‹ Alle nieuwsberichten

Het laatste telecomnieuws van week 40

Het laatste telecomnieuws van week 40

Blijf altijd en overal op de hoogte van de leukste nieuwtjes van de afgelopen week! Je leest ze hier in één oogopslag in het wekelijkse overzicht van Belsimpel.nl.

Providers en 4G

Steeds meer mensen maken gebruik van het snelle 4G netwerk. Providers passen zich hier op aan. Zo maakt Vodafone het 4G netwerk geschikt voor NL-Alert. Het systeem werkte voorheen op het 2G en het 3G netwerk. Hierdoor werd de melding bij een groot deel van de gebruikers niet zichtbaar. Voor december 2016 moeten alle providers hun 4G netwerk gereed hebben gemaakt voor het NL-Alert.

KPN heeft zijn netwerk in juni al geschikt gemaakt en is momenteel bezig met een andere ontwikkeling. Begin volgend jaar wil de provider bellen over het 4G netwerk aanbieden. KPN is al een tijdje bezig met het ontwikkelen en testen van de technologie VoLTE en denkt begin 2016 hiermee klaar te zijn. Gebruikers van KPN kunnen met elkaar over het 4G netwerk bellen. Dit brengt volgens de provider een aantal voordelen met zich mee: de geluidskwaliteit is beter, je kan videobellen en het gesprek kan sneller tot stand worden gebracht.

Bron: Tweakers, Nu.nl

Vierde winkel geopend: Den Haag

Gisteren hebben wij een winkel in Den Haag geopend. Dit is onze vierde fysieke winkel. Je kunt ons vinden aan de Spuistraat 25. Onze vorige drie openingen hebben wij gevierd met een scherpe actie en deze traditie zetten we voort. Ook dit keer zullen we jou trakteren op een actie die je niet wilt missen! Houd ons dan ook goed in de gaten zodat je kunt profiteren van deze actie! Jeroen en Jeroen heten je de hele actieweek welkom! 

Gerucht: iPhone 7 wordt waterdicht

De iPhone 6S is nog maar net gepresenteerd en er gaan nu al geruchten over de iPhone 7. Er wordt gezegd dat de opvolger van de iPhone 6S waterdicht zal zijn. Apple kan het toestel vormgeven met een ander frame en de kans is hierdoor groot dat het een waterdicht frame zal worden. Het toestel zal net als bij de Sony smartphones geen bedekte poorten krijgen. Of de geruchten ook waarheid worden wachten we nog een jaartje af.

Bron: All About Phones

LG presenteert smartwatch waarmee je kan bellen 

LG heeft onlangs LG Watch Urbane 2nd Edition gepresenteerd. De Watch heeft een unieke functie: je kan het horloge zelfstandig gebruiken. Dit houd in dat je met het horloge kan bellen en kan internetten zonder verbonden te hoeven zijn met je smartphone. Dit wordt mogelijk gemaakt door een simkaart die in de smartwatch kan. Het design heeft veel weg van zijn voorganger: de LG Watch Urbane. De LG Watch Urbane 2nd Edition zal naar verwachting binnen enkele maanden in Nederland te koop zijn. 

Bron: All About Phones

 

LG watch urbane 2nd edition

 

Meer nieuws over: