Fitbit Luxe Zwart

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Fitbit Luxe Zwart
Productafbeelding van de Fitbit Luxe Zwart
Productafbeelding van de Fitbit Luxe Zwart
Productafbeelding van de Fitbit Luxe Zwart
Productafbeelding van de Fitbit Luxe Zwart

Klanten zijn blij met:

 • Meet hartslag
 • Batterijduur: 5 dagen
 • Waterdicht (5 ATM)
 • Verwisselbare band

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

148,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Fitbit Luxe Zwart alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Fitbit Luxe Zwart in huis.

Beschrijving van de Fitbit Luxe Zwart

Zoek jij nog een activity-tracker die alles rondom jouw gezondheid meet, maar er ook erg stijlvol uit ziet? Kies dan voor deze Fitbit Luxe in het zwart. Dit slimme horloge meet jouw hartslag, slaap en stressniveau zodat je goed weet hoe je er voor staat met je gezondheid!

Deze fitness-tracker is zowel voor de superfanatieke sporters als voor de mensen die af en toe willen kijken hoeveel stappen ze die dag hebben gezet. Dit is een stijlvolle accessoire voor iedereen, die ook nog eens notificaties vanaf je telefoon laat zien!

Weten hoe gezond je bent

De Fitbit Luxe zwart meet allerlei aspecten van jouw gezondheid zodat je een uitgebreid overzicht krijgt van hoe je er voor staat. Je bekijkt bijvoorbeeld hoe je hartritme zich ontwikkeld gedurende dag dankzij de optische hartslagsensor.

Horloge met extra’s

Deze Fitbit luxe is niet alleen maar een fitness-tracker, maar ook een luxe horloge! Je kiest zelf wat voor wijzerplaat het beste bij jou pasten krijgt notificaties zoals binnenkomende oproepen vanaf je telefoon. Zo weet je zeker dat je niets mist!

Lang gebruiken zonder opladen

De Fitbit Luxe gaat erg zuinig met zijn energie om, dit komt mede dankzij het AMOLED-scherm. Dit scherm neemt niet zoveel stroom waardoor je dit horloge maar één keer per vijf dagen hoeft op te laden! Je neemt hem dus lekker mee op je weekendje weg.

Specificaties Fitbit Luxe Zwart

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Informatie weergave Caller ID, Datum, Notificaties, Ontvangen berichten, Tijd
  Maximale polsomtrek 22 cm
  Meldingstype Melding op scherm, Trilling
  Minimale polsomtrek 14 cm

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid 5 ATM
  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Hardlopen, Wandelen, Zwemmen
  Verwisselbare band ja, productspecifiek
  Trilfunctie Ja
  Materiaal RVS

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Beeldscherm

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 0.76 inch
  Kleurenscherm Ja
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 80 mAh

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 120 uur
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 7.0, iOS 12
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja