‹ Alle nieuwsberichten

T-Mobile-netwerk heeft beste netwerk van Nederland!

T-Mobile-netwerk heeft beste netwerk van Nederland!

Wij feliciteren T-Mobile van harte met deze schitterende prijs! Benieuwd hoe T-Mobile haar klanten laat delen in de feestvreugde?

Het toonaangevende Duitse adviesbureau P3 onderzoekt elk jaar de mobiele internetnetwerken van Nederland, dit doet het adviesbureau in samenwerking met het telecommunicatiemagazine Connect. Om de netwerken te testen reed P3 met vier auto’s en twaalf Samsung Galaxy S7’s door Nederland. Hierin werd in 17 grote steden, 19 kleinere steden en op verbindingswegen getest wat de data- en spraakprestaties van de netwerken waren. Het testgebied beslaat hiermee ruim een derde van het dekkingsgebied van alle Nederlanders.

De scores van alle vier de Nederlandse netwerken liggen erg dicht bij elkaar en ze presteren volgens het onderzoek voortreffelijk. Alle mobiele netwerken zijn namelijk beloond met een score van meer dan 900 uit 1000 punten. T-Mobile is dus voor het tweede jaar op rij winnaar geworden, met maar liefst 956 punten! Daarop volgt Vodafone met 931 punten, KPN met 930 en Tele2 met 919 punten.

De winnaar trakteert!

Om te vieren dat T-Mobile gewonnen heeft, geeft de provider alle klanten 48 uur gratis unlimited data in Nederland! Zo kan iedere T-Mobile-klant voor 48 uur uitproberen hoe het is om een Go Unlimited-abonnement te hebben. Klanten ontvangen tussen 8 mei en 30 juni een sms’je om het cadeau mee te activeren.

Mocht deze proeftijd je zo goed bevallen, dan sluit je al een Go Unlimited-abonnement af, met onbeperkt data, bellen en sms’en in Nederland, voor €35 per maand!

Alle klanten die al een Go Unlimited-abonnement hadden, krijgen een maand lang Videoland. Deze klanten ontvangen hiervoor een mail met instructies.

Bronnen: NU.nl, T-Mobile

Meer nieuws over: