‹ Alle nieuwsberichten

Moederdagacties bij Belsimpel

Moederdagacties bij Belsimpel

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor Moederdag? Bij Belsimpel vind je de leukste moederdagcadeau's voor je moeder, oma, schoonmoeder, pleeg- of stiefmoeder! We lichten de producten uit die deze week in prijs zijn verlaagd.

Op zondag 8 mei is het Moederdag: hét moment om je moeder in het zonnetje te zetten! Naast een ontbijt op bed, mogen cadeautjes op deze dag niet ontbreken. Daarom hebben we de leukste moederdagacties voor je uitgezocht.

Sportieve cadeaus
Ben je opzoek naar een cadeau voor de moeder die nog steeds topfit is, of dit graag wil worden? De Fitbit Luxe Zwart is niet alleen het ideale digitale sportmaatje, maar heeft ook een erg stijlvol design. Ook voor de moeders die van stoere horloges houden, hebben we het perfecte cadeau: de Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm Zwart. Deze kleinere versie van de Galaxy Watch 4 Classic is waterdicht, beschikt over GPS, continue hartslagmeting, een slaapmonitor én een stappenteller. 

Is jouw moeder altijd moeilijk bereikbaar? Bekijk dan eens de Amazfit GTR 2 Sport, een smartwatch met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waar je al je notificaties op kunt aflezen en mee kunt bellen.

Een smartwatch-merk dat is gespecialiseerd in sporthorloges, is Garmin. Zo track je met de Garmin Venu Sq Goud/Wit al je sportactvititeiten, of je nu wandelt, zwemt, hardloopt of golft. Daarnaast heeft dit horloge een always-on-display, zodat je moeder altijd weet hoelaat het is.

Muzikale cadeaus
Wil je jouw moeder juist helpen om de tijd even te vergeten? Dan gaat dat zeker lukken wanneer ze met een nieuw setje draadloze oordopjes naar haar favoriete muziek luistert. Met zowel de stijlvolle Beats Fit Pro Roze als de Beats Studio Buds Zwart sluit je jezelf even volledig af van je omgeving, dankzij de ingebouwde active noise canceling.

Raakt jouw moeder altijd alles kwijt? De Nothing Ear (1) Wit vind je gemakkelijk terug, dankzij Find My Earbud. Deze oordopjes zijn daarnaast ideaal voor het sporten, doordat ze water- en zweetbestendig zijn.

Met de Apple Watch Series 7 41mm Grijs heb je je smartphone niet meer nodig om muziek te luisteren. Deze Apple-smartwatch is een verlengstuk van je telefoon en beschikt over erg veel handige functies. Zo gebruik je het horloge om berichten te ontvangen en te verzenden, heeft het een always-on-display en een ingebouwde calorieënteller.

Je moederdagcadeau bestellen
Heb je jouw moederdagcadeau gevonden? Als je vandaag voor 23.59 uur bestelt, heb je je bestelling morgen al in huis. Kijk je liever nog even verder, bekijk dan ook eens onze accessoires. Maar wacht niet te lang, want op = op!