‹ Alle nieuwsberichten

Motorola Moto Z en Moto Z Force zijn aangekondigd!

Motorola Moto Z en Moto Z Force zijn aangekondigd!

Zojuist zijn de Motorola Moto Z en Moto Z Force geïntroduceerd. Dit zijn de toptoestellen van Lenovo en de opvolgers van de Moto X-serie. We vertellen je hieronder alles over deze nieuwe toestellen!

Motorola noemt deze nieuwe toestellen snapphones, omdat je ze geheel naar eigen wens kan aanpassen. Het modulaire design is een van de tofste functies van deze toestellen. We hebben hier al eerder iets over geschreven (1, 2), en het is alles wat we ervan verwacht hadden! Kort gezegd kunnen we de modules onderscheiden in twee groepen: de StyleMods en de MotoMods. De StyleMods zijn een goede manier om je Moto Z-toestel te personaliseren, aangezien dit achterkantjes zijn in verschillende leuke varianten. De MotoMods voegen functies toe aan je telefoon, er is onder andere een cameramodule, een speakermodule, een powerpackmodule en een projector. De MotoMods blijven dankzij zestien kleine, maar sterke magneten aan je telefoon vastzitten. Zo kun je de toestellen aanpassen naar je eigen voorkeuren! 

Naast de modules hebben de Moto Z en Moto Z Force natuurlijk nog veel andere interessante features. Het design van de toestellen is sowieso opvallend – het is weer eens wat anders, op een positieve manier! Ze zien er heel anders uit dan hun voorgangers, de X Play en X Style. Wij zijn fan! Allebei de toestellen hebben een scherm van 5.5 inch. De Moto Z is 5,2 mm dik, heeft een Quad-HD-scherm, een hoofdcamera van 13 megapixels met beeldstabilisatie, 4 GB werkgeheugen, en het toestel draait op de high-end Snapdragon 820-processor. De Moto Z Force heeft een 21-megapixelcamera en is voorzien van Moto’s shattershield technologie. Dankzij deze nieuwe techniek kan de Z Force onmogelijk kraken of breken en is hij schokbestendig. Beide telefoons draaien op Android Marshmallow. Je ziet dat de twee toestellen in verschillende vlakken uitblinken. Waar je de voorkeur aan geeft is aan jou!

Zijn de Motorola Moto Z en Moto Z Force wat voor jou? Je kunt de smartphones verwachten in de zomer van 2016. Houd Belsimpel.nl in de gaten voor de exacte releasedatum.

De revolutionare Phab 2 Pro

Naast de Moto Z en Z Force, heeft Lenovo ook de allereerste Project Tango-smartphone gepresenteerd. De Phab 2 Pro beschikt over maar liefst vier camera’s. Een 8-megapixel frontcamera, een 16-megapixelcamera, een depth-camera en een motion tracking camera. Al deze camera’s zijn nodig om optimaal gebruik te kunnen maken van de revolutionaire Tango techniek. 

De Phab 2 pro is voorzien van een 6,4-inchscherm en is een kruising tussen een tablet en smartphone. Verder is dit de eerste telefoon die uitgerust is met Dolby 5.1 audio capture. Deze telefoon gaat super lang mee dankzij de 4050 MAH batterij. Verder is de Phab 2 Pro voorzien van een vingerafdrukscanner.

De Phab 2 Pro komt in twee kleuren, gunmetal grey en champagne gold. Deze telefoon komt in september 2016 uit op de Amerikaanse markt. Wanneer dit revolutionere toestel naar Nederland komt is nog niet bekend. We houden het in de gaten!

Bron: PhoneArena

Meer nieuws over: