Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Nokia-aanbiedingen, de beste Nokia deals voor €0,- bij abonnement!

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Dagelijks van 9.00 tot 23.30 uur bereikbaar op 050 - 210 34 04

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

Nokia

Bestellen, verlengen of overstappen?
Kijk op Belsimpel.nl of bel 050 210 3404

Accessoires voor je Nokia? Belsimpel.nl!

De voordelen van Windows Phone 8 en Nokia 05-09-2014

Naast de bekende besturingssystemen Android en iOS (van Apple-producten) is er een derde speler op de markt: Windows Phone 8. Dit product van Microsoft wordt met name in combinatie met Nokia telefoons naar producten vertaald, maar ook Samsung, Huawei en HTC maakten eerder al Windows Phones. Windows Phone 8 is een compleet besturingssysteem dat niet onder doet voor Android en iOS en ook een paar heel specifieke voordelen kent. Ben jij al klaar voor Windows Phone 8 op een Nokia Lumia smartphone?

Offline navigatie

Gratis offline navigatie

Onderweg naar je bestemming de weg helemaal kwijtgeraakt? Je kunt natuurlijk even op Google Maps kijken, maar dat slurpt je internetbundel helemaal leeg. Met een Nokia Lumia smartphone krijg je HERE Drive meegeleverd, met gesproken navigatie. Je kunt gratis kaarten downloaden van landen over de hele wereld. De kaarten staan op je Nokia telefoon en zijn dus altijd beschikbaar en de navigatie is van zeer hoge kwaliteit. HERE Drive wordt zeer goed beoordeeld en wordt dus gratis meegeleverd bij een Nokia smartphone.

Sneller dan snel

Sneller dan snel

Windows Phone 8 smartphones zijn relatief sneller in gebruik dan Android telefoons. Android is een zwaar besturingssysteem, terwijl Windows Phone heel erg goed is afgestemd op de hardware van het product. Menu's gaan vloeiend, multitasken gaat sneller en de algemene smartphone ervaring is veel beter. Bij gelijke hardware voelt een Windows Phone sneller aan dan een Android smartphone, dus voor minder geld heb je een snellere telefoon!

Mobiel kantoor met Office

Mobiel kantoor met Office

Nokia Lumia smartphones met Windows Phone 8 zijn voorzien van een officieel Office-pakket met onder andere Word, Excel en Powerpoint. Zo kun je ook onderweg gewoon doorwerken in de vertrouwde bestandsformaten. Omdat dit officiele applicaties zijn blijft de opmaak ook identiek, iets wat bij applicaties op iOS en Android vaak niet zo is. Met Nokia Lumia smartphones heb je dus in feite een desktop pc van kantoor in je broekzak.

Mainstream applicaties

Talloze apps voor jou

Voor Windows Phone 8 is een groot scala aan apps beschikbaar via de Windows Phone Store. Vaak wordt gedacht dat het app-aanbod maar zeer beperkt is, maar dat is een misvatting. Alle grote applicaties zijn aanwezig. Ga zelf eens na: welke applicaties gebruik je echt vaak? Grote kans dat deze er ook voor Windows Phone zijn!

Synchroniseren

Synchroniseren met Windows

Tegenwoordig is een smartphone geen op zichzelf staand apparaat meer. Dat zien we bij Windows Phone 8 het beste terug: je hebt altijd toegang tot al je bestanden. Naadloze synchronisatie met pc's, tablets en laptops is uitstekend mogelijk. Voor zowel zakelijk als privé betekent dit dat al je bestanden overal bij de hand zijn. Wel zo makkelijk, dan hoef je nooit meer te zoeken!

Dit zijn slechts de belangrijkste voordelen, daarbij hebben we van alles niet genoemd. Wist je dat de beveiliging van Windows Phone 8 heel goed is? Dat Windows Phone heel erg overzichtelijk is en makkelijk te leren? En dat Nokia Lumia telefoons zich kenmerken door de allerbeste camera's ooit gezien in een smartphone? Het is tijd voor Windows Phone. Kijk eens rond in het aanbod van Nokia of zoek een scherpe aanbieding op deze pagina!