de beste gebruikerservaring creëren die er maar mogelijk is. Toch zijn de telefoons van de fabrikant tegen ontzettend scherpe prijzen aan te schaffen. 

Xiaomi Mi 5 Dual 32GB Black

De Mi 5 Dual 32GB Black is het nieuwe vlaggenschip van Xiaomi. Het toestel is voorzien van een 5,15-inchbeelscherm en full HD resolutie. Zoals we gewend zijn van vlaggenschepen, beschikt ook dit toestel over een vingerafdrukscanner. Opvallend is de zeer dunne bezel rondom het scherm: het beeldscherm is bijna net zo groot als de gehele breedte van het toestel. Dankzij de ronde zijkanten van de Mi 5 ligt de smartphone zeer prettig in de hand. De achterkant is gemaakt van Gorilla Glass.

De Xiaomi Mi 5 Dual is uitgerust met een Snapdragon 820 processor en werkt dus supersnel. Dankzij de standaard 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen kun je eindeloos veel foto’s en documenten opslaan. Ook over de camera van dit toestel zijn we enthousiast. De camera beschikt over maar liefst 16 megapixels! Video’s schieten doen je in 4K-kwaliteit, wat zorgt voor haarscherpe beelden en minder schokkerige video’s. De Mi 5 draait op Android 6 Marshmallow en Xiaomi heeft daarover een eigen skin geplaatst genaamd MIUI.

Xiaomi Max 32GB Gold

Xiaomi Max

Ben je fan van phablets, dan ben je bij Xiaomi ook aan het juiste adres. De Xiaomi Max heeft een scherm van maar liefst 6,44 inch. Naast het mooie scherm en snelle processor, beschikt dit toestel over een goede camera en enorme batterij. De 32 GB is het standaard model en heeft 3 GB werkgeheugen en een Snapdragon 650 processor meegekregen. Ook dit toestel is uitgerust met een vingerafdrukscanner.

Kenners van Xiaomi zijn zeer enthousiast over de 16-megapixelcamera. De camera laat veel licht binnen, zodat de foto’s die je in het donker maakt er ook goed uitzien. Dit wordt nog eens versterkt door de dual-tone flitser. De batterij heeft een capaciteit van maar liefst 4850 mAh! De batterij is zelfs 76% groter dan die van de iPhone 6s Plus. Met de Quick charge functie laad je de telefoon binnen no time op. Wil je dit toestel voor zowel zakelijk als privé gebruiken, dan wissel je dankzij dual-sim gemakkelijk tussen twee simkaarten. Kies je liever voor meer geheugen, dan gebruik je een microSD-kaart. Je kunt daarbij dan nog maar één simkaart gebruiken.

Redmi 3S 32 GB Dual Gold

Last but not least, is de Xiaomi Redmi 3S is de budgettelefoon van Xiaomi. Hoewel we het hier hebben over een budgettelefoon, beschikt het toestel over zeer goede specificaties en zelfs over een vingerafdrukscanner. De Redmi 3S heeft een 5-inchbeeldscherm, een 13-megapixelcamera en een 5-megapixelfrontcamera. Het toestel is uitgerust met een Snapdragon 430-chip. De 32 GB-variant heeft ook nog 3 GB werkgeheugen. Dat is best wat voor een budgettelefoon en mocht je daar niet genoeg aan hebben, dan breid je het werkgeheugen uit met een microSD-kaart. Gebruik je liever twee simkaarten, dan kan dat ook dankzij de dualsim-functie. De smartphone draait wel op een iets oudere versie van Android, namelijk 5.1 Lollipop. Xiaomi plaatst daar standaard zijn MIUI-interface overheen.

Xiaomi heeft heel goed door dat we allemaal zo lang mogelijk met onze smartphone willen doen. Daarom is dit toestel ook voorzien van een accu met maar liefst 4100 mAh. Volgens Xiaomi gaat het toestel bij normaal gebruik maar liefst twee dagen mee. Mocht je snel je telefoon op willen laden, dan gebruik je de quick charge functie.

Hier vind je meer informatie over Xiaomi en hier vind je meer informatie over de garantie en reparatie van Xiaomi toestellen. 

Bronnen: Androidplanet, Allaboutphones
 

Meer nieuws over: