Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

iPhone 8-aanbiedingen, de beste iPhone 8 deals voor €0,- bij abonnement!

Snelle bezorging

7 dagen per week: vóór 23.30 uur besteld, volgende dag in huis!*

Elke dag bereikbaar

Maandag tot en met zondag van 9.00 tot 23.30 uur

Ruime bedenktijd

Zorgeloos en kosteloos retourneren tot 31 dagen na je bestelling!

Bezoek onze winkels

Liever persoonlijk contact of je pakket afhalen? Kom langs!

Apple

Bestellen, verlengen of overstappen?

Bij Belsimpel.nl krijg je altijd de beste deal!

iPhone 8 Plus aanbiedingen

iPhone 8

Het is zover, de spiksplinternieuwe iPhone toestellen zijn bekend gemaakt! Zoals verwacht, heeft Apple het 7S-toestel overgeslagen en is rechtstreeks overgestapt naar de iPhone 8. De iPhone 8 heeft een gloednieuw glazen design met een glazen behuizing. Daarnaast is de camera verbeterd en kan het toestel draadloos opladen. De iPhone 8 werkt ook sneller en efficiŽnter dan zijn voorganger. Apple heeft namelijk de slimste en krachtigste chip ooit in een smartphone, geÔntegreerd in dit nieuwe toestel. De iPhone 8 kan vanaf vrijdag 15 september besteld worden op Belsimpel.nl.

Apple heeft niet alleen de iPhone 8 gelanceerd, ook de futuristische iPhone X is bekend gemaakt. Dit toestel bevat de nieuwste technologieŽn. De iPhone X heeft een vrijwel randloos OLED-scherm, maakt gebruik van Face ID en beschikt over portretbelichting. Ook kan het toestel draadloos opladen en is het water- en stofbestendig. Op de iPhone X moeten we helaas nog iets langer wachten. Deze kan vanaf vrijdag 27 oktober worden besteld op Belsimpel.nl. Houd hiervoor de iPhone X aanbiedingen pagina in de gaten!

 

iPhone 8 geruchten en verwachtingen

De afgelopen maanden hebben we op deze pagina alle geruchten en nieuwtjes met betrekking tot de nieuwe iPhone 8 bijgehouden. We hebben hier alles voor je op een rijtje gezet!

iPhone 8 scherm

Al jarenlang is het superheldere retina display een vast onderdeel van de iPhone. Met de aankomende iPhone 8 ziet het ernaar uit dat Apple weer volop innoveert met hun schermtechnologie. Als we de geruchten mogen geloven, gaan de LCD-displays namelijk vervangen worden door OLED-schermen. Hiermee zijn kleuren nog intenser, reageert het display nog sneller en is het batterijverbruik nog zuiniger. Bovendien melden verschillende bronnen dat de iPhone 8 wellicht beschikt over een edge-to-edge-display. Hiermee zou de look van Apple's nieuwste toptoestel een futuristisch vleugje krijgen.

iPhone 8 uiterlijk

Apple staat bekend om het superstrakke design van hun smartphones. Als we de geruchten mogen geloven, lijkt het erop dat het bedrijf uit Cupertino met de iPhone 8 een throwback doet naar de iPhone 4(S). Op deze toestellen was het uiterlijk namelijk voorzien van een laag glas aan beide zijden. Dit zorgde voor een strak en supermodern uiterlijk. In recentere jaren is Apple echter gegaan voor een aluminium behuizing zonder glas. Geruchten gaan echter dat de achterzijde van het toestel wederom voorzien zal zijn van een glazen finish. Aan de zijkanten zou dan een soort afgeronde aluminium rand zitten die het geheel afmaakt. Weer andere bronnen beweren dat de glazen finish alleen voor een extra luxe model gereserveerd is. Bovendien gaan er hardnekkige geruchten de ronde dat de home-knop nu echt gaat verdwijnen. In combinatie met het mogelijke edge-to-edge-display zou dit wel eens de strakste iPhone ooit kunnen worden! Wil jij binnenkort ook de trotse eigenaar zijn van deze superstrakke iPhone? Bekijk dan hier de iPhone 8 Vodafone!

iPhone 8 camera

Over de camera's van de iPhone 8 is nog maar heel weinig bekend. Bronnen beweren dat voor de iPhone 8 dezelfde lijn wordt aangehouden als bij de iPhone 7: een dubbele camera in het Plus-model en een enkele camera in de "normale" iPhone 8. Een belangrijke innovatie volgens analisten zou zijn om optische beeldstabilisatie toe te passen voor beide lenzen in de iPhone 8 Plus. In diens voorganger is dit namelijk slechts beschikbaar voor ťťn van beide lenzen. Apple doet zoals altijd bijzonder geheimzinnig over hun camera's, dus we blijven voorlopig gissen naar de kiekjes die je met dit toestel gaat kunnen schieten!

iPhone 8 prestaties

Apple maakt van hun iPhones altijd echte high end-toestellen. Geen enkel toptoestel is compleet zonder krachtige processor! De iPhone 8 zou dan ook beschikken over de A11-chip. Dit sterke staaltje techniek zou een stuk sneller en efficiŽnter zijn dan diens voorgangers. Daarnaast zou deze chip ook de mogelijkheid bieden om op langere afstand draadloos te laden. Hierdoor is het niet langer nodig om je telefoon continu op een laadplatform te laten liggen. In combinatie met deze chip, zouden we vervolgens ook een nieuwe versie van Apple's bekende besturingssysteem kunnen verwachten. Zo wordt de iPhone 8 een bijzonder snel en efficiŽnt toestel! Wil jij een van de eersten zijn die de prestaties van de iPhone 8 kan uittesten? Bekijk dan nu de iPhone 8 T-Mobile!

iPhone 8 beveiliging

Dat Apple graag zijn toestellen met de laatste technologie beveiligt weten we inmiddels al. Touch ID is een gewaardeerde feature in recente iPhones en houdt al je bestanden netjes beveiligd. Met de iPhone 8 lijkt het erop dat Apple plant om deze technologie in het gehele display te verwerken. Hiermee maakt het niet meer uit of je je vinger nu bovenaan het scherm neerlegt of netjes op de home-knop. Dat maakt het ontgrendelen natuurlijk nog makkelijker en nog sneller! Naast deze vernieuwde Touch ID-technologie gaan er geruchten dat Apple de iPhone 8 gaat voorzien van een irisscanner. Hiermee is je telefoon met een blik op de camera simpel te ontgrendelen. Andere bronnen beweren echter dat deze technologie pas bij latere iPhones toegepast zal worden. We wachten de mogelijke irisscanners in elk geval geduldig af!

iPhone 8 release

Over de precieze releasedatum kunnen we natuurlijk nog niets zeggen, alhoewel we wel kunnen gokken. Als Apple zich houdt aan het release-schema van de afgelopen jaren, zien we de iPhone 8 waarschijnlijk begin september 2017 verschijnen. Bronnen beweren echter dat de telefoongigant wel eens de launch een flink eind naar voren kan schuiven. Op 29 juni 2017 is het namelijk precies tien jaar geleden dat Steve Jobs de allereerste iPhone aan de wereld toonde. Volgens bronnen gaat Apple om dit jubileum te vieren, zijn aankomende iPhone dan ook op die dag uitbrengen. Wat hiervan waar blijkt valt nog te zien, maar die nieuwe iPhone kan ons natuurlijk niet snel genoeg uitkomen. Houd deze pagina goed in de gaten, en bestel na de release zo snel mogelijk je iPhone 8 Tele2!

iPhone 8 prijs

Over de iPhone 8 prijzen is op dit moment nog niets bekend. Uit het verleden is gebleken dat de iPhone prijzen per opslagvariant verschillen. Per verdubbeling van het iPhone 8 opslaggeheugen, betaal je meer. Vermoedelijk kun je kiezen uit 64GB, 128GB en 256GB opslagcapaciteit. De iPhone 8 prijs zou dan waarschijnlijk beginnen rond de ¤799,- voor de 64GB-variant, en vervolgens oplopen tot ¤899,- voor de 128GB-variant en ¤999,- voor de 256GB-variant. Er zijn nog geen iPhone 8 prijzen bekend; dus de hiervoor genoemde prijzen zijn gebaseerd op van geruchten. Uiteraard zijn er ook altijd scherpe aanbiedingen in combinatie met een abonnement te verkrijgen voor de iPhone 8 KPN.

iPhone 8 kopen

Wil je een iPhone 8 kopen? Dan zul je nog even geduld moeten hebben! Gelukkig is er altijd ruimte voor voorpret. We hebben daarom op deze pagina een hoop geruchten, nieuwtjes en weetjes over de aankomende iPhone voor je verzameld. We houden je zo op de hoogte van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen, abonnementen en accessoires voor de iPhone 8!

 

Naam iPhone 8 wordt iPhone X 9-4-2017 10:51

Lange tijd gingen de geruchten rond dat Apple in september 2017 met drie nieuwe iPhones komt: iPhone 8, iPhone 7s en iPhone 7s Plus. Verschillende bronnen melden nu dat Apple nog steeds met drie smartphones komt, maar wel met andere namen dan hierboven genoemd. Het toestel die tot nu toe onder de naam iPhone 8 bekend stond, gaat iPhone X heten. Meer informatie over dit toestel vind je hier. Verder gaan de iPhone 7s en 7s Plus nu als iPhone 8 en iPhone 8 Plus door het leven.

Bron: Tweakers

 

iPhone 8 op 12 september gepresenteerd 25-8-2017 10:27

De datum dat Apple zijn iPhone 8 gaat presenteren, lijkt te zijn bevestigd. Volgens een Franse website zal de iPhone 8 namelijk op 12 september gepresenteerd worden. Apple heeft zelf nog geen officiŽle uitnodiging verstuurd voor de lancering. De website geeft aan dat ze de informatie zouden hebben gekregen van bronnen uit Cupertino. Providers zouden op de hoogte zijn gebracht door Apple, zodat ze zich kunnen voorbereiden op lancering. Zodra de lancering heeft plaatsgevonden, bestel je gemakkelijk en snel je iPhone 8 bij T-Mobile.

Bron: Tweakers

 

Video productielijn van iPhone 8 lekt 18-8-2017 9:30

Op YouTube is een video gelekt waarop we een productielijn van Foxconn zien die de behuizing die voor de iPhone 8 wordt gebruikt laat zien. De video is vrij kort en het enige herkenningspunt op de behuizing is de verticaal georiŽnteerde dubbele camera. Als het echter werkelijk om de iPhone 8 gaat, kunnen we concluderen dat de productie inmiddels in volle gang is. Mogelijk zien we dan toch voor november een release. Tot dusver verwachten we in ieder geval wel dat deze smartphone in september gelijktijdig met de iPhone 7S en 7S Plus gepresenteerd zal worden.

Bron: All About Phones

 

iPhone 8 met OLED-scherm uitgesteld tot november 10-8-2017 12:34

Terwijl afgelopen week nog berichten verschenen over de gelijktijdige release van de iPhone 7S, 7S Plus en iPhone 8, wordt dat nu tegengesproken. Informatie van een officiŽle Koreaanse leverancier zou dit hebben bevestigd. Apple zou de intentie hebben gehad om de vingerafdrukscanner in het scherm te integreren, wat niet gelukt is. Het bedrijf heeft naar een andere oplossing gezocht en zou zelfs gedacht hebben aan het schrappen, om volledig in te zetten op gezichtsherkenning. Volgens de leverancier is het design van de achterkant nog steeds niet bekend, wat zorgt voor de nodige vertraging. Dat zou betekenen dat de release van de iPhone 8 uitgesteld zal worden tot november. Apple zelf heeft hier nog geen reactie op gegeven.

Bron: The Investor

 

iPhone 8 verschijnt gelijktijdig met iPhone 7S en 7S Plus 8-8-2017 22:31

Verschillende berichten over vertraging van de iPhone 8 zijn volgens een analist niet helemaal kloppend. Volgens de analist wordt het toestel half september in massaproductie genomen en zou het vierde kwartaal van 2017 nog 2 tot 4 miljoen toestellen willen laten produceren. Wel spreekt hij over een beperkte oplage. Wees er daarom snel bij, en bestel je iPhone 8 bij hollandsnieuwe. Naar verwachting moet de iPhone 8 vanaf eind september beschikbaar zijn, zoals ook vorige jaren het geval was.

Bron: AppleInsider

 

iPhone 8 informatie gelekt via Apple HomePod 4-8-2017 11:31

Vorige week bracht Apple per ongeluk firmware voor de Apple HomePod uit, een slimme speaker die je via Siri kunt bedienen. Uit deze firmware hebben een aantal Apple-fans een hele hoop informatie kunnen trekken over de iPhone 8.

Een belangrijk gerucht dat hieruit is voortgekomen is een bevestiging met betrekking tot de vorm van het scherm, wat je hier kunt zien. Zo worden de eerdere geruchten over de vorm van het scherm bevestigd.

Een tweede belangrijk gerucht dat uit de code voortkomt is de aanwezigheid van gezichtsherkenning doormiddel van infrarood-licht. Dankzij deze toevoeging aan de 'Biometric kit' kun je met je gezicht gemakkelijk je telefoon ontgrendelen.

Bron: The Verge

 

iPhone 8, zonder TouchID, vanaf november te koop 28-07-2017 09:26

Wil jij een iPhone 8 kopen? Dan moet je nog even wachten tot november. Volgens een betrouwbare Japanse website ligt de iPhone 8 vanaf eind oktober of begin november in de winkels. Of Nederland bij de eerste release landen hoort weten we niet. Wat we wel weten, is dat de iPhone 8 bij KPN ook weer met superscherpe aanbiedingen zal komen. Uit het verleden is vaker gebleven dat landen als de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk als eerste aan de beurt zijn wat betreft de release. Mogelijk ontbreekt er een Touch ID-sensor in de iPhone 8. Deze geruchten zijn al vaker opgedoken. Wellicht dat de vingerafdrukscanner aan de achterkant komt, of in de powerknop.

Bron: iCulture

 

Nieuwe afbeeldingen tonen iPhone 8 van alle kanten 18-07-2017 16:31

Er is een 3D-weergave van de iPhone 8 verschenen, waarop verschillende details zijn uitgelicht. Zo is de dubbele verticale camera te zien, evenals het scherm dat de gehele voorkant beslaat. Op deze afbeelding is het scherm aan, waardoor er goed te zien is hoeveel het scherm inneemt van de voorkant. Naast het grote scherm zijn aan de voorkant van de smartphone slechts enkele sensoren en de frontcam aanwezig.

Bron: BGR

 

iPhone 8 krijgt 3D-scanner en 'ProMotion'-scherm 04-07-2017 12:31

Een vingerafdrukscanner zou niet meer aanwezig zijn op de iPhone 8. In plaats daarvan zou Apple kiezen voor een 3D-scanner. De scanner kan het gezicht van de gebruiker herkennen, waarna het toestel vrijgegeven wordt en gebruikt kan worden. De gebruikte techniek van het Amerikaanse bedrijf zou zeer vooruitstrevend zijn. Lijkt het jou ook ideaal om je smartphone te ontgrendelen met een 3D-scanner? Bekijk dan de aanbieden van de iPhone 8 bij Telfort eens. Qua scherm wordt er gesproken over een nieuw display dat 120 frames per seconde kan laten zien, waardoor alles er vloeiender uitziet. Dit type display werd gepresenteerd in de iPad Pro 2017-modellen.

Bron: OneMoreThing

 

iPhone 8 komt in minder kleuren en krijgt geen Touch ID-vingerprintscanner 03-07-2017 15:35

De geruchten rondom de nieuwe iPhone 8 blijven maar komen en deze ronde gaat het onder andere om het design en de kleuren waarin deze nieuwe Apple-telg uitgeleverd zal worden. Volgens een analist zou dit te maken hebben met de 'Notch', een digitale homeknop. Deze is zwart en gaat dus beter op in een behuizing met donkere kleuren. In welke kleuren we de iPhone 8 kunnen verwachten, vertelt de analist echter niet.

Bron: OneMoreThing

 

iPhone 8 krijgt krachtigere oplader meegeleverd 28-06-2017 18:32

Om je iPhone op te laden kun je verschillende opladers gebruiken; bijvoorbeeld een krachtigere oplader die met een iPad wordt meegeleverd. Volgens geruchten wordt de iPhone 8 geleverd met een lader die 10 watt kan leveren. Dit zou betekenen dat de iPhone 8 nog sneller is opgeladen dan de huidige iPhones.

Bron: OneMoreThing

 

Foto's dummy iPhone 8 duiken op 24-06-2017 12:55

Verschillende afbeeldingen van een vermeende iPhone 8 dummy zijn online verschenen. Op de foto's die door de bekende lekker OnLeaks op internet zijn gezet, zijn verschillende designelementen van de iPhone 8 te zien. Zo beslaat het scherm nagenoeg de gehele voorkant en is op de achterkant een dubbele camera geplaatst. Apple heeft gekozen voor een verticale opstelling, terwijl dat bij de iPhone 7 Plus horizontaal was. De precieze werking van de dubbele camera is nog onbekend. Weet jij na het zien van deze dummy zeker dat je de nieuwe iPhone 8 wilt hebben? Bestel dan zo snel mogelijk je iPhone 8 bij Vodafone!

Bron: Twitter

 

Schermpaneel iPhone 8 verschijnt online: randloos design 19-06-2017 15:55

Er zijn afbeeldingen verschenen van een schermpaneel dat Apple zou willen gebruiken voor de iPhone 8. Daarop is duidelijk te zien dat de fabrikant kiest voor een design met minimale schermranden. Ook valt het op dat er geen ruimte meer is voor een vingerafdrukscanner. Deze Touch ID-scanner is sinds 2016 te vinden op de iPhones van de Amerikaanse fabrikant. Voor de achterkant zou gekozen zijn voor een dubbele camera, zoals eerder ook al genoemd was.

Bron: BGR

 

Afbeeldingen accessoirefabrikant tonen design iPhone 8 19-06-2017 13:53

Er zijn afbeeldingen verschenen van een accessoirefabrikant met daarop hoesjes voor de aankomende iPhone 8. In deze renders is de vermeende iPhone 8 te zien. Er is onder andere te zien dat het scherm nagenoeg randloos is. Ook lijkt het scherm zich wat te centreren rond de frontcamera, wat we ook zagen bij de eerder gepresenteerde Essential Phone. Een vingerafdrukscanner is niet meer aanwezig op de voorkant, wat klopt met andere geruchten over de plaatsing ervan op de achterkant.

Bron: Forbes

 

Apple iPhone 8 wordt voorzien van 3D-camera voor gezichtsherkenning 14-06-2017 17:55

De iPhone 8 wordt volgens geruchten voorzien van een 3D-frontcam, die verschillende functies biedt. Naast het scannen van de iris en verschillende Augmented Reality-functies kan deze ook gezichten herkennen. De bekende Apple-leverancier Largan heeft laten weten nu 3D-lenzen uit te leveren aan een onbekende fabrikant, wat dus waarschijnlijk Apple is. Lijkt dit jou ook een gave feature? Er zullen superscherpe aanbiedingen komen voor de iPhone 8 bij Telfort.

Bron: Digitimes

 

Apple start massaproductie nieuwe iPhones 09-06-2017 17:12

Apple is volgens geruchten gestart met de massaproductie van zijn aankomende iPhone 7S, 7S Plus en de iPhone 8. Ingewijden hebben dit gemeld aan een bron, die vaker juiste informatie verspreid. Er wordt gesproken over glazen behuizingen voor alle drie de modellen, terwijl dat eerder alleen voor de iPhone 8 het geval zou zijn. In het frame zou wel een verschil aanwezig zijn. Bij de iPhone 8 zou dat van metaal zou zijn, terwijl dat bij de 7S en 7S Plus aluminium zou zijn.

Bron: Digitimes

 

Insider lekt details over iPhone 8 07-06-2017 15:12

Afgelopen weekend is er een AMA-sessie gehouden (Aks Me Anything) met een anonieme insider die over informatie leek te beschikken wat betreft de aankomende iPhone 8. Hij noemde dat het toestel, ondanks zijn metalen behuizing, draadloos op te laden zou zijn. Daarnaast zou er 3GB aan werkgeheugen aanwezig zijn en noemde hij dat het scherm een geÔntegreerde vingerafdrukscanner heeft. Waterdichtheid werd ook weer genoemd evenals ondersteuning voor virtual en augmented reality.

Bron: NU.nl & GSMArena

 

Foto's tonen vingerafdrukscanner iPhone 8 op achterkant toestel 02-06-2017 15:16

Vermeende foto's van de behuizing van de aankomende iPhone 8 tonen dat de Touch ID-scanner aan de achterkant van het toestel is te vinden. Dit zou te maken kunnen hebben met de geruchten dat ook Apple bij de iPhone 8 gaat voor een scherm aan de voorkant met minimale randen. Op de foto's is naast deze scanner ook een dubbele camera te zien, waarbij de sensoren onder elkaar zijn geplaatst.

Bron: 9to5mac

 

Gelekte afbeeldingen laten iPhone 8 scherm zien 01-06-2017 15:16

Volgens nieuwe gelekte ontwerpen krijgt de iPhone 8 een 5.8-inch OLED-display. Opvallend is dat het toestel vrijwel geen schermranden meer heeft en hierdoor zelfs kleiner dan de vorige Plus-modellen van de iPhone zal zijn. Ondanks het gebrek aan schermranden heeft de iPhone 8 nog steeds aan de bovenkant een frontcamera en luidspreker. De OLED-techniek laat toe dat het display om de camera en luidspreken heen wordt gevouwen, zeker uniek! Wil jij binnenkort beschikken over deze unieke smartphone? Houd dan de aanbiedingenpagina van de iPhone 8 bij hollandsnieuwe in de gaten.

Bron: NU.nl & GSMArena

 

Filmpje vermeende iPhone 8-dummy verschijnt online 24-05-2017 09:22

In een kort filmpje dat is verschenen op YouTube is een vermeende dummy te zien van de iPhone 8. Het gaat om een zwart glossy model. Naast de kleur die opvalt, zien we ook een dubbele camera in verticale positie en verschillende knoppen aan de zijkanten van het toestel. Of het toestel er daadwerkelijk zo uit gaat zien is uiteraard de vraag en bovendien een kwestie van afwachten.

Bron: MacRumors

 

Meer geruchten iPhone 8 verschijnen online 10-05-2017 09:34

Er zijn verschillende geruchten over de aankomende iPhone 8 verschenen; dit keer van een analist van JPMorgan. Zo zou het toestel een verbeterde speaker krijgen en ook een betere ip-certificering die zorgt voor stof- en waterdichtheid. Het ligt in de lijn der verwachting dat Apple AirPods zal mee gaan leveren bij het toestel; de bekende draadloze oordopjes. Het scherm zou een diagonaal krijgen van 5,8 inch en een edge-display krijgen. Ten slotte wordt verwacht dat er een L-vormige accu wordt gebruikt, waardoor de capaciteit met 30% toeneemt ten opzichte van vorige modellen.

Bron: MacRumors

 

Tekening toont schets van iPhone 8 met vingerafdrukscanner op de achterkant 19-04-2017 20:34

Er is een tekening verschenen van de achterkant van de vermeende iPhone 8. Daarop is te zien dat de vingerafdrukscanner op de achterkant van het toestel te vinden zal zijn. Dit zou te maken hebben met de grootte van het scherm, die volgens de geruchten de gehele voorkant van het nieuwe toestel gaat beslaan.

Bron: Tweakers

 

Apple is bezig met testen dubbele frontcam voor toekomstige iPhone 18-04-2017 15:29

Apple zou bezig zijn met het testen van een dubbele camera aan de voorkant van toekomstige iPhones. Waarvoor de dubbele camera precies gebruikt kan worden is nog onbekend. Er kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een speciale 'portretmodus' zoals ook al te vinden was bij de iPhone 7 Plus, die twee camera's aan de achterkant heeft.

Bron: Bloomberg

 

'Apple bestelt voor iPhone 8 OLED-schermen van Samsung' 04-04-2017 21:33

Volgens de Japanse zakenkrant Nikkei heeft Apple bij concurrent Samsung een megabestelling geplaatst voor maar liefst 70 miljoen OLED-schermen. Over het iPhone 8 scherm gaan al langer geruchten dat Apple voor dit topmodel wil overstappen van LCD naar OLED. OLED-schermen hebben mooiere kleuren, een betere beeldkwaliteit, zijn energiezuiniger en dunner ten opzichte van LCD-schermen. Des te meer redenen om snel je iPhone 8 bij Vodafone te bestellen. Samsung is het enige bedrijf dat op grote schaal OLED-displays kan leveren. Het is dus niet zo gek dat Apple bij Samsung aanklopt.

Bron: iPhoned

 

Meer geheugen voor iPhone 8 22-02-2017 14:28

Volgens nieuwe geruchten zal er sowieso een iPhone 8 64GB en iPhone 8 256GB verschijnen. De Apple-smartphones zouden hierbij 3GB werkgeheugen meekrijgen. Dit is iets meer dan de iPhone 7 met 2GB werkgeheugen. De bron zegt ook dat Apple afziet van een zogenaamd Edge-display, waarbij een gebogen scherm doorloopt in de zijkanten. Dit heeft te maken met het feit dat de iPhone 8 hoogstwaarschijnlijk een OLED-scherm krijgt in plaats van een LCD-scherm.

Bron: iPhoned

 

Gerucht: iPhone 8 krijgt revolutionaire fontcamera met 3D-sensor 22-02-2017 14:21

Nieuwe geruchten duiken op over de iPhone 8 camera aan de voorkant. Volgens de bekende analist Ming-Chi Kuo krijgt de selfiecamera van de Apple iPhone 8 een revolutionaire 3D-sensor. Deze feature kan je voor twee doeleinden gebruiken: het maken van 3D-selfies en het ontgrendelen van je Apple-telefoon dankzij gezichtsherkenning. Zoals we al eerder schreven zou Touch ID hierdoor komen te vervallen. Als jij gek bent op het maken van selfies, is de iPhone 8 bij KPN dus echt wat voor jou!

Bron: 9to5Mac

 

iPhone 8 krijgt geen Touch ID-knop, maar 'functiepaneel' 16-02-2017 09:59

Volgens bronnen zal de iPhone 8 niet over een home-knop beschikken onder het scherm, maar in plaats daarvan een 'functiepaneel' krijgen. Deze strook onder het scherm zou gebruikt kunnen worden om bepaalde systeemfuncties te laten zien, waarbij je bijvoorbeeld kunt denken aan statische knoppen.

Bron: iCulture

 

iPhone 8 krijgt zelfde lange accuduur als iPhone Plus-modellen 13-02-2017 17:15

De iPhone 8 zou qua buitenmaten niet veel groter worden dan de huidige 4.7-inchtoestellen van de fabrikant. Wel is de accuduur volgens bronnen hetzelfde als de grotere Plus-modellen geworden, wat zou komen door aanpassingen in de grootte van de hardware. Zo is er meer ruimte voor een batterij, wat de accuduur ten goede komt. Bestel daarom snel de iPhone 8 bij Telfort als jij altijd al een betere batterij in je iPhone had willen hebben.

Bron: iCulture

 

Apple levert geen koptelefoonadapter bij iPhone 8 13-02-2017 09:53

Apple besloot bij de iPhone 7-generatie geen 3,5mm-aansluiting meer te gebruiken om klanten muziek te laten luisteren. Dit kan rechtstreeks via de Lightning-aansluiting, of via een adapter. De fabrikant levert zo'n adapter mee bij de iPhone 7 en 7 Plus, maar lijkt dat niet te gaan doen bij de iPhone 8. Volgens geruchten moeten klanten die zo'n adaptertje willen deze dus los aanschaffen.

Bron: Macotakara

 

iPhone 8 gaat augmented reality ondersteunen 09-02-2017 09:09

Apple zou overwegen om een luxueuze variant van de iPhone 8 uit te brengen, voorzien van speciale features. Zo zou het nieuwe toestel objecten kunnen waarnemen in 3D. Hierdoor is het mogelijk om verschillende augmented reality-ervaringen te beleven. Ook wordt gesproken over het besturen van het toestel door middel van handgebaren. Ten slotte zou het meest uitgebreide model beschikken over een OLED-scherm en aanraakgevoelige knoppen krijgen aan de zijkant in plaats van fysieke knoppen.

Bron: Tweakers

 

iPhone 7S, 7S Plus en iPhone 8 in 2017? 27-12-2016 10:59

Steeds meer geruchten wijzen erop dat Apple in 2017 drie toestellen op de markt brengt. Naast de verwachte iPhone 8, zullen ook de iPhone 7S en 7S Plus vermoedelijk worden aangekondigd. De aankondiging duurt nog ruim 9 maanden, maar er wordt al geruime tijd gesuggereerd dat Apple volgend jaar september drie iPhone modellen gaat presenteren. De iPhone 7S en 7S Plus beschikken mogelijk over allerlei nieuwe functies ten opzichte van de huidige iPhone 7. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe iPhones? Houd deze pagina in de gaten en bestel zo snel mogelijk je iPhone 8 bij T-Mobile.

Bron: GSM Helpdesk

 

Gebogen plastic OLED-scherm voor iPhone 8? 19-12-2016 10:59

Volgens de Korea Herald zal de iPhone 8 uitgerust zijn met een gebogen plastic OLED-scherm, dat afkomstig is van Samsung. Dit zou mogelijk betekenen dat het scherm van de nieuwe iPhone langs de randen doorloopt. Het is nog niet duidelijk of Apple ook een glasplaat bevestigt over de plastic laag. Samsung zou voor Apple in 2017 de enige leverancier zijn voor OLED-schermen. In combinatie met het nieuwe scherm zouden Samsung en Apple ook gebruik kunnen maken van een nieuwe, aanraakgevoelige technologie.

Bron: iCulture

 

LG en Apple werken samen aan nieuwe 3D-camera voor iPhone 8 24-11-2016 10:59

De camera van de iPhone 8 wordt mogelijk voorzien van 3D-technologie. Voor deze technologie heeft de iPhone in ieder geval een dubbele cameralens nodig. Mogelijk zou Apple de Portretfunctie een uitbreiding geven, zodat beelden die in de portretfunctie gemaakt zijn in 3D verschijnen. De Portretstand plaatst een persoon of voorwerp op de voorgrond en maakt de achtergrond wazig, zodat er meer diepte in de foto ontstaat. Ook zou de nieuwe technologie gebruikt kunnen worden voor augmented reality. Als jij van fotograferen houdt, is de nieuwe iPhone 8 bij Tele2 dus echt iets voor jou!

Bron: iCulture

 

Samsung-leveranciers schroeven productie op 25-11-2016 11:29

We kwamen al eerder het gerucht tegen dat de iPhone 8 voorzien wordt van een OLED-display. Dit gerucht is nu kracht bijgezet, want bronnen melden dat de Zuid-Koreaanse fabrikanten Interflex en BH hun productie hebben opgeschroefd. De vermoedelijke reden hiervoor is, dat de onderdelen voor de schermen van de nieuwe iPhone gemaakt moeten worden.

Of alle iPhone 8-modellen worden uitgerust met een OLED-display is nog niet zeker. Verwacht wordt dat Apple de OLED-techniek maximaal wil toepassen, maar Samsung zou naar verluidt niet genoeg schermen kunnen maken om alle iPhone-modellen van een OLED-display te voorzien.

Bron: All About Phones

 

3D camera voor de iPhone 8? 25-11-2016 11:29

De geruchtenmolen van de iPhone 8 blijft op volle toeren draaien. Diverse bronnen melden dat bepaalde uitvoeringen van de nieuwste iPhone uitgerust zullen worden met een 3D camera. De 3D camera-module zou afkomstig zijn van LG. Het is niet de eerste keer dat een smartphonefabrikant zich waagt aan een 3D camera. We kennen inmiddels al vier toestellen met een 3D camera: de LG Optimus 3D Max, De LG optimus 3D, de HTC Evo 3D en de Samsung W960 AMOLED 3D. De toestellen waren helaas geen succes en de fabrikanten besloten niet verder te gaan met het integreren van 3D camera's in hun toestellen. Wellicht kan de marketingafdeling van Apple de 3D camera wel omtoveren tot een succes.

Bron: All About Phones

 

Gerucht: iPhone 7S, 7S Plus en iPhone 8 in 2017 24-11-2016 17:20

Verschillende bronnen melden dat we volgend jaar niet ťťn, maar drie iPhones van Apple kunnen verwachten. In verband met het tienjarig jubileum van de iPhone zou Apple de iPhone 8 aankondigen. Het toestel wordt vermoedelijk uitgerust met een sterk verbeterde dubbele camera en heeft een randloos AMOLED-scherm. De geruchten doen ook de ronde dat Apple bezig is met de ontwikkeling van de iPhone 7S en 7S Plus. Deze toestellen zullen minder vernieuwend zijn dan de iPhone 8. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de 7S-toestellen wel voorzien worden van een glazen behuizing. Het is geen verassing dat Apple kiest voor een glazen behuizing. De glazen achterkant zou de draadloze oplaadfrequenties beter doorlaten dan andere materialen. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe iPhones? Houd deze pagina in de gaten en bestel zo snel mogelijk je iPhone 8 bij KPN.

Bron: All About Phones

 

Superieure dubbele camera op iPhone 8? 20-11-2016 10:42

De iPhone 7 Plus is al voorzien van een dubbele camera en het lijkt daarom logisch dat de iPhone 8 ook beschikt over deze camera. Apple lijkt er echter nog een schepje bovenop te doen. Hoogstwaarschijnlijk gaat Apple de strijd aan gaan met de Google Pixel op het gebied van fotografie en naar verwachting ondersteunen beide modules van de dubbele camera op de iPhone 8 optische beeldstabilisatie. Allerlei andere technische toevoegingen zorgen ervoor dat de telelens van de nieuwe iPhone compleet herontworpen moet worden.

Bron: All About Phones

 

iPhone 8 mogelijk compleet randloos! 14-11-2016 10:42

Van alle geruchten is degene over het randloze scherm misschien wel de meest voorkomende. Twee analisten van Barclays, Blayne Curtis en Christopher Hemmelgarn, beweren dat de iPhone 8 zonder randen op de markt zal verschijnen. Mogelijk ook met gebogen schermen die groter zijn ten opzichte van zijn voorgangers. Er wordt verwacht dat de modellen niet groter worden, omdat er door het randloze ontwerp meer ruimte zou zijn voor de schermen. De grotere displays passen op hetzelfde formaat smartphone.

Bron: All About Phones

 

Werkt Apple samen met Energous aan een nieuwe manier van draadloos opladen? 11-11-2016 18:09

De iPhone 7 is een superstrak toestel met alles erop en eraan, maar ťťn functie ontbreekt nog: draadloos opladen. Mogelijk komt daar met de komst van de iPhone 8 verandering in. Apple is niet zo te spreken over de techniek waarbij je je telefoon in een station plaatst. Naar verluidt willen Apple en het bedrijf Energous een nieuwe manier van draadloos laden introduceren. Een zender die je in het stopcontact steekt zou contact kunnen leggen met je iPhone zolang je je 5 meter van de zender bevindt. De samenwerking is nog niet bevestigd maar er zijn wel verschillende hints die op een samenwerkingsverband wijzen. Lijkt deze nieuwe manier van draadloos opladen jou ook ontzettend handig? Bestel dan hier je iPhone 8 bij hollandsnieuwe.

Bron: All About Phones

 

Apple stapt in 2017 mogelijk weer over op glazen behuizing 11-11-2016 15:53

Volgens de befaamde Apple-analist Ming-Chi Kuo gaat Apple de aluminium behuizing weer vervangen door glas. We kennen deze behuizing van de iPhone 4(S); bij dit toestel was de voor- en achterzijde ook gemaakt van glas. Dit zag er prachtig uit, maar was helaas niet heel praktisch. Het glas brak snel waardoor je vaak het scherm van je iPhone 4 moest vervangen. Maar niet getreurd, want mogelijk is Apple van plan om de behuizing te voorzien van ijzersterk glas. Is dit precies wat jij nodig hebt bij je nieuwe smartphone? De iPhone 8 bij T-Mobile heeft super scherpe aanbiedingen!

bron: Tweakers

 

iPhone 8 voorzien van OLED display? 11-11-2016 12:26

Het gerucht gaat al langere tijd dat Apple de komende jaren zal overstappen naar OLED schermen. Grote concurrent Samsung heeft verklaard dat het bedrijf een 3-jarig contract met Apple is aangegaan voor het produceren van een deel van deze schermen. OLED displays hebben geen achtergrondverlichting nodig en zijn gemaakt van dun materiaal. Het grootste voordeel is dat er minder verlichting nodig is waardoor de batterij van de iPhone een stuk langer mee gaat. Nu hopen dat deze schermen ook op de iPhone 8 worden gezet!

Bron: iCulture

 

Nieuw Apple-patent hint naar iPhone 8 29-10-2016 13:06

We hebben de iPhone 7-launch nog maar nauwelijks achter de rug, maar nu lijkt het er alweer op dat Apple werkt aan diens opvolger. Volgens vele bronnen gaat deze de 7s-naam overslaan en springen we rechtstreeks door naar de iPhone 8. Hier is nu een concrete aanwijzing voor gekomen vanuit Apple zelf. Zij hebben namelijk een patentaanvraag gevonden voor een symbool bestaande uit drie neongekleurde ringen, die samen een acht-vormen. Wat Apple precies met dit precieze symbool van plan is valt nog te bezien, maar we hopen natuurlijk dat dit een vroege hint is naar de iPhone 8!

Bron: Mirror

 

Wild gerucht: iPhone 8 wordt transparant? 28-10-2016 16:18

We dromen natuurlijk allemaal van een futuristische iPhone met een innovatief uiterlijk en vernuftige stukjes tech. Sommige bronnen maken het echter wel heel bont: volgens een bekende tech-strategist, wordt de iPhone 8 namelijk transparant. Bovendien zou de nieuwe iPhone in een headset te monteren zijn, waarmee je een ultieme Virtual Reality en Augmented Reality-ervaring hebt. Wat hiervan waar blijkt valt te bezien, maar het lijkt ons haast te extreem om waar te zijn. Aan de andere kant: Apple staat bekend als revolutionair bedrijf, dus wie weet! Droom jij ook van deze futuristische iPhone? Bestel dan zo snel mogelijk je iPhone 8 bij Tele2.

Bron: PC Advisor

 

Ontgrendelen met je vingerafdruk in iPhone 8 nog makkelijker? 04-10-2016 08:00

De iPhone 8 beschikt uiteraard over Apple's bekende Touch ID. Maar hoe de sensor wordt toegepast schijnt dit keer anders in elkaar te steken. In plaats van een scanner in de Home-knop, werkt nu het hele display als vingerafdrukscanner. Aanleiding van deze geruchten is een patentaanvraag van Apple. Volgens deze aanvraag werkt Apple aan precies de technologie die hierboven is beschreven. Dat zou het ontgrendelen van je toestel natuurlijk nog makkelijker maken!

Bron: MacRumors