‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: renders tonen gebogen scherm Galaxy Note 7

Gerucht: renders tonen gebogen scherm Galaxy Note 7

Dit is niet de eerste en ook zeker niet de laatste keer dat we iets schrijven over de Galaxy Note 7. We verwachten namelijk heel veel van dit toestel en zijn dan ook dolenthousiast over de renders die afgelopen weekend zijn gelekt! De Galaxy Note 7 ziet er heel goed uit en krijgt waarschijnlijk een schitterende set specificaties mee.

De foto’s kwamen naar buiten via de bekende smartphone-lekker Evan Blass. Hij plaatste de afbeeldingen van de Galaxy Note 7 vlak voor het weekend op zijn Twitter-account, Evleaks. De renders van de Note 7 zien er heel echt uit en geven antwoord op een paar belangrijke vragen. Allereerst de naam. Op de achterkant van de telefoon is duidelijk te zien dat er “Galaxy Note 7” staat. Eerder schreven we al over het overslaan van de naam Galaxy Note 6, wat de gelekte renders dus lijken te bevestigen. Volgens Evan Blass zou de reden hiervoor zijn dat de telefoon het zevende Note-toestel is, als je ook de Note Edge meerekent.

Gebogen scherm

Op de afbeeldingen is duidelijk te zien dat de Galaxy Note 7 gebogen schermranden heeft, vergelijkbaar met de Galaxy S7 Edge. De verwachting is dat de Note 7 alleen in een dergelijke Edge-variant uitkomt. Er komt dus waarschijnlijk geen versie zonder gebogen randen. De telefoon heeft een typisch Samsung-uiterlijk. Net als bij de Galaxy S-toestellen zijn ook de randen aan de achterkant van de telefoon licht gebogen, zodat de telefoon prettiger in de hand ligt. Daarnaast valt op dat de bezels ontzettend klein zijn. Aan de zijkant van de telefoon kun je eigenlijk niet eens meer van een rand spreken en ook de randen aan de boven- en onderkant zijn heel smal. 

Note 7 specificaties

Eerder deze maand lekten al enkele mogelijke specificaties van het toestel uit. De Note 7 krijgt vermoedelijk een 5.7-inchbeeldscherm met Quad-HD-resolutie, een IP68-certificering, 64 GB opslaggeheugen, een Snapdragon 821 processor en mogelijk zelfs een irisscanner. Verder krijg je bij de Note 7 een handige Samsung Stylus, een pennetje waarmee je de telefoon makkelijk bedient.

Wij hopen dat het allemaal waar is, want als we de geruchten mogen geloven wordt de Galaxy Note 7 een prachtige en heel krachtige telefoon.

Bronnen: Evleaks en allaboutphones

Meer nieuws over: