‹ Alle nieuwsberichten

Knallend het jaar uit met Ben

Knallend het jaar uit met Ben

Ben komt op 23 november met nieuwe bundels en acties. De provider blijft hiermee tot het einde van dit jaar een uitstekende keuze voor de prijsbewuste klant. De Sony Xperia X en de Lenovo Moto G4 Plus worden als nieuwe Actieknallers geïntroduceerd en twee grote internetbundels worden toegevoegd aan de opties voor mobiele data. 

In de laatste weken van 2016 zien we nog een aantal interessante wijzigingen bij Ben. Zo breidt de budgetprovider de verschillende opties voor data uit met twee nieuwe internetbundels met een flinke hoeveelheid MB’s. Naast de kleinere bundels van 500 MB en 1000 MB worden vanaf 23 november ook 2500 MB en 5000 MB aan het assortiment toegevoegd. Dus ook als je altijd en overal online wilt zijn, zit je bij Ben helemaal goed. Voor internetten bij Ben maak je bovendien gebruik van het betrouwbare netwerk van T-Mobile, dat in 2016 is getest als het beste netwerk van Nederland!

Verder worden twee nieuwe toestellen toegevoegd aan de Ben Actieknallers: de Sony Xperia X en de Motorola Moto G4 Plus! De Ben Actieknallers zijn speciale actieabonnementen voor specifieke toestellen. Het gaat om een kleine selectie van toestellen met bijpassende bundels. Deze bundels zijn zo gekozen dat ze perfect aansluiten bij de mogelijkheden van je nieuwe smartphone. Door de Lenovo Moto G4 Plus of de Sony Xperia X aan te schaffen in combinatie met een Ben Actieknaller-abonnement, haal je de ideale combinatie in huis!

Met Ben haal je zo veel mogelijk plezier uit je budget! Bevallen de wijzigingen van Ben je wel? Je bestelt je favoriete abonnement of actie van Ben bij Belsimpel.nl!

Meer nieuws over: