Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

De Transfermarkt van T-Mobile

De Transfermarkt van T-Mobile
Vrijdag 22 mei 2015

T-Mobile komt 26 mei met een geweldige actie: de transfermarkt! Als u voor 21 juni 2015 verlengt bij T-Mobile of overstapt naar T-Mobile dan profiteert u van vele voordelen en hoge kortingen op aantrekkelijke abonnementen. 

Op 26 mei is het zover: T-Mobile opent haar deuren van de transfermarkt voor nieuwe- en bestaande klanten. Als u voor 21 juni 2015 overstapt naar T-Mobile kunt u tot wel 50% korting krijgen op uw abonnement. Huidige klanten kunnen ook profiteren van de transfermarkt aanbiedingen. Bij T-Mobile is het mogelijk om het huidige abonnement 4 maanden van tevoren te verlengen. Bent u klant bij T-Mobile en kunt u voor 21 juni verlengen? Wees er dan snel bij! Op is op, meldt T-Mobile. Het is eenvoudig, snel en helemaal gratis geregeld. Er worden namelijk geen aansluitkosten aan verbonden!

Als u nu overstapt naar een T-Mobile abonnement dan profiteert u niet alleen van de transfermarkt voordelen. T-Mobile heeft zoals de provider het zelf noemt een aantal Stel Samen & Stel bij clubvoordelen. Zo kunt u uw internet- en belbundel helemaal zelf bij stellen en kunt u de bundel omhoog, omlaag of helemaal uitschakelen. Binnen de EU kunt ubellen tegen het Nederlandse tarief en maakt u gebruik van de snelste en de meest stabiele internet verbinding tot nu toe: 4G internet! T-Mobile meldt dat de provider vanaf 2015 landelijke dekking zal hebben. Dit betekent dat in oktober 2015 95% van de Nederlandse inwoners in een 4G-dekkingsgebied wonen.

Belsimpel.nl heeft voor u de beste smartphones in combinatie met een T-Mobile abonnement. Stap nu over of verleng uw T-Mobile abonnement bij Belsimpel.nl en profiteer van de transfermarkt voordelen!

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Apple iPhone 6 16GB Black Refurbished

Apple iPhone 6 16GB Black Refurbished

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Nokia 5 Black

Nokia 5 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.