‹ Alle nieuwsberichten

Het laatste telecomnieuws van week 34 2015

Het laatste telecomnieuws van week 34 2015

Blijf altijd en overal op de hoogte van de leukste nieuwtjes van de afgelopen week! U leest ze hier in één oogopslag in het wekelijkse overzicht van Belsimpel.nl.

Gerucht: iPhone 6S krijgt alleen een verbeterde binnenkant

Er gaan veel geruchten rond over de langverwachte iPhone 6S. Op 9 september zal de iPhone 6S waarschijnlijk worden gepresenteerd in Berlijn. Het toestel zal qua uiterlijk niet veel verschillen van zijn voorganger. Er zullen voornamelijk aan de binnenkant van het toestel veranderingen plaatsvinden, zoals een betere software met Force Touch en een 12 megapixel camera! Houd onze pagina’s van de iPhone 6S en de 6S Plus goed in de gaten en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws rondom de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus!  

BlackBerry en Android Blackberry venice

Er gaan geruchten rond over het nieuwe toestel van BlackBerry: BlackBerry Venice. Vermoedelijk zou dit toestel op Android gaan draaien. Dit zou de eerste keer zijn dat BlackBerry met het besturingssysteem van Google aan de slag gaat. Specificaties over het toestel zijn vrijwel nog onbekend. Over het uiterlijk zou meer bekend zijn: het toestel zal over een fysiek toetsenbord beschikken. Dit is voor een smartphone van BlackBerry niks bijzonders, maar het toetsenbord kan worden ingeklapt in de telefoon. De smartphone wordt ook wel een ‘slider’ genoemd.  Het is nog onbekend of het toestel ook verkrijgbaar zal worden in Nederland. 

Bron: All about phones 

Goedkopere smartphones steeds populairder 

Smartphones in de prijscategorie onder de €250,- worden steeds populairder. Volgens het GfK vallen 56 procent van alle verkochte telefoons wereldwijd onder dit bedrag. In West-Europa is de gemiddelde verkoopprijs van smartphones ook flink terug gelopen van 408 naar 350 euro. Tegenwoordig heb je al voor weinig geld een erg goede smartphone zoals de Wiko Ridge 4G of de Honor 4X.

Bron: GfK.com 

Nieuwe winkel in Utrecht geopend

Vorige week zaterdag heeft Belsimpel.nl haar tweede filiaal geopend. Ditmaal in het centrum van Utrecht. Vorig jaar opende Belsimpel.nl zijn deuren in Groningen! Zeven dagen per week staan Jeroen & Jeroen en hun collega's voor je klaar. Je kunt ons vinden aan de  Lange Elisabethstraat 35. Kom gerust eens langs!