‹ Alle nieuwsberichten

Apple iPhone 8: Geruchten en nieuwtjes

Apple iPhone 8: Geruchten en nieuwtjes

De iPhone 7 en 7 Plus zijn slechts twee maanden geleden aangekondigd, maar bij Belsimpel draait de geruchtenmolen rondom de iPhone 8 alweer op volle toeren. Apple lijkt in 2017 flinke veranderingen te hebben gepland. Een kleine greep uit alle geruchten rondom de iPhone 8 vind je hier.

iPhone 8 in 2017

Volgens de vaste cyclus van Apple volgt er in 2017 eerst een S-variant van de iPhone 7. Maar er zijn aanwijzingen dat Apple de S-variant in 2017 overslaat. 2017 is namelijk het jubileumjaar van de iPhone. De welbekende smartphone van Apple bestaat volgend jaar 10 jaar, reden voor een feestje als het aan ons ligt! Apple krijgt steeds vaker de kritiek dat ze niet zo innovatief meer zijn als ze altijd waren, daarom zou het zo kunnen zijn dat Apple in 2017 enorm uitpakt met een supervernieuwende smartphone.

iPhone 8 van glas

Ken je de met glas omhulde iPhone 4 nog? Een lust voor het oog, maar niet altijd even praktisch. Het toestel was namelijk enorm gevoelig voor breukschade. Deze keer zou Apple van plan zijn om voor de iPhone 8 gebruik te maken van een veel sterkere glassoort. Dit gerucht valt samen met het gerucht dat de iPhone 8 mogelijk draadloos op te laden is. Het glazen design ziet er niet alleen heel mooi uit, het heeft dus ook een praktische functie. Een glazen behuizing is namelijk noodzakelijk zijn om draadloos opladen goed te laten werken. Een aluminium behuizing zou de snelheid van het laden in de weg zitten.

iPhone 8 zonder homeknop

Al langere tijd gaan er geruchten dat de homeknop volledig gaat verdwijnen. In plaats van een fysieke homeknop zou Apple werken aan een homeknop waarbij de Touch ID-sensor achter het scherm verwerkt is. Onder andere LG heeft hier al een oplossing voor, technisch lijkt dit dus haalbaar. Het zou ook mogelijk kunnen zijn dat de homeknop op een andere plek te vinden is dan dat we nu gewend zijn.

Een ding is zeker: Apple maakt van de iPhone 8 een bijzonder toestel. Voor al het laatste nieuws en de laatste geruchten rondom de iPhone 8 kun je een kijkje nemen op onze geruchtenpagina. Hier vind je ook meer informatie over het mogelijk randloze scherm en de camera van de iPhone 8!

Bron: iCulture

Meer nieuws over: