‹ Alle nieuwsberichten

LG introduceert de G4 Stylus en de G4c

LG introduceert de G4 Stylus en de G4c

Eind april introduceerde LG zijn nieuwe vlaggenschip: de LG G4. Nu introduceert de fabrikant twee goedkopere varianten die worden toegevoegd aan de G4-lijn. Het gaat hier om de G4 Stylus en de G4c.

De LG G4 is een toestel van uitstekende kwaliteit. LG heeft nu twee varianten op dit top toestel aangekondigd. De LG G4 Stylus is de grote broer van het vlaggenschip. Het toestel ziet er hetzelfde uit als de LG G4, maar niet alles is hetzelfde. Zo heeft deze smartphone een 5,7 inch HD-beeldscherm en is hij ietsje groter dan de reguliere G4 met een beeldschermgrootte van 5,5 inch. De G4 Stylus behoort dan ook tot de categorie 'phablets'. Daarnaast is er bij dit toestel een stylus pen bijgeleverd. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee: uw beeldscherm blijft langer schoon, typefouten worden sneller voorkomen en u kunt het toestel preciezer en nauwkeuriger bedienen. Verder heeft de G4 Stylus een camera van 13 megapixel aan de achterkant en een scherpe 5 megapixel camera aan de voorkant. Het toestel beschikt over 8 GB opslag geheugen dat kan worden uitgebreid met een microSD kaart. Het toestel kunt u lang intensief gebruiken dankzij de 3000 mAh accucapaciteit.

Het kleine broertje van de LG G4 is de LG G4c. Deze smartphone is met zijn 5,0 inch beeldschermgrootte een compactere versie van het vlaggenschip van LG. Het toestel is hierdoor gemakkelijk met één hand te bedienen. Ook deze smartphone is voorzien van 8GB opslaggeheugen dat uitgebreid kan worden door middel van een micro SD kaartje. Aan de achterkant van het toestel zit een 8 megapixel camera en verder heeft hij nog een 5 megapixel frontcamera voor de beste selfies. Net als bij de LG G4 Stylus is het ontwerp hetzelfde gebleven en zijn ook deze smartphones voorzien van een ontzettend mooi design. 

De LG G4c zal in juni in Nederland uitkomen. Een maand later zal de grotere versie, de LG G4 Stylus op de Nederlandse markt komen. De stijlvolle LG G4 is los of met abonnement te bestellen bij Belsimpel.nl. Pre-order uw LG G4 tussen 28 april en 29 mei 2015 en ontvang een gratis 64GB microSD kaart! Zo kunt u zorgeloos uw bestanden opslaan!

Bron: Tweakers

Meer nieuws over: