‹ Alle nieuwsberichten

Opvolger LG V10 komt begin september

Opvolger LG V10 komt begin september

De releasedatum van de opvolger van de LG V10 is naar voren verplaatst! De nieuwe datum staat nu een maand eerder gepland, namelijk begin september.

In eerste instantie stond de lancering van het nieuwe toestel van LG in oktober gepland, precies een jaar nadat de V10 op de markt kwam. Nu wordt de opvolger van de LG V10 dus een maand eerder aangekondigd.

De reden dat de releasedatum is vervroegd, heeft alles te maken met de al eerder aangekondigde vervroegde lancering van de Samsung Galaxy Note 7. Deze stond in eerste instantie begin september gepland, maar is nu vastgezet op 2 augustus. Om te kunnen concurreren met andere fabrikanten waaronder Samsung, volgt LG de vervroeging van de releasedatum van een maand.

De vervroeging van een maand lijkt een trend van de afgelopen jaren te zijn. Een voorbeeld is de introductie van de G-familie van LG. De G3 kwam in mei 2014 uit, de G4 in april 2015 en dit jaar is de G5 in maart geïntroduceerd. LG is niet de enige waar deze trend te ontdekken is. Een zelfde trend van vroegere releases is te zien in de S-serie van Samsung. Één van de fabrikanten die niet mee lijkt te doen aan de trend is Apple: elke nieuwe iPhone komt begin september op de markt.

LG V20 of LG V11?

Welke naam de opvolger van de LG V10 krijgt, is nog niet bekend. De V10 is de eerste in de V-familie van LG, dus welk systeem er voor de naamgeving wordt aangehouden is nog onduidelijk. Dat weerhoudt de geruchtenmolen er niet van om er al op los te speculeren: de namen die we voorbij zien komen zijn V20 en V11, waarbij de voorkeur bij de naam LG V20 lijkt te liggen. Hoe dan ook: wij zijn alleen maar blij dat we de nieuwe toestellen eerder kunnen bewonderen! Houd de ontwikkelingen in de gaten op Belsimpel.nl.

Bron: ETNews.

Meer nieuws over: