‹ Alle nieuwsberichten

Eerste smartphone met Android 7 is de LG V20!

Eerste smartphone met Android 7 is de LG V20!

De LG V20 wordt gepresenteerd in september! Dat onthulde LG deze week in een officieel persbericht. Ook maakt de fabrikant bekend dat hun nieuwste toestel op Android 7.0 Nougat gaat draaien. Het wordt waarschijnlijk één van de eerste smartphones met de nieuwste versie van Android. 

De precieze releasedatum is nog niet bekend, maar het nieuwste vlaggenschip van LG wordt zoals al eerder aangekondigd in ieder geval in september onthuld. Naar verwachting wordt het toestel gepresenteerd op de IFA-technologiebeurs in Berlijn. Het lijkt erop dat LG hiermee de concurrentie aangaat met Samsung en Apple, die ook rond deze tijd een nieuw toptoestel uitbrengen.

LG heeft niet veel informatie over het toestel vrijgegeven, maar we weten de naam nu wel zeker: de V20. De naam doet vermoeden dat we te maken hebben met de opvolger van de LG V10, die begin dit jaar in Nederland verscheen. Ook liet het bedrijf weten dat de smartphone op Android 7.0 Nougat gaat draaien. Het is daarmee één van de eerste toestellen die direct over de nieuwste Android-versie beschikt!

De V20 moet volgens LG “de nieuwe standaard voor premium smartphones” worden en zal daarnaast beschikken over verbeterde multimedia mogelijkheden. Geruchten gaan dat het toestel een aantal unieke functies overneemt van zijn voorganger, de V10. Deze smartphone is verschenen met een tweede scherm boven het normale scherm en voldoet volgens LG aan militaire eisen voor bestendigheid.

Ook zo nieuwsgierig geworden naar het nieuwste toptoestel van LG? Gelukkig hoeven we nog maar even te wachten! Houd in de tussentijd Belsimpel.nl in de gaten voor het laatste nieuws!

Bronnen: Tweakers en AndroidPlanet

Meer nieuws over: