‹ Alle nieuwsberichten

De onthulling van de Samsung Galaxy Note 7 is 2 augustus!

De onthulling van de Samsung Galaxy Note 7 is 2 augustus!

De afgelopen tijd gaan er steeds meer geruchten over de Samsung Galaxy Note 7 rond. Ook zijn er nu twee foto’s van het toestel uitgelekt. Wij kunnen niet wachten tot het 2 augustus is, want dan wordt het toestel gelanceerd!

Note 7Aangezien de presentatie van de Note 7 steeds dichterbij komt, draait ook de geruchtenmachine op volle toeren. Vandaag en gister zijn er twee foto’s gelekt van twee verschillende bronnen en het lijkt er op dat ze van de Note 7 zijn. Eerder beschreven we de geruchten die over dit toestel de ronde doen in telecomland en deze foto’s lijken die geruchten grotendeels te bevestigen. Zo zijn boven het scherm twee sensoren te zien, die de geruchten over een irisscanner extra kracht bijzetten. Er zijn nog maar weinig toestellen die zo’n scanner hebben, dus dit is een vernieuwende feature waar we erg naar uit kijken. Hierdoor zijn je gegevens nóg beter beveiligd dan met bijvoorbeeld een vingerafdrukscanner!

Ook lijkt het scherm van de Note 7 inderdaad gebogen randen te hebben. Dit Edge-model is waarschijnlijk de enige versie die van het toestel uitkomt. We verwachten niet dat er ook nog een platte versie komt. Voor de mensen die zich achter hun oren krabben bij de naam: je hebt de Note 6 niet gemist. Samsung springt van de Note 5 naar de Note 7 en slaat versie 6 van het model dus over. Dit doet Samsung om de Note-serie gelijk te trekken met de S-lijn om zo verwarring te voorkomen.

Wat ons betreft kunnen de komende drie weken niet snel genoeg voorbij gaan. We hebben 2 augustus in elk geval uitgebreid gemarkeerd in onze agenda's!

Bronnen: Samsung Newsroom, PhoneArena 1 , 2

Meer nieuws over: