‹ Alle nieuwsberichten

T-Mobile Unlimited Madness verlengd t/m 2 juli!

T-Mobile Unlimited Madness verlengd t/m 2 juli!

Goed nieuws: de Unlimited Madness Maand van T-Mobile is verlengd! Geniet nu nog langer van te gekke stapelkorting tot wel 50% op je abonnement met toptoestel.

De T-Mobile Unlimited Madness bij Belsimpel.nl is verlengd t/m 2 juli. Je profiteert nu nog langer van kortingen oplopend tot 50% op je abonnement in combinatie met T-Mobile Samen. Zo combineer je de Motorola Moto G5 Plus met het Go Next-abonnement voor slechts €29 per maand, zonder bijbetaling. Daarbij krijg je 5 GB en onbeperkt bellen en sms’en om te gebruiken in de gehele EU. Met T-Mobile Samen krijg je daarbovenop tot €5 extra maandelijkse korting.

De kortingen op de Sim Only-abonnementen van T-Mobile zijn deze periode ook zeker niet mis. Zo heb je het Unlimited EU-abonnement al in huis vanaf €30 per maand inclusief T-Mobile Samenkorting. Daarmee bel en sms in de gehele EU onbeperkt, internet je onbeperkt in Nederland en krijg je 10GB om te gebruiken in de rest van de EU. Daarmee maak je dus onbeperkt gebruik van het best geteste netwerk van Nederland.

Je profiteert nog van de knettergekke deals en voordelen tot en met 2 juli. Alle Unlimited Madness kortingen vind je op Belsimpel.nl.

Meer nieuws over: