‹ Alle nieuwsberichten

De Transfermarkt van T-Mobile

De Transfermarkt van T-Mobile

T-Mobile komt 26 mei met een geweldige actie: de transfermarkt! Als u voor 21 juni 2015 verlengt bij T-Mobile of overstapt naar T-Mobile dan profiteert u van vele voordelen en hoge kortingen op aantrekkelijke abonnementen. 

Op 26 mei is het zover: T-Mobile opent haar deuren van de transfermarkt voor nieuwe- en bestaande klanten. Als u voor 21 juni 2015 overstapt naar T-Mobile kunt u tot wel 50% korting krijgen op uw abonnement. Huidige klanten kunnen ook profiteren van de transfermarkt aanbiedingen. Bij T-Mobile is het mogelijk om het huidige abonnement 4 maanden van tevoren te verlengen. Bent u klant bij T-Mobile en kunt u voor 21 juni verlengen? Wees er dan snel bij! Op is op, meldt T-Mobile. Het is eenvoudig, snel en helemaal gratis geregeld. Er worden namelijk geen aansluitkosten aan verbonden!

Als u nu overstapt naar een T-Mobile abonnement dan profiteert u niet alleen van de transfermarkt voordelen. T-Mobile heeft zoals de provider het zelf noemt een aantal Stel Samen & Stel bij clubvoordelen. Zo kunt u uw internet- en belbundel helemaal zelf bij stellen en kunt u de bundel omhoog, omlaag of helemaal uitschakelen. Binnen de EU kunt ubellen tegen het Nederlandse tarief en maakt u gebruik van de snelste en de meest stabiele internet verbinding tot nu toe: 4G internet! T-Mobile meldt dat de provider vanaf 2015 landelijke dekking zal hebben. Dit betekent dat in oktober 2015 95% van de Nederlandse inwoners in een 4G-dekkingsgebied wonen.

Belsimpel.nl heeft voor u de beste smartphones in combinatie met een T-Mobile abonnement. Stap nu over of verleng uw T-Mobile abonnement bij Belsimpel.nl en profiteer van de transfermarkt voordelen!

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.