‹ Alle nieuwsberichten

Nieuwe winkel Belsimpel.nl Den Haag

Nieuwe winkel Belsimpel.nl Den Haag

Vandaag hebben wij weer een nieuwe mijlpaal bereikt: we hebben een winkel in Den Haag geopend! Vanaf vanochtend kun je ons ook aan de Spuistraat 25 in Den Haag bezoeken.

Vierde winkel Belsimpel.nl

Met de winkel in Den Haag hebben wij alweer onze vierde fysieke winkel geopend. Nadat wij in 2006 onze webwinkel oprichtten, zijn wij sinds 2014 behalve virtueel, ook in het echt te bezoeken. Dit maakte het voor onze klanten mogelijk om, naast het online bekijken van het grote aanbod in smartphones, de telefoons ook even in de hand te hebben en uit te proberen. De eerste winkel openden wij januari vorig jaar aan de Vismarkt 5 in Groningen. In augustus van dit jaar volgde de opening van de winkel in Utrecht aan de Lange Elisabethstraat 35. Vorige maand openden wij de deuren van onze derde winkel aan de Diezerstraat 12 in Zwolle. In de winkels hebben wij ook al verscheidene primeurs gehad. Zo konden klanten de iPhone 6 en iPhone 6 Plus bij ons als eerste winkel in Nederland al bewonderen, nog voordat deze toptoestellen op voorraad waren.

Wie feest viert, trakteert

Bij de opening van de andere drie winkels hebben wij scherpe acties voor onze bezoekers georganiseerd. Ze konden in de nieuwe filialen gebruik maken van een deal waarbij de iPhone 6 zeer voordelig met abonnement kon worden aangeschaft. Ook de opening van onze vierde winkel zullen wij vieren. Houd onze website en facebook dus in de gaten om op de hoogte te blijven!

Tot het uiterste voor én met jou

Met de opening van al deze winkels staan Jeroen&Jeroen en hun collega's niet alleen telefonisch, maar ook op verschillende plaatsen in het land klaar voor hun klanten. Ze gaan graag 'tot het uiterste voor jou' om een passende telefoon met of zonder abonnement te vinden. Omdat we dit vanuit nog meer steden willen gaan doen, zijn we nog op zoek naar fulltime en partime winkelmedewerkers. Lijkt het jou leuk om in een winkel van Belsimpel.nl in Amsterdam of TIlburg te werken? Kijk dan op onze site naar de vacatures en solliciteer!

Meer nieuws over: