Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

T-Mobile-aanbiedingen - de nieuwste mobiele telefoons voor €0,- bij abonnement!

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Dagelijks van 9.00 tot 23.30 uur bereikbaar op 050 - 210 34 04

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

T-Mobile

Bestellen, verlengen of overstappen?

Kijk op Belsimpel.nl of bel 050 210 3404

Klantenservice T-Mobile: 1200

Geselecteerde T-Mobile aanbiedingen

T-Mobile Sim Only abonnementen

Meer informatie over T-Mobile

T-Mobile GO Unlimited!

Onbeperkt mobiel internetten willen we allemaal wel. Toch komt het er vaak op neer dat we onze databundel goed in de gaten blijven houden en continu op zoek zijn naar wifi. Niemand wil natuurlijk voor onverwacht hoge kosten komen te staan! Met T-Mobile GO Unlimited maak je ongelimiteerd gebruik van je smartphone of tablet op het razendsnelle netwerk van T-Mobile. Je ontvangt namelijk bundels om onbeperkt te bellen, sms’en Ún internetten. En dat voor slechts ¤35,- per maand! Dankzij T-Mobile ben je altijd en overal online op de hoogst mogelijke snelheid. Ga je op vakantie of zakenreis binnen Europa, dan bel, sms Ún internet je bovendien kosteloos uit je eigen bundels. T-Mobile GO is een grensverleggend abonnement waarbij je geniet van maximale flexibiliteit. Je past je bundels namelijk maandelijks eenvoudig aan, zowel omhoog als omlaag!

Datavrije muziek

Luister jij het liefst altijd en overal muziek op je smartphone? Dan heeft T-Mobile de ideale dienst voor jou: Datavrije Muziek! Hiermee luister je oneindig naar je favoriete nummers, zonder dat het MB’s uit je internetbundel kost. Datavrije Muziek krijg je standaard bij het T-Mobile GO Up-abonnement en alle Stel Samen & Stel Bij-abonnementen met een internetbundel van 6 GB of hoger, zonder extra te betalen. Dit geldt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Datavrije Muziek werkt bovendien heel simpel! Je zet je eigen Spotify-lijst aan of stemt eenvoudig af op je favoriete radiozender. De dienst herkent dat de data voor muziek wordt gebruikt, waardoor er geen MB’s uit je bundel gaan. Download en luister overal en zonder zorgen naar al je favoriete nummers via een van de streamingsdiensten van het platform. Welke muziekstreamingsdiensten meedoen kan wijzigen, kijk voor het actuele aanbod op de site van T-Mobile.

Best geteste netwerk van Nederland

Het netwerk van T-Mobile is door P3, een onafhankelijk onderzoeksbureau, getest als beste netwerk van Nederland. Op dit moment biedt de provider landelijke 4G-dekking en woont 99% van alle inwoners van Nederland in het 4G-dekkingsgebied van T-Mobile. Deze mensen kunnen dus allemaal profiteren van razendsnel internet. Als T-Mobile klant heb je altijd toegang tot een uitstekend netwerk, ook onderweg en op moeilijk bereikbare plekken in Nederland, zowel binnen- als buitenshuis.

Ben je nog geen klant bij T-Mobile en wil je toch ervaren hoe snel het 4G-netwerk van T-Mobile is? Test het netwerk dan vrijblijvend een maand lang! Wanneer je als nieuwe klant toch niet zo tevreden bent over het netwerk, stap je binnen een maand gewoon weer over. Je zit de eerste maand dus nergens aan vast!