‹ Alle nieuwsberichten

Gerucht: naast iPhone 6S en 6S Plus ook iPhone 6C

Gerucht: naast iPhone 6S en 6S Plus ook iPhone 6C

Volgens nieuwe geruchten binnen de smartphone-wereld gaat Apple binnenkort nóg een nieuw toestel uitbrengen. Het nieuwe toestel dat Apple gaat uitbrengen, moet volgens de nieuwste geruchten de Apple iPhone 6C zijn, de opvolger van de iPhone 5C. 

Volgens verschillende bronnen zal de iPhone 6C eind oktober of begin november uitkomen op de Japanse markt, waarna de rest van de wereld zal volgen. De telefoon zal met een 4 inch beeldscherm de compactere variant van de iPhone 6 worden.

Apple komt binnenkort met een aantal nieuwe en verbeterde iPhones op de markt. Al eerder werd er gespeculeerd dat Apple op 9 september de nieuwe iPhone 6S en de iPhone 6S Plus gaat aankondigen. Siri, het spraakgestuurde programma van iOS, gaf al een aantal hints waaruit we probeerden te concluderen hoe deze high-end toestellen eruit zouden gaan zien. Een van de verwachtingen is dat beide toestellen 0,1 mm dikker zullen worden, dankzij een verstevigde behuizing. Daarnaast zijn ook al een aantal nieuwe functies van de Apple iPhone 6S en iPhone 6S Plus gelekt. Een van deze nieuwe functies is waarschijnlijk Force Touch, waarmee je door harder en zachter op je touchscreen te drukken, verschillende snelkoppelingen kunt instellen en apps besturen.

Belsimpel.nl houdt al het nieuws rondom de nieuwe toestellen van Apple voor je bij. Kijk daarom op onze website voor al het nieuws en geruchten rondom de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus!

Bron: All About Phones

Meer nieuws over: