Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

T-Mobile-aanbiedingen - de nieuwste mobiele telefoons voor €0,- bij abonnement!

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Maandag tot en met zondag van 9.00 tot 23.30 uur

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

T-Mobile

Bestellen, verlengen of overstappen?

Bij Belsimpel.nl krijg je altijd de beste deal!

Klantenservice T-Mobile: 1200

Meer informatie over T-Mobile

T-Mobile Klantvoordeel

Met T-Mobile Klantvoordeel krijgen jij en al je familieleden of huisgenoten nu extra voordeel bij je T-Mobile-abonnement. Hiervoor geldt dat alle abonnementen geregistreerd moeten zijn op hetzelfde adres. Als je met elkaar in een Klantvoordeel-groep zit, krijg je standaard €2,50 korting per abonnement per maand. Bovendien kan dit voordeel voor T-Mobiles Unlimited-abonnementen met onbeperkte data oplopen tot wel €12,50 per abonnement per maand. Bekijk voor meer informatie de dossierpagina van T-Mobile Klantvoordeel .

T-Mobile GO Unlimited!

Onbeperkt mobiel internetten willen we allemaal wel. Toch komt het er vaak op neer dat we onze databundel goed in de gaten blijven houden en continu op zoek zijn naar wifi. Niemand wil natuurlijk voor onverwacht hoge kosten komen te staan! Met T-Mobile GO Unlimited maak je ongelimiteerd gebruik van je smartphone of tablet op het razendsnelle netwerk van T-Mobile. Je ontvangt namelijk bundels om onbeperkt te bellen, smsen en internetten. En dat voor slechts €35 per maand! Dankzij T-Mobile ben je altijd en overal online op de hoogst mogelijke snelheid. Ga je op vakantie of zakenreis binnen Europa, dan bel, sms Ún internet je bovendien kosteloos uit je eigen bundels. T-Mobile GO is een grensverleggend abonnement waarbij je geniet van maximale flexibiliteit. Je past je bundels namelijk maandelijks eenvoudig aan, zowel omhoog als omlaag!

T-Mobile Recycledeal

Besparen op je maandelijkse kosten en milieubewust consumeren? Kies voor de T-Mobile Recycledeal! Hierbij wordt een vooraf vastgesteld bedrag in mindering gebracht op je maandelijkse kosten. Aan het einde van je toestelabonnement kun je het toestel terug verkopen aan T-Mobile of het toestel houden door het restbedrag te betalen. Verkoop je het toestel? T-Mobile geeft het toestel of onderdelen hiervan een tweede leven! Klik hier voor meer informatie.

Best geteste netwerk van Nederland!

Het netwerk van T-Mobile is door P3, een onafhankelijk onderzoeksbureau, voor de derde keer op rij getest als beste netwerk van Nederland! Op dit moment biedt de provider landelijke 4G-dekking en woont 99% van alle inwoners van Nederland in het 4G-dekkingsgebied van T-Mobile. Deze mensen kunnen dus allemaal profiteren van razendsnel internet. Als T-Mobile klant heb je altijd toegang tot een uitstekend netwerk, ook onderweg en op moeilijk bereikbare plekken in Nederland, zowel binnen- als buitenshuis. Ben je nog geen klant bij T-Mobile en wil je toch ervaren hoe snel het 4G-netwerk van T-Mobile is? Test het netwerk dan vrijblijvend een maand lang! Wanneer je als nieuwe klant toch niet zo tevreden bent over het netwerk, stap je binnen een maand gewoon weer over. Je zit de eerste maand dus nergens aan vast!

T-Mobile Unlimited Voordeel